ادبیاااااااااااااااااات
-
-
-
سلام دوستان خسته نباشید من ادبیات را چگونه بخونم هنوز هیچی نخوندم تازه میخوام شروع کنم لطفا کمکم کنید که چیکار کنم و ایا ارایه ها تاریخ ادبیات لغات و املا و قرابت معنایی زبان فارسی جداگانه بخونم لطفا برام کامل توضیح دهید ممنونم
@Mrhosein سلام، به نظر من از قرابت شروع کنید بهتره، شاید از نظر بعضیا بگن که سخته ولی بایه حساب ساده متوجه میشین می ارزه. توی ادبیات اول باید بتونین درست بخونین بعد از اونه که میتونین معنی رو درک کنید بعد از اون هم جواب بدید. نه تست قرابت که جای خودش علاوه بر اون سه تست آرایه داریم که در اون هم باید معنی رو درک کنید تا بتونید به راحتی جواب بدید. تا اینجا شد 12 تست ادبیات برای قرابت کتاب تناسب هامون سبطی رو پیشنهاد میکنم.
-
سلام دوستان خسته نباشید من ادبیات را چگونه بخونم هنوز هیچی نخوندم تازه میخوام شروع کنم لطفا کمکم کنید که چیکار کنم و ایا ارایه ها تاریخ ادبیات لغات و املا و قرابت معنایی زبان فارسی جداگانه بخونم لطفا برام کامل توضیح دهید ممنونم
-
@Mrhosein منم با دوستمون موافقم
به صورت موضوعی بخوانید. اگه خیلی ضعیف هستین از فیلم هم میتونین استفاده کنین در زمینه زبان فارسی و آرایه ها
اول از همه هم قرابت رو شرو کنید هرچه زودتر
بقیه رو هم درکنارش به صورت موضوعی@milad91 در ادبیاااااااااااااااااات گفته است:
@Mrhosein منم با دوستمون موافقم
به صورت موضوعی بخوانید. اگه خیلی ضعیف هستین از فیلم هم میتونین استفاده کنین در زمینه زبان فارسی و آرایه ها
اول از همه هم قرابت رو شرو کنید هرچه زودتر
بقیه رو هم درکنارش به صورت موضوعیچطور یعنی معنی لعات را بخونم
-
@Lovely در ادبیاااااااااااااااااات گفته است:
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @ناظم @ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
romisa شما هم جواب بدید
-
@Lovely در ادبیاااااااااااااااااات گفته است:
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @همیار @ناظم @ادمین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
romisa شما هم جواب بدید
-
@Mrhosein
https://forum.alaatv.com/topic/8449/آسون-ترین-روش-برای-بهترین-بودن-تو-ادبیات/6
بهترین جواب به سوال شما وویس این دوستمونه گوش کنید ارزششو دارههر سوالیم داشتید در مورد اشکالات درس ادبیات من در خدمتتون هستم
-
@Mrhosein بستگی به پایه تون داره. ولی معمولا اوایل بیشتر وقت میبره چون باید بخونین و نکات رو یاد بگیرین ولی بعد از تمرین میتونین ساعت رو پایین بیارین. ولی به نظر من از هفته ای هفت ساعت دیگه نباید پایین بیاد.
در ضمن یه برنامه ای هم دکتر سبطی توی کانالش برای بچه ها میزاره میتونین با سرچ واژه برنامه پیدا کنین
https://t.me/drsebti -
-
سلام من چیز زیادی درباره ادبیات نمیدونم
ولی یچیزی رو بهتون بگم سعی کنید 30 دیقه یا یک ساعت قبل از خواب یه نگاهی به تاریخ ادبیات و لغات و املا کنید
چون در شب بیشتر به حافظه بلند مدت میره البته تکرار فراموش نشه -
-
@Mrhosein سلام دوست عزیز شما چطوری سوال پرسیدید من میخام سوال بپرسم و در قسمت سوال ها ثبت بشه نمیتونم میشه راهنمایی کنید ممنونم
-
@Mrhosein سلام دوست عزیز شما چطوری سوال پرسیدید من میخام سوال بپرسم و در قسمت سوال ها ثبت بشه نمیتونم میشه راهنمایی کنید ممنونم
سینا گودرزی برای زدن تاپیک
گزینه ی تازه هارو انتخاب کنید و سوالتون رو بپرسید -
سینا گودرزی برای زدن تاپیک
گزینه ی تازه هارو انتخاب کنید و سوالتون رو بپرسید@abcd متوجه نشدم تاپیک کجاست؟؟
-
@abcd متوجه نشدم تاپیک کجاست؟؟
سینا گودرزی همینجا که این تاپیک ها هست کنارش یه بیشتر هم نوشته رو اون کلیک کنید
تو صفحه جدید روی گزینه موضوع تازه کلیک کنید
اونجا سوالتون رو مطرح کنید -
@Mrhosein
سلام دوست عزیز
بنظر من شرط اول تو ادبیات درست خوانی هستش
ابتدا از قسمت های مفهومی مثل آرایه ها و قرابت شروع کنید،لغات رو هم سعی کنید هر روز یه مقدار مشخصی بخونید
برای تاریخ ادبیات نظر شصخصی من اینه از کتاب کارتون نشر الگو استفاده کنید چون فرار هست به کمک تصاویرش بهتر یاد میگیرید