هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صنم منم میخوام همین حالا همین کارو کنی ...حتی بهش بگی بخاطر اینکه از دلش دربیاری میخوای رشته خوبی قبول شی
@Lovely
میترسم فک کنه از این کارم منظوری
داشتم اخه از این اخلاقا داره -
@Ata-1381 اکثرشو اره سه اختصاصی و عمومی هام دینی و زبان هر روز عربی و ادبیات یک در میان البته من فارغ التحصیلم وقتم کلا ازاده
-
صنم در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Lovely
نگو دارم تحریک میشم
بهش پیام بدمبه کی؟من نفهمیدم
-
@Ata-1381 هرچی بجز میکرو
-
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: -
@Ata-1381 نظام جدیدین ؟
-
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار
-
@Ata-1381 واقعا نظام جدید رو نمیدونم چون خودم قدیمم و کتاب خیلی سبز و تخته سیاه رو میخونم
-
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام
اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عطا
اینو اون باس بفرسه -
@m-s-100 نکنه مشاوری ؟
-
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار
@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
موافقم من امسال بدون مشاور خییییییلی پیشرفت کردم