هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Ata-1381 اکثرشو اره سه اختصاصی و عمومی هام دینی و زبان هر روز عربی و ادبیات یک در میان البته من فارغ التحصیلم وقتم کلا ازاده 
- 
صنم در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Lovely 
 نگو دارم تحریک میشم
 بهش پیام بدمبه کی؟من نفهمیدم  
- 
@Ata-1381 هرچی بجز میکرو  
- 
ایهام  
 اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:
- 
@Ata-1381 نظام جدیدین ؟ 
- 
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار 
- 
@Ata-1381 واقعا نظام جدید رو نمیدونم چون خودم قدیمم و کتاب خیلی سبز و تخته سیاه رو میخونم 
- 
ایهام  
 اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام  
 اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عطا  
 اینو اون باس بفرسه 
- 
@m-s-100 نکنه مشاوری ؟ 
- 
ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار @Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار موافقم من امسال بدون مشاور خییییییلی پیشرفت کردم 
- 
@Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام  
 اینو بفرست واسش:smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_closed_eyes:عطا  
 اینو اون باس بفرسه ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Ata-1381 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام  
 اینو اون باس بفرسه        
- 
@Lovely در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ایهام چرا هرچی مشاوره اخلاق نداره ... من هنوز موندم خودتون بهتر خودتونو میفهمید مشاور میخواید چیکار موافقم من امسال بدون مشاور خییییییلی پیشرفت کردم 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️