هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
تو بمن خندیدی..
و ندانستی من
ب چ دلهره از باغچه ی همسایه سیب را دزدیدم
باغبان از پی من تند دوید:woman_running_light_skin_tone: :man_running_light_skin_tone:
سیب را دست تو دید :triumph:
غضب الود بمن کرد نگاه :rage:
سیب دندان زده از دست تو افتاد ب خاک
و تورفتی و هنوز سالهاست
خشخش برگ زیر پای تو ارام ارام
میدهد ازارم...
ومن اندیشه کنان غرق این پندارم :face_with_monocle:
ک چرا باغچه ی کوچک ما سیب نداشت؟:upside_down_face: -
-

:backhand_index_pointing_left_medium_skin_tone: true.mp3 :backhand_index_pointing_right_medium_skin_tone:
#هدیه.... :slightly_smiling_face:
#کمی آرامش.....:relieved_face:
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء -
-

:backhand_index_pointing_left_medium_skin_tone: true.mp3 :backhand_index_pointing_right_medium_skin_tone:
خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاء@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

خیرین-کوچک-دریا-دل
دانش-آموزان-آلاءاز اینا گوش میدادم یه زمانی بعد یه بار نحوه ساختشون رو دیدم از صدای طبیعی تو اهنگ متنفر شدم :face_with_tears_of_joy: قضیه از این قرار بود که توی اهنگ یه نفر همینطوری یکنواخت اب رو تکون میداد و ضبطش میکردن و توی استریو هم صدای های دیگه بهش اضافه کردن. مشکل اینجاست که اون جایی که صدای اب رو ضبط کرده بودن یه محیط نسبتا صنعتی و الوده بود :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: اگه تو ایران باشه بعید نیست از اب جوب استفاده کنه :grimacing_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
یعنی اینو یکی ظهر گوش بده احتمال خوابیدنش 100% هه https://soundcloud.com/arturix-panther/positive-thinking-relaxation
:sleeping_face: :sleeping_face: :sleeping_face: -
سلام کسی میتونه همینجا بگه چطور میشه تاپیک ایجاد کرد.
آخه من عضو جدیدم زیاد سر در نمیارم😕😕 -
@sahar16 بالایی صفحه ی قلبی هست پیش قلبم یه ساعت هست اونو بزن بعدش اونجا ک همه تایپیکارونشون میدن ی کادرابی رنگ هست ب اسم موضوع تازه اونو بزن
@فاطمه23 ببخشید بالای کدوم صفحه؟؟من اصن قلب نمیبینم.
-
@فاطمه23 آره

اینجام موضوع تازه زده