هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi زمان چی؟ زمان کافی نمیخواد؟
اینکه زمان کش میادو قبول داری؟
همون مفهوم برکته
قبولش دارمصوفی دقیقا:)
یه ساعت میتونه بشهnساعت...
اصلا چرا یه وقتایی همه چیزو با ساعت میسنجیم؟!
به قول ایمان سرورپور همین عددها یه وقتایی همه چیزو خراب میکنن.. -
@Amir-Bernousi من الان دیدم یه پست دیگه رو ریپلای کردی شما://
سوالمو بپرسم؟ لایک کردی فقط://بفرمایین
-
صوفی دقیقا:)
به قول ایمان سرورپور همین عددها یه وقتایی همه چیزو خراب میکنن..آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی دقیقا:)
به قول ایمان سرورپور همین عددها یه وقتایی همه چیزو خراب میکنن..اها، فهمیدم :|
اره برای من خیلی اتفاق افتاده -
سلام
رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
یه نفر میگفت ..
جواب سلام واجبه حتی مجازیش
راست میگفت؟:face_with_tears_of_joy: :worried_face: -
سلام
یه نفر میگفت ..
راست میگفت؟:face_with_tears_of_joy: :worried_face:رهگذر سلام:)
-
سلام
یه نفر میگفت ..
راست میگفت؟:face_with_tears_of_joy: :worried_face:رهگذر
سلام علیکم -
سپاس از دوستااااان :)
خوبین؟؟؟؟(اینو متونین جواب ندین:face_with_tears_of_joy: )
-
@Amir-Bernousi من الان دیدم یه پست دیگه رو ریپلای کردی شما://
سوالمو بپرسم؟ لایک کردی فقط://بفرمایین
@Amir-Bernousi
امرو چندمه؟ دوم دی درسته؟
2دی ، مدتها دور از کتاب ، تغییر رشته از تجربی به ریاضی، مستعد ولی مضطرب، بدون هیچ پیش زمینه ای از دروس ریاضی ، پیچوندن مدرسه واسه طرح و فقط حضور در امتحان ترم 1 و 2، کلا در زمینه پایه درسی شوت و زیر خط فقر ولی خب گفتم گیرایی نسبتا خوب به زعم دبیران و اطرافیان ، 98؟ تهران؟
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال ،بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن .ولی بگی بخون میشه ،همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی:face_with_tears_of_joy:
رک لطفا! -
سلام کسی میتونه ی راه حل بگه من درسو دوس دارم ولی از کنکور میترسم نمی تونم بخونم واقعا کلافه شدم وقتم رفت
-
سلام کسی میتونه ی راه حل بگه من درسو دوس دارم ولی از کنکور میترسم نمی تونم بخونم واقعا کلافه شدم وقتم رفت
-
@Amir-Bernousi
2دی ، مدتها دور از کتاب ، تغییر رشته از تجربی به ریاضی، مستعد ولی مضطرب، بدون هیچ پیش زمینه ای از دروس ریاضی ، پیچوندن مدرسه واسه طرح و فقط حضور در امتحان ترم 1 و 2، کلا در زمینه پایه درسی شوت و زیر خط فقر ولی خب گفتم گیرایی نسبتا خوب به زعم دبیران و اطرافیان ، 98؟ تهران؟
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال ،بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن .ولی بگی بخون میشه ،همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی:face_with_tears_of_joy:
رک لطفا!صوفی تا الان فک میکردم پشت کنکوری ای:/
-
صوفی تا الان فک میکردم پشت کنکوری ای:/
آسمان ِ آبی هستم:/
-
@Amir-Bernousi
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
رک لطفا!صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن ولی بگی میخون میشه همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی:face_with_tears_of_joy:
رک لطفا!تغییر نکنین، هیچی نمیشه
من خیلی تنبل بودم، الان هستم ولی دارم تغییرش میدم، میدونم تغییر ندم چی میشهباید خودتونو بشناسین و تعارف نداشته باشین، بگین من اینطوریم و اونطوری و ....
بعد باید راه کار بدین و تلاش کنین تا تغییر بکنین
اینی که میگم خیلی خیلی سخته واقعا -
@Amir-Bernousi
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن ولی بگی میخون میشه همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی:face_with_tears_of_joy:
رک لطفا!تغییر نکنین، هیچی نمیشه
من خیلی تنبل بودم، الان هستم ولی دارم تغییرش میدم، میدونم تغییر ندم چی میشهباید خودتونو بشناسین و تعارف نداشته باشین، بگین من اینطوریم و اونطوری و ....
بعد باید راه کار بدین و تلاش کنین تا تغییر بکنین
اینی که میگم خیلی خیلی سخته واقعا -
آسمان ِ آبی هستم:/
صوفی هستی؟:/
امتحان ترم و مدرسه؟:/ -
@Amir-Bernousi اینی که شما میگی خیلی کلیه. من دارم از 6 ماه باقی مونده تا 98 حرف میزنم. حس میکنم غیرمستقیم گفتید بیخیال شو درسته؟
-
صوفی هستی؟:/
امتحان ترم و مدرسه؟:/آسمان ِ آبی دوران تحصیلمو توصیف کردم:/
-
@Amir-Bernousi اینی که شما میگی خیلی کلیه. من دارم از 6 ماه باقی مونده تا 98 حرف میزنم. حس میکنم غیرمستقیم گفتید بیخیال شو درسته؟
من 3 سال کنکور دادم و اشتباهم این بود که تغییر ندادم خودمو
مطمئنا اگه امسالم مسیر همون سالا رو پیش بگیرم بازم چیزی نمیشهنگفتم بیخیال، ولی خودم اینطوری بودم، باید تلاش زیادی کرد