هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
یه نفر میگفت ..
جواب سلام واجبه حتی مجازیش
راست میگفت؟رهگذر سلام:)
-
رهگذر در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام
یه نفر میگفت ..
جواب سلام واجبه حتی مجازیش
راست میگفت؟رهگذر
سلام علیکم -
سپاس از دوستااااان
خوبین؟؟؟؟(اینو متونین جواب ندین
)
-
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi من الان دیدم یه پست دیگه رو ریپلای کردی شما://
سوالمو بپرسم؟ لایک کردی فقط://بفرمایین
@Amir-Bernousi
امرو چندمه؟ دوم دی درسته؟
2دی ، مدتها دور از کتاب ، تغییر رشته از تجربی به ریاضی، مستعد ولی مضطرب، بدون هیچ پیش زمینه ای از دروس ریاضی ، پیچوندن مدرسه واسه طرح و فقط حضور در امتحان ترم 1 و 2، کلا در زمینه پایه درسی شوت و زیر خط فقر ولی خب گفتم گیرایی نسبتا خوب به زعم دبیران و اطرافیان ، 98؟ تهران؟
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال ،بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن .ولی بگی بخون میشه ،همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی
رک لطفا! -
سلام کسی میتونه ی راه حل بگه من درسو دوس دارم ولی از کنکور میترسم نمی تونم بخونم واقعا کلافه شدم وقتم رفت
-
سلام کسی میتونه ی راه حل بگه من درسو دوس دارم ولی از کنکور میترسم نمی تونم بخونم واقعا کلافه شدم وقتم رفت
-
@Amir-Bernousi
2دی ، مدتها دور از کتاب ، تغییر رشته از تجربی به ریاضی، مستعد ولی مضطرب، بدون هیچ پیش زمینه ای از دروس ریاضی ، پیچوندن مدرسه واسه طرح و فقط حضور در امتحان ترم 1 و 2، کلا در زمینه پایه درسی شوت و زیر خط فقر ولی خب گفتم گیرایی نسبتا خوب به زعم دبیران و اطرافیان ، 98؟ تهران؟
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال ،بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن .ولی بگی بخون میشه ،همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی
رک لطفا!صوفی تا الان فک میکردم پشت کنکوری ای:/
-
صوفی تا الان فک میکردم پشت کنکوری ای:/
آسمان ِ آبی هستم:/
-
@Amir-Bernousi
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
رک لطفا!صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن ولی بگی میخون میشه همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی
رک لطفا!تغییر نکنین، هیچی نمیشه
من خیلی تنبل بودم، الان هستم ولی دارم تغییرش میدم، میدونم تغییر ندم چی میشهباید خودتونو بشناسین و تعارف نداشته باشین، بگین من اینطوریم و اونطوری و ....
بعد باید راه کار بدین و تلاش کنین تا تغییر بکنین
اینی که میگم خیلی خیلی سخته واقعا -
@Amir-Bernousi
یا 99؟ یا کلا بیخیال؟
پ.ن : باور کن دنبال روحیه نیستم. بگی بیخیال بیخیال میشم نمیگم شما گفتی ول کن ولی بگی میخون میشه همه جا میگم شما منو پیش انداختی باس جوابگو باشی
رک لطفا!تغییر نکنین، هیچی نمیشه
من خیلی تنبل بودم، الان هستم ولی دارم تغییرش میدم، میدونم تغییر ندم چی میشهباید خودتونو بشناسین و تعارف نداشته باشین، بگین من اینطوریم و اونطوری و ....
بعد باید راه کار بدین و تلاش کنین تا تغییر بکنین
اینی که میگم خیلی خیلی سخته واقعا -
آسمان ِ آبی هستم:/
صوفی هستی؟:/
امتحان ترم و مدرسه؟:/ -
@Amir-Bernousi اینی که شما میگی خیلی کلیه. من دارم از 6 ماه باقی مونده تا 98 حرف میزنم. حس میکنم غیرمستقیم گفتید بیخیال شو درسته؟
-
صوفی هستی؟:/
امتحان ترم و مدرسه؟:/آسمان ِ آبی دوران تحصیلمو توصیف کردم:/
-
@Amir-Bernousi اینی که شما میگی خیلی کلیه. من دارم از 6 ماه باقی مونده تا 98 حرف میزنم. حس میکنم غیرمستقیم گفتید بیخیال شو درسته؟
من 3 سال کنکور دادم و اشتباهم این بود که تغییر ندادم خودمو
مطمئنا اگه امسالم مسیر همون سالا رو پیش بگیرم بازم چیزی نمیشهنگفتم بیخیال، ولی خودم اینطوری بودم، باید تلاش زیادی کرد
-
من 3 سال کنکور دادم و اشتباهم این بود که تغییر ندادم خودمو
مطمئنا اگه امسالم مسیر همون سالا رو پیش بگیرم بازم چیزی نمیشهنگفتم بیخیال، ولی خودم اینطوری بودم، باید تلاش زیادی کرد
-
آسمان ِ آبی دوران تحصیلمو توصیف کردم:/
صوفی فک کردم مربوط به زمان حاله خب:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
میخوای ۱۰ سال دیگه کجا باشی؟بهش تا حالا فکر کردی؟ -
-
@Amir-Bernousi داری میپیچونی
نه
مستقیم بگم
تغییری ایجاد نشه، چیزی تغییر نمیکنه ینی همون بیخیال در این صورت