هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi اینی که شما میگی خیلی کلیه. من دارم از 6 ماه باقی مونده تا 98 حرف میزنم. حس میکنم غیرمستقیم گفتید بیخیال شو درسته؟
من 3 سال کنکور دادم و اشتباهم این بود که تغییر ندادم خودمو
مطمئنا اگه امسالم مسیر همون سالا رو پیش بگیرم بازم چیزی نمیشهنگفتم بیخیال، ولی خودم اینطوری بودم، باید تلاش زیادی کرد
-
آسمان ِ آبی دوران تحصیلمو توصیف کردم:/
صوفی فک کردم مربوط به زمان حاله خب:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
میخوای ۱۰ سال دیگه کجا باشی؟بهش تا حالا فکر کردی؟ -
@Amir-Bernousi اینی که شما میگی خیلی کلیه. من دارم از 6 ماه باقی مونده تا 98 حرف میزنم. حس میکنم غیرمستقیم گفتید بیخیال شو درسته؟
-
@Amir-Bernousi داری میپیچونی
نه
مستقیم بگم
تغییری ایجاد نشه، چیزی تغییر نمیکنه ینی همون بیخیال در این صورت -
میخوای ۱۰ سال دیگه کجا باشی؟بهش تا حالا فکر کردی؟آسمان ِ آبی آره ده سال پیشم فک کردم
-
romisa موقعی که دارم میخونم اینقدر از استرس حالم بد میشه که کتاب شوت میکنم ی طرف تا خیالم راحت شه (:اعصابم اروم شه
mhilda در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa موقعی که دارم میخونم اینقدر از استرس حالم بد میشه که کتاب شوت میکنم ی طرف تا خیالم راحت شه (:اعصابم اروم شه
استرس از کم کاریه
میشه همین حالا رو بهترش کرد
میشه گذاشت همین تایم الان هم تلف شد و هرز رفت
این دست توئه که باهاش چی کار کنی -
نه
مستقیم بگم
تغییری ایجاد نشه، چیزی تغییر نمیکنه ینی همون بیخیال در این صورت@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه
مستقیم بگم
تغییری ایجاد نشه، چیزی تغییر نمیکنه ینی همون بیخیال در این صورتمن کلی خط و نشون کشیدم جواب شما خیلی کلیه تابع شرایط خاصی نیست
-
میخوای ۱۰ سال دیگه کجا باشی؟بهش تا حالا فکر کردی؟آسمان ِ آبی من خیلی فکر میکنم به همه چی کلی متن کتاب درباره ی هدفم میخونم از تلاش کردن براش میترسم از تست زیست میترسم از کتاب تست من ی مطلبو میفهمم ولی باز فکر میکنم نفهمیدم ی حسایی تو منه اگه اینطوری ادامه بدم در اینده افسرده و حسرت زده که هیچ دیوونه میشم
-
آسمان ِ آبی آره ده سال پیشم فک کردم
صوفی ://
-
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نه
مستقیم بگم
تغییری ایجاد نشه، چیزی تغییر نمیکنه ینی همون بیخیال در این صورتمن کلی خط و نشون کشیدم جواب شما خیلی کلیه تابع شرایط خاصی نیست
نه
مستقیم بگم
خب من چیزی نمیدونم که بگم اگه شما ادامه بدین، بهتره یا نه
-
نه
مستقیم بگم
خب من چیزی نمیدونم که بگم اگه شما ادامه بدین، بهتره یا نه
-
بعدم من یه پشت کنکوریم، رتبه های زیادی تو انجمن هستن
اونا این راهو طی کردن، شاید شبیه شما بوده وضعیتشون -
بعدم من یه پشت کنکوریم، رتبه های زیادی تو انجمن هستن
اونا این راهو طی کردن، شاید شبیه شما بوده وضعیتشون -
-
آسمان ِ آبی من خیلی فکر میکنم به همه چی کلی متن کتاب درباره ی هدفم میخونم از تلاش کردن براش میترسم از تست زیست میترسم از کتاب تست من ی مطلبو میفهمم ولی باز فکر میکنم نفهمیدم ی حسایی تو منه اگه اینطوری ادامه بدم در اینده افسرده و حسرت زده که هیچ دیوونه میشم
mhilda اغلب ترس هامون یا مال فکر کردن به گذشته است یا اینده نامعلومی که هنوز نیومده! چیزی که مهمه امروزه...
به نتیجه فک نکنین فقط خودِ خود ِواقعیتونو نشون بدین -
حداقلش این هست که یه بار میتونین درسا رو بخونین و رتبه بهتری به دست بیارین دیگه!
-
-
صوفی هیچی بشین و همینطوری ادامه بده ...
منتظر این جمله ای؟
نمیدونم چت شد یهوو.... -
@Amir-Bernousi حسرتی که تا الان هستو میشه از بین برد؟ شما نمیدونی از چه حسرتی حرف میزنم چرا انتظار دارم جواب بدی
مخم قد نمیدهصوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi حسرتی که تا الان هستو میشه از بین برد؟ شما نمیدونی از چه حسرتی حرف میزنم چرا انتظار دارم جواب بدی
مخم قد نمیدههر انسانی یه حسرتی داره تو زندگیش
حتی رتبه 1 هم بعدا با خودش میگه ای کاش اون سوالو جواب میدادم میشد 100مهم اینه که راهی که طی میکنیم از این به بعد، حسرتی توش باقی نذاریم