هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این رو به عینه درک کردم و دیدم
وقتی تو بخوای کاری رو از ته دلت انجام بدی، همه چیز و دوروبرت کمک میکنن
اگه هم اهمال کنی، به اهمال کاریت کمک میکننجملاتی که گفته شد، هممون حداقل یه بار شنیدیم قبلا ولی مهم اینه که با خودمون گره بزنیمش و از اینکه بخوایم شروع کنیم نترسیم
@Amir-Bernousi من بارها شروع کردم یا بهتره بگم شروع نشده به پایان رسید این یعنی من ادمش نیستم .که اگه بودم این طور نمی شد.
-
@Amir-Bernousi من بارها شروع کردم یا بهتره بگم شروع نشده به پایان رسید این یعنی من ادمش نیستم .که اگه بودم این طور نمی شد.
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmhilda یه اعوذ بالله بگو شیطون درون و بیرونو له کن این حرفاااا برای شیطونه و حیله های اونه
خدا رو داری تو!!!! شروع کردم و خراب شد چی چیه.. -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmhilda شما بارها به پایان نرسوندین چون بار ها تو ذهنتون جا انداختین که ادمش نیستین ...
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس عجیبیه
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر فضا معنوی شده
ی صلوات بفرستین معنویت اوج بگیره
خدافظ(: -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تودلی فقط امشب
نمیدونم کدومشو نشاندار کنم
یکی یکی -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادش بخیر :|
قبلاها سکوت که میشد میگفتم
تست زیست بدم :| ؟ -
تست زیست بدم :| ؟نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تست زیست بدم :| ؟گوارش
خدافظ(: -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدافظ(:نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@_کولی_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدافظ(:wait :|
who are you :| -
اگه هم اهمال کنی، به اهمال کاریت کمک میکننجملاتی که گفته شد، هممون حداقل یه بار شنیدیم قبلا ولی مهم اینه که با خودمون گره بزنیمش و از اینکه بخوایم شروع کنیم نترسیم
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
من به این باور اعتقاد دارم
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-an
رز هستی ؟ -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
................
حالم خوش نیست
...
دارم کم میارم توو این زندگی
... -
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa ؟؟؟
تو که خودت الان دست منو گرفتی(:همیشه اونایی که بقیه رو میخندونن، خودشون به راحتی نمیخندن
-
romisa ؟؟؟
تو که خودت الان دست منو گرفتی(:همیشه اونایی که بقیه رو میخندونن، خودشون به راحتی نمیخندن
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi میدونم خواستم بهش یادآوری کنم ابزارش تو دستای خودشه
-
نوشتهشده در ۲ دی ۱۳۹۷، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Amir-Bernousi میدونم خواستم بهش یادآوری کنم ابزارش تو دستای خودشه
خب اگه اینطوری بود من که پشت کنکوری نبودم