هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
صوفی
بدون این که به بقیه بگین به خودتون قول بدین که تغییر کنین
اونروز دفترچه پارسالمو اتفاقی دیدم
این متنو پارسال نوشته بودم از یه جاجایی باید دست از گذشته بکشی ....
{ آمد ، بود ، خندید ، رفت } را از حافظه ات پاک کنی ....
جایی باید به سرعت خودت را جمع و جور کنی .....
محکم بزنی توی گوش خودت و بگویی !
به داد خودت برس لعنتی !
تو دوبار به دنیا نمی آیی -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
romisa در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
صوفی همون ادم قبلیه رو پیداش کن:)
از زیر سنگم شده پیداش میکنم
قول بدین
میشه ادامه بدین؟ دارم چیزی از درون حس میکنم که البته بخش زیادیشو مدیون رهگذر هستم
ببخشید یکم تو حالت تغییر فاز هنگ کردموقتی فهمیدی تو لحظه ای قرار داری که نقطه عطف زندگیته، اون لحظه رو بگیر
ما یک عمر در نبودتون با این جمله سر و کله زدیم ولی به اندازه ی الان نفهمیدیمش
صوفی وقتی توانایی اینو داری که خودتو پیدا کنی اینکارو انجام بده وگرنه ظلم بزرگی در حق خودت کردی کاری که من باخودم کردم اعتماد به نفس خیلی مهمه خیلی چیزی که من ندارم
همین الانشم بخوای از خیلیا جلوتری وقتی حسای درونت هنوز زندست پس تو میتونی اگه اینکارو نکنی ی عمر مجبوری حسرت و شرمندگی بکشی .
-
صوفی وقتی توانایی اینو داری که خودتو پیدا کنی اینکارو انجام بده وگرنه ظلم بزرگی در حق خودت کردی کاری که من باخودم کردم اعتماد به نفس خیلی مهمه خیلی چیزی که من ندارم
همین الانشم بخوای از خیلیا جلوتری وقتی حسای درونت هنوز زندست پس تو میتونی اگه اینکارو نکنی ی عمر مجبوری حسرت و شرمندگی بکشی .
-
این رو به عینه درک کردم و دیدم
وقتی تو بخوای کاری رو از ته دلت انجام بدی، همه چیز و دوروبرت کمک میکنن
اگه هم اهمال کنی، به اهمال کاریت کمک میکننجملاتی که گفته شد، هممون حداقل یه بار شنیدیم قبلا ولی مهم اینه که با خودمون گره بزنیمش و از اینکه بخوایم شروع کنیم نترسیم
-
اگه هم اهمال کنی، به اهمال کاریت کمک میکننجملاتی که گفته شد، هممون حداقل یه بار شنیدیم قبلا ولی مهم اینه که با خودمون گره بزنیمش و از اینکه بخوایم شروع کنیم نترسیم
@Amir-Bernousi من بارها شروع کردم یا بهتره بگم شروع نشده به پایان رسید این یعنی من ادمش نیستم .که اگه بودم این طور نمی شد.
-
@Amir-Bernousi من بارها شروع کردم یا بهتره بگم شروع نشده به پایان رسید این یعنی من ادمش نیستم .که اگه بودم این طور نمی شد.
-
mhilda یه اعوذ بالله بگو شیطون درون و بیرونو له کن این حرفاااا برای شیطونه و حیله های اونه
خدا رو داری تو!!!! شروع کردم و خراب شد چی چیه.. -
mhilda شما بارها به پایان نرسوندین چون بار ها تو ذهنتون جا انداختین که ادمش نیستین ...
-
یادش بخیر :|
قبلاها سکوت که میشد میگفتم
تست زیست بدم :| ؟ -
تست زیست بدم :| ؟@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
تست زیست بدم :| ؟گوارش
خدافظ(: -
خدافظ(:@_کولی_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
خدافظ(:wait :|
who are you :| -
من به این باور اعتقاد دارم