هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ولی..حالا جدا از تراز های پایینم و فشاری که هر ساعت و هر لحظه رومه برای کنکور، از اینکه کنکور هست واقعا خوشحالم.
چون توی این دوره کوتاه خیلی چیزایه بدرد بخور و مفید یاد گرفتم...یاد گرفتم مدیریت زمان یه مهارته..یاد گرفتم انگیزه داشتن بدون انظباط شخصی حین کار و مطالعه بی مصرفه..
ممکنه امسال به اون چیزی که دوست دارم نرسم، ولی درسایی که از کنکور گرفتم رو مطئنم از هیچ تجربه دیگه ای نمیتونستم کسب کنم. -
-
سعی دارم چیزی را برای شما بازگو کنم که چنان شکننده است که میترسم حتی با توصیف آن مخدوشاش کنم. پروانههایی هستند که نمیتوان بدون شکستن بالهای شیشهمانندشان لمسشان کنم.
#کریستین_بوبن
-
سعی دارم چیزی را برای شما بازگو کنم که چنان شکننده است که میترسم حتی با توصیف آن مخدوشاش کنم. پروانههایی هستند که نمیتوان بدون شکستن بالهای شیشهمانندشان لمسشان کنم.
#کریستین_بوبن
-
بعضی چیزا رو نمیشه نوشت نه که نشه نوشت... اون حس نابی که فقط خودت تو وجودت حس کردی! نه به خط و نه به نوشته قابل درک نیست... باید بذاری توی قلب خودت بمونه!شیرینیش رو فقط خودت! میفهمی و بس...
هر کی هم دید در جواب توضیحی که ازت میخوان فقط یه لبخند بزنی...
لبخند...:))))))) و هیچی نگی! -
کسی سلام گرم مراپذیرا نبود؟؟
پ.ن: دختردائیم کلاس 7سالشه.. کلیک کرده میگه کلاس چندمی؟
چی بگم این ولم کنه؟؟ :// -
کسی سلام گرم مراپذیرا نبود؟؟
پ.ن: دختردائیم کلاس 7سالشه.. کلیک کرده میگه کلاس چندمی؟
چی بگم این ولم کنه؟؟ :// -
@M-an یاد نقاشی های یه نقاش ارژانتینی اعتقاد داشت بعضی چیزا رو نمیشه توضیح داد بعد نقاشی های مفهومی و مبهم میکشید که با افراد مختلف که در میون مزاشتی همه یه چیز متفاوت میگفتن انگار اونجا هم نقاش میترسیده پیامش خدشه دار بشه
-