نظر سنجی زدن تایپیک "تست روزانه ی لغات ادبیات"
-
سلام دوستان. امیدوارم که اوضاع بر وفق مراد باشه . میخواستم نظر شما رو بدونم در این باره که یه تایپیک بزنم تحت عنوان تست روزانه ی لغات ادبیات و تا روز کنکور هر شب یه تست واژگان رو بررسی کنیم.
فعلا میخواستم نظرتون رو بدونم چیه در این باره. چیزی که تو نظر من هست اول واژگان انتهای کتاب های ادبیات هستش چون بیشتر سوالای واژگان از اخر کتاب هستش. نظر من اینه که هر روز یه سوال طرح کنیم از واژگان ادبیات (ترجیحا واژگان اخر کتاب) و با هم مرور کنیم. ولی مثلا بهتر هست که به صورت چند واژه درست یا چند واژه نادرست است بررسی کنیم تا بازدهی بیشتر بشه.
سوال اینه که کی سوال مطرح میکنه جوابش اینه که : هر دوستی که وقتش ازاد بود و نکته ای دید توی واژگان که مهم هست میتونه ازش تست طرح کنه.
با این فعالیت: 1. هم خودتون طراح تست میشین و دید طراح سوال رو راحت تر درک میکنین و 2. همه لغات تا کنکور چند دور مرور میشن.این تایپیک رو صرفا برای این زدم که نظر شما رو بدونم راجب این موضوع.
ممنون*بعده یه ماه که لغات اخر کتاب های ادبیات تموم شد میریم سراغ لغات داخل درس ها و حکایت ها وبیت ها و .... همه رو بررسی میکنیم. برای این چیزی که گفتم یعنی مطالعه لغات داخل درس هر روز نیم ساعت کفایت میکنه(قرار نیست این برنامه اصلی ادبیات شما باشه! بلکه این به عنوان برنامه جانبی هست. شاید یه دوستی برای ازمون فلان درس رو میخونه. ولی اگه هر روز مطالبی رو که گفته میشه با ما مرور کنه تا روز کنکور بازدهیش بیشتر میشه)ممنون
رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا همیار ناظم خیرین-کوچک-دریا-دل ادمین فارغ-التحصیلان-آلاء دانش-آموزان-آلاء حامیان-آلاء-آزمون-ها -
ایده خوبی هست واقعا ولی یه مقدار وقت گیره برا طرح سوال
-
11 در نظر سنجی زدن تایپیک "تست روزانه ی لغات ادبیات" گفته است:
ایده خوبی هست واقعا ولی یه مقدار وقت گیره برا طرح سوال
نه لزوما. فقط و فقط یه تست مثلا:
چند مورد نادرست است؟
a-b-c-d-e-f
این بالاییارو لغات فرض کنین. مثلا من میام میگم که برای فردا میرید و صفحه ی اول لغات اخر کتاب مثلا ادبیات دوم نظام قدیم یا مثلا نظام جدید فلان جا رو میخونین و امشب مثلا هر کسی خواست میتونه ازش تست طرح کنه. کل پرسش و جواب به سوال در نهایت 15 دقیقه زمان میبره.البته متاسفانه چون من نظام قدیم هستم زیاد در مورد نظام جدید اطلاعی ندارم که واژگان اخر کتاب هست یا نیست یا چطوریه. تو این زمینه نیاز هست دوستان نظام جدید پیگیر باشن و همکاری کنن.
مثلا برای بار اول چند نفر از دوستان نظام جدید هماهنگ بشن و بگن که مثلا فردا شب برید اولین صفحه ی لغات اخر کتاب مثلا دهم یا یازدهم یا دوازدهم رو بخونید و فردا شب یه نفر از اون صفحه تست طرح کنه.
هر شب یک صفحه و هر شب یک تست. با اینکار چندین و چند بار مرور میشه و نکات چالشی هم بیرون کشیده میشه.مثلا من تو نظر دارم مثلا بگم فردا شب قراره صفحه ی اول لغات احر کتاب ادبیات دوم رو ازش تست طرج کنم بخونیدش. بعده اماده شدن دوستان من شب مثلا میام یه تستی میذارم از همین لغات اخر کتاب و شما بررسی میکنید که بلدید یا نه.
چیزی که نیازه همکاری هست که دوستان داشته باشن ... خوشحال میشم بدونم از دوستان اماده هستن تایپیک رو بزنیم. فعلا منتظر نظرات هستم...
-
پشمک در نظر سنجی زدن تایپیک "تست روزانه ی لغات ادبیات" گفته است:
تو مجازی نمیشه درس خوند
وقت تلف کردنه
ولی اگه قرار شد اینکارو بکنید من هم هستمخب این اختیاریه که به فروم بیایم
تایپیک هایی داریم مثل زیست خوانی و مکتب خونه ادبیات که خوبن و خیلی مفید. ولی این تایپیک که میخواستم بزنم در حقیقت میخوام روی بعضی بخش های درس های عمومی زوم کنیم.
این به نظرم خوب باشه که هر شب که اکثرا فروم میایم یه کار مفید هم بهتر از هیچی انجام ندادنه . با این کار تا کنکور که 6 ماه مونده چند بار لغات اخر کتاب که مهمتر هستن مرور میشن.