هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این رو دوست دارم که همگی با هم میاین روی اب باهمم میرین زیر اب
مثل اون ماهی هایی هستن که تو تلویزیون نشون میده گروهی حرکت میکنن :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
بعد یه کوسه میاد همه رو در جا قورت میده. اون کوسه اینجا نقشش کیه؟:thinking_face: -
dan-l
هی من میگم فشار کنکور زیاده باور نمیکنن
بیا بگیر بچه از دست رفت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
هی من میگم فشار کنکور زیاده باور نمیکنن
بیا بگیر بچه از دست رفت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat::smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سلااام
امید وارم حالتون خوب باشه دوستان:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face: -
سلااام
امید وارم حالتون خوب باشه دوستان:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:delaram7897 سلام 😁
ممنون
خودت خوبی؟ درسا خوبه؟ -
سلااام
امید وارم حالتون خوب باشه دوستان:frowning_face: :frowning_face: :frowning_face:delaram7897 سلام
ممنون ولی انگار خودت خوب نیسی! -

:smirking_face: :unamused_face: -
ی مورد ضروری پیش اومده
کسی هست بتونه ازمون 18 ابان کانونو پیدا کنه لینکشو برام بفرسته یا ک داشته باشه خودش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///:worried_face: :pensive_face: -
delaram7897 سلام 😁
ممنون
خودت خوبی؟ درسا خوبه؟@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
delaram7897 سلام
ممنون ولی انگار خودت خوب نیسی!mariia
:smirking_face: :disappointed_face: -
mariia
:smirking_face: :disappointed_face:delaram7897 منم خییییییییییییییییلی حالم گرفته
-
3333 :face_with_tears_of_joy:
-
@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙏🙏🙏🌺🌹سلام حالت خوبه خودت؟
ممنونم خوبم من خداروشکر آبجی 🙂 -
delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟🙏🙏🙏🌺🌹سلام حالت خوبه خودت؟
ممنونم خوبم من خداروشکر آبجی 🙂@milad91
بدک نیسم فعلا نفسی میادش -
mo یکم زود نیست برا این جمله ها؟!
اینا حداقل 3 به بعد قابل قبوله (:😂😂 -
عصر برنز کدوم دوره میشه؟
gunpowder age?
medieval age?enlightenment که نمیشه اینو میدونم یعنی روشنگری
:thinking_face: :thinking_face: منظور از عصر برنز کدوم عصره تو انگلیسی؟ عصر اهن که میگن کدومه؟ :thinking_face:والا انگلیسیها هنوز اینقدر عصر که ما تو لغت ساختیم اونا هنوز نتونستن بسازن :expressionless_face: :neutral_face: