هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dan-l
هی من میگم فشار کنکور زیاده باور نمیکنن
بیا بگیر بچه از دست رفت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:@DR-moein در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dan-l
هی من میگم فشار کنکور زیاده باور نمیکنن
بیا بگیر بچه از دست رفت :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat::smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
سلااام
امید وارم حالتون خوب باشه دوستان -
سلااام
امید وارم حالتون خوب باشه دوستانdelaram7897 سلام
ممنون
خودت خوبی؟ درسا خوبه؟ -
سلااام
امید وارم حالتون خوب باشه دوستانdelaram7897 سلام
ممنون ولی انگار خودت خوب نیسی! -
-
ی مورد ضروری پیش اومده
کسی هست بتونه ازمون 18 ابان کانونو پیدا کنه لینکشو برام بفرسته یا ک داشته باشه خودش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// -
delaram7897 سلام
ممنون
خودت خوبی؟ درسا خوبه؟@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
delaram7897 سلام
ممنون ولی انگار خودت خوب نیسی! -
delaram7897 منم خییییییییییییییییلی حالم گرفته
-
3333
-
@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام حالت خوبه خودت؟
ممنونم خوبم من خداروشکر آبجی -
delaram7897 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@milad91
وایییی دااااااااااااااااداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااشییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی سلامممممممممممممممممم خوب خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟سلام حالت خوبه خودت؟
ممنونم خوبم من خداروشکر آبجی@milad91
بدک نیسم فعلا نفسی میادش -
mo یکم زود نیست برا این جمله ها؟!
اینا حداقل 3 به بعد قابل قبوله (: -
عصر برنز کدوم دوره میشه؟
gunpowder age?
medieval age?enlightenment که نمیشه اینو میدونم یعنی روشنگری
منظور از عصر برنز کدوم عصره تو انگلیسی؟ عصر اهن که میگن کدومه؟
والا انگلیسیها هنوز اینقدر عصر که ما تو لغت ساختیم اونا هنوز نتونستن بسازن