هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
dan-l هر درس زیست چن ساعت طول میکشه خوندنش؟ 
- 
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l هر درس زیست چن ساعت طول میکشه خوندنش؟ از چه نظر ؟ برای کدوم مقطع؟ برای کدوم مبحث ؟ من نظام قدیمم dan-l زیست سه سال چن ساعت زمان لازم داره 
- 
@marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower اگه اینجا چت نکنی آره میشه خراب صداقتتم    @رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower اگه اینجا چت نکنی آره میشه خراب صداقتتم       
- 
@Miss-Flower 4 صبح  ؟ ؟
- 
@Miss-Flower در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: باشه 
 من از ساعت 4 میخوام شروع کنم درسو...صبح الان؟  
- 
dan-l زیست سه سال چن ساعت زمان لازم داره 
- 
@marylotfi مرسی 
- 
dan-l زیست سه سال چن ساعت زمان لازم داره 
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @marylotfi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower اگه اینجا چت نکنی آره میشه خراب صداقتتم       
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower حقیقت تلخ بهتر از دروغ شیرینه(: 
 خودت وقتی میدونی اشتباس ...چی اشتباس؟؟ 
 ینی تااسفند نمیتونم تموم کنم؟؟
- 
@رخ-دیوانه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower حقیقت تلخ بهتر از دروغ شیرینه(: 
 ینی تااسفند نمیتونم تموم کنم؟؟@Miss-Flower بنظر من که تموم میشه 
- 
 ینی تااسفند نمیتونم تموم کنم؟؟
- 
@Miss-Flower 3:40 برین که توش 4 هم داشته باشه    
- 
سوال برام پیش اومد 
 شما میگین اتود یا مداد فشاری؟!
- 
@Miss-Flower 3:40 برین که توش 4 هم داشته باشه    @m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Miss-Flower 3:40 برین که توش 4 هم داشته باشه    خدایا خودت ظهور کن      

ردپا
ردپا

️
️ ️
️