هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@زمستان
نمیخوام زیاد فلسفی شم ولی
خدا زمین رو مدور آفرید تا ی نکته رو بهمون بگه :
تو همون شرایطی که فکر میکنی دیگه آخره کاره و دیگه تمومه دقیقا همون لحظه میتونه نقطه شروع تو باشه .
بشین و کلاه خودتو قاضی کن
تا الان ب این وضعیتی که اومدی جلو چه بد و چه خوب یا متوسط
نتیجه کارات شده این ...
تلاشتو بهتر کن تا نتیجه کارات هم بهتر بشه -
@زمستان
نمیخوام زیاد فلسفی شم ولی
خدا زمین رو مدور آفرید تا ی نکته رو بهمون بگه :
تو همون شرایطی که فکر میکنی دیگه آخره کاره و دیگه تمومه دقیقا همون لحظه میتونه نقطه شروع تو باشه .
بشین و کلاه خودتو قاضی کن
تا الان ب این وضعیتی که اومدی جلو چه بد و چه خوب یا متوسط
نتیجه کارات شده این ...
تلاشتو بهتر کن تا نتیجه کارات هم بهتر بشه -
@زمستان
بله بفرما -
@زمستان
بله بفرما -
@DR-moein چطور به موانع غلبه کنم؟ چطوری مانع اثر بقیه رو زندگیم بشم؟ چطور ادامه بدم و چیزی که انقد سخت به دست میادو از دست ندم؟
@زمستان
سخت شد سوالت :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به نظرم
مقابله با موانع مهارت خاصی نمیخواد کافیه به موانع سر راهت با دید مثبت نگاه کنی
تصور کن اگه هیچ مانعی سر راهت نبود و ی راه صاف و کسل کننده داشتی
درسته الان که مشکلات هست آرزوی چنین راهی رو میکنیم ولی اگه عمقی تر فکر کنیم واقعا کسل کننده میشه .
و اینکه چطوری مانع اثر بقیه تو زندگیت بشی ؟
تو خودت انتخاب میکنی که دیگران تو زندگیت تاثیر داشته باشن
وقتی به حرف ی نفر که وجودش پر از بار منفی و فکر های مزخرفه بها میدی و گوشه ای از ذهنت رو برای دیگران اشغال میکنی باید منتظر همچین نتیجه ای هم باشی
ببین ذهن تو مثل ی خونه خیلی عیانیِ تو این خونه خیلی باحال رو به ی فرد بی سر و پا میدی ؟؟؟ مطمئنا که نه پس چرا گوشه ای ذهن و فکرت رو که صد ها بار با ارزش تر از اون خونه است به دیگران و حرف هاشون اختصاص میدی
و در مورد سوال آخرت :
ارتباط ت رو با خدای خودت قوی تر از قبل بکن
این سوالت رو متوجه نمیشم
هیچ کس چیزی رو که سخت بدست آورده رو آسون از دست نمیده
شاید بهتر باشه یکم اراده و ایمانت رو قوی تر کنی
براش بجنگ
هیچ چیزی راحت بدست نمیاد . هیچی ... -
@DR-moein چطور به موانع غلبه کنم؟ چطوری مانع اثر بقیه رو زندگیم بشم؟ چطور ادامه بدم و چیزی که انقد سخت به دست میادو از دست ندم؟
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اول سلام به همگی
مدیریت هوش هیجانی
اگه اونو بتونی ببری بالا اثر حرفای بقیه رو احساساتت خیلی کمرنگتر میشه
میگن رتبه های برتر هوش هیجانی بالاتری دارن نه صرفا ای کیو بیشتر -
ببخشید قصد دخالت ندارم ... فقط حس کردم شاید تجربم کمکتون کنه ..
من توی ی خانواده ای بزرگ شدم که تک دخترم بین نوه های ارشد .. ی جورایی خیلی ها ازم توقع دارن و خیلیهای دیگه فقط بلدن مسخرم کنن ...
توی خانواده پدریم همه با پوزخند بهم نگاه میکنن وقتی هدفم رو شنیدن ... حتی توی جمع ی بار یکی بهم گفت تو اگر طی کش بیمارستان بشی من رگمو میزنم !!!
میدونید من این حرفا رواز عزیزترینم شنیدم (:"
اول داغون شدم داغون به معنای واقعی !! گفتم کنکور رو بیخیال میشم اما بعد درونم یک جرقه خورد .
با خودم گفتم کاری میکنم همه شون مجبور بشن بلند شن و برام دست بزنن ... همه اوناییکه مدام گفتن و میگن بیخیال شو بابا !! همین حرفای اوناس که باعث میشه من برم جلوو هر وقت خسته شدم یاد اون جملشون میوفتم که :دیدی گفتم نمیتونی ؟؟امیدوارم بتونی از اجرهایی ک سمتت پرت میشه ی دیوارمحکم بسازی
-
@زمستان
سخت شد سوالت :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
به نظرم
مقابله با موانع مهارت خاصی نمیخواد کافیه به موانع سر راهت با دید مثبت نگاه کنی
تصور کن اگه هیچ مانعی سر راهت نبود و ی راه صاف و کسل کننده داشتی
درسته الان که مشکلات هست آرزوی چنین راهی رو میکنیم ولی اگه عمقی تر فکر کنیم واقعا کسل کننده میشه .
و اینکه چطوری مانع اثر بقیه تو زندگیت بشی ؟
تو خودت انتخاب میکنی که دیگران تو زندگیت تاثیر داشته باشن
وقتی به حرف ی نفر که وجودش پر از بار منفی و فکر های مزخرفه بها میدی و گوشه ای از ذهنت رو برای دیگران اشغال میکنی باید منتظر همچین نتیجه ای هم باشی
ببین ذهن تو مثل ی خونه خیلی عیانیِ تو این خونه خیلی باحال رو به ی فرد بی سر و پا میدی ؟؟؟ مطمئنا که نه پس چرا گوشه ای ذهن و فکرت رو که صد ها بار با ارزش تر از اون خونه است به دیگران و حرف هاشون اختصاص میدی
و در مورد سوال آخرت :
ارتباط ت رو با خدای خودت قوی تر از قبل بکن
این سوالت رو متوجه نمیشم
هیچ کس چیزی رو که سخت بدست آورده رو آسون از دست نمیده
شاید بهتر باشه یکم اراده و ایمانت رو قوی تر کنی
براش بجنگ
هیچ چیزی راحت بدست نمیاد . هیچی ...@DR-moein حتما چندبار دیگه هم میخونمش و بهش فک میکنم(:
منظورم از قسمت آخر این بود که به هزار زحمت تغییر میکنی، ولی هنوز فرم نگرفتی که متوقف میشی. این اتفاق هفته ی پیش به شکل بدی برام افتاد.
چکار کنم تکرار نشه؟ دیگه از اینم میترسم. واقعا اگه اینبارم نشه دیگه رمق ندارم. چند روزه که خستگی ای که تو تنم موند, آزارم میده. قبلش کلا ول کرده بودم خیلی سخت بود تغییر. دیگه داره یه غر متناوب میشه خخخ ولی انصافا هنوز عصبی ام.
البته شما میتونید برید خیلی زمان گذشت
خیلی ممنونم(: -
اول سلام به همگی
مدیریت هوش هیجانی
اگه اونو بتونی ببری بالا اثر حرفای بقیه رو احساساتت خیلی کمرنگتر میشه
میگن رتبه های برتر هوش هیجانی بالاتری دارن نه صرفا ای کیو بیشترفاطمه ـ بوشهر سلام(:
الان که زمانش نیست آخه -
ببخشید قصد دخالت ندارم ... فقط حس کردم شاید تجربم کمکتون کنه ..
من توی ی خانواده ای بزرگ شدم که تک دخترم بین نوه های ارشد .. ی جورایی خیلی ها ازم توقع دارن و خیلیهای دیگه فقط بلدن مسخرم کنن ...
توی خانواده پدریم همه با پوزخند بهم نگاه میکنن وقتی هدفم رو شنیدن ... حتی توی جمع ی بار یکی بهم گفت تو اگر طی کش بیمارستان بشی من رگمو میزنم !!!
میدونید من این حرفا رواز عزیزترینم شنیدم (:"
اول داغون شدم داغون به معنای واقعی !! گفتم کنکور رو بیخیال میشم اما بعد درونم یک جرقه خورد .
با خودم گفتم کاری میکنم همه شون مجبور بشن بلند شن و برام دست بزنن ... همه اوناییکه مدام گفتن و میگن بیخیال شو بابا !! همین حرفای اوناس که باعث میشه من برم جلوو هر وقت خسته شدم یاد اون جملشون میوفتم که :دیدی گفتم نمیتونی ؟؟امیدوارم بتونی از اجرهایی ک سمتت پرت میشه ی دیوارمحکم بسازی
-
فاطمه ـ بوشهر سلام(:
الان که زمانش نیست آخه@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فاطمه ـ بوشهر سلام(:
الان که زمانش نیست آخهنمیخواد حساس بشی که دقیقا چیه
کار خاصی نمیخواد فقط سعی کن با خود اگاهی کنترلت رو احساساتت بیشتر کنی
چرا زمانش نیست با یه تیر دو نشون بزن قطعا بعد از کنکورتم بدردت میخوره اینکه بتونی احساساتت مدیریت کنی -
@fatemeh_banoo انرژیتو واسه تلافی کردن هم نذار به نظرم. واسه خودت تلاش کن. چقد بعضیا...:/
امیدوارم به اندازه ی هدفت تلاش کنی و به اندازه ی تلاشت نتیجه بگیری. متمرکز شو رو کارت. حتما میتونی(:تلافی ؟؟؟ همین که به هدفم برسم برام کافیه . اما میگم هر چیزی که نکشتت قوی ترت میکنه !!
صرفا همین !!
مممنونم حال دلت خوب
من دیگه برم روزتون بخیررر دوستان -
@fatemeh_banoo انرژیتو واسه تلافی کردن هم نذار به نظرم. واسه خودت تلاش کن. چقد بعضیا...:/
امیدوارم به اندازه ی هدفت تلاش کنی و به اندازه ی تلاشت نتیجه بگیری. متمرکز شو رو کارت. حتما میتونی(:تلافی ؟؟؟ همین که به هدفم برسم برام کافیه . اما میگم هر چیزی که نکشتت قوی ترت میکنه !!
صرفا همین !!
مممنونم حال دلت خوب
من دیگه برم روزتون بخیررر دوستان@fatemeh_banoo به سلامت
روزت بخیر -
صرفا همین !!
مممنونم حال دلت خوب
من دیگه برم روزتون بخیررر دوستان -
فاطمه ـ بوشهر سلام(:
الان که زمانش نیست آخهنمیخواد حساس بشی که دقیقا چیه
کار خاصی نمیخواد فقط سعی کن با خود اگاهی کنترلت رو احساساتت بیشتر کنی
چرا زمانش نیست با یه تیر دو نشون بزن قطعا بعد از کنکورتم بدردت میخوره اینکه بتونی احساساتت مدیریت کنیفاطمه ـ بوشهر خو یا مطالعه میخواد یا تراپی
نیت کنم که ای کیوم فزونی نمی یابه
الان دقیقا چکار کنم؟ -
فاطمه ـ بوشهر خو یا مطالعه میخواد یا تراپی
نیت کنم که ای کیوم فزونی نمی یابه
الان دقیقا چکار کنم؟@زمستان ینکه خودت رو بشناسی
بدونی نقاط ضعفت کجاست
ونقاط قوتت کجاست
چرا اون نقاط رو نشونه ضعف ویا قدرتت میدونی؟؟
چه موقعیت های مشابهی در قبل باعث شده که نتونی عواطفت رو کنترل کنی؟
یه راه برای کنترلش بنویس ...اولین روانشناس ادم خودشه از نظر من
اگه راهی پیدا نکردی از بقیه بپرس که اگه بجای تو بودن چیکار میکردن؟و اینطووری کنترلش کن احساستت رو -
@زمستان ینکه خودت رو بشناسی
بدونی نقاط ضعفت کجاست
ونقاط قوتت کجاست
چرا اون نقاط رو نشونه ضعف ویا قدرتت میدونی؟؟
چه موقعیت های مشابهی در قبل باعث شده که نتونی عواطفت رو کنترل کنی؟
یه راه برای کنترلش بنویس ...اولین روانشناس ادم خودشه از نظر من
اگه راهی پیدا نکردی از بقیه بپرس که اگه بجای تو بودن چیکار میکردن؟و اینطووری کنترلش کن احساستت روفاطمه ـ بوشهر حتما حتما(:
یه بحثی هس ولی وقت نیست الان
من بچه های درسخونو میبینم ضربان قلبم میره بالا اصلا دلم نمیخواد وقتشونو بگیرم
انجامش میدم
ممنونم