هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@fatemeh_banoo انرژیتو واسه تلافی کردن هم نذار به نظرم. واسه خودت تلاش کن. چقد بعضیا...:/
امیدوارم به اندازه ی هدفت تلاش کنی و به اندازه ی تلاشت نتیجه بگیری. متمرکز شو رو کارت. حتما میتونی(:تلافی ؟؟؟ همین که به هدفم برسم برام کافیه . اما میگم هر چیزی که نکشتت قوی ترت میکنه !!
صرفا همین !!
مممنونم حال دلت خوب
من دیگه برم روزتون بخیررر دوستان -
@fatemeh_banoo انرژیتو واسه تلافی کردن هم نذار به نظرم. واسه خودت تلاش کن. چقد بعضیا...:/
امیدوارم به اندازه ی هدفت تلاش کنی و به اندازه ی تلاشت نتیجه بگیری. متمرکز شو رو کارت. حتما میتونی(:تلافی ؟؟؟ همین که به هدفم برسم برام کافیه . اما میگم هر چیزی که نکشتت قوی ترت میکنه !!
صرفا همین !!
مممنونم حال دلت خوب
من دیگه برم روزتون بخیررر دوستان@fatemeh_banoo به سلامت
روزت بخیر -
صرفا همین !!
مممنونم حال دلت خوب
من دیگه برم روزتون بخیررر دوستان -
فاطمه ـ بوشهر سلام(:
الان که زمانش نیست آخهنمیخواد حساس بشی که دقیقا چیه
کار خاصی نمیخواد فقط سعی کن با خود اگاهی کنترلت رو احساساتت بیشتر کنی
چرا زمانش نیست با یه تیر دو نشون بزن قطعا بعد از کنکورتم بدردت میخوره اینکه بتونی احساساتت مدیریت کنیفاطمه ـ بوشهر خو یا مطالعه میخواد یا تراپی
نیت کنم که ای کیوم فزونی نمی یابه
الان دقیقا چکار کنم؟ -
فاطمه ـ بوشهر خو یا مطالعه میخواد یا تراپی
نیت کنم که ای کیوم فزونی نمی یابه
الان دقیقا چکار کنم؟@زمستان ینکه خودت رو بشناسی
بدونی نقاط ضعفت کجاست
ونقاط قوتت کجاست
چرا اون نقاط رو نشونه ضعف ویا قدرتت میدونی؟؟
چه موقعیت های مشابهی در قبل باعث شده که نتونی عواطفت رو کنترل کنی؟
یه راه برای کنترلش بنویس ...اولین روانشناس ادم خودشه از نظر من
اگه راهی پیدا نکردی از بقیه بپرس که اگه بجای تو بودن چیکار میکردن؟و اینطووری کنترلش کن احساستت رو -
@زمستان ینکه خودت رو بشناسی
بدونی نقاط ضعفت کجاست
ونقاط قوتت کجاست
چرا اون نقاط رو نشونه ضعف ویا قدرتت میدونی؟؟
چه موقعیت های مشابهی در قبل باعث شده که نتونی عواطفت رو کنترل کنی؟
یه راه برای کنترلش بنویس ...اولین روانشناس ادم خودشه از نظر من
اگه راهی پیدا نکردی از بقیه بپرس که اگه بجای تو بودن چیکار میکردن؟و اینطووری کنترلش کن احساستت روفاطمه ـ بوشهر حتما حتما(:
یه بحثی هس ولی وقت نیست الان
من بچه های درسخونو میبینم ضربان قلبم میره بالا اصلا دلم نمیخواد وقتشونو بگیرم
انجامش میدم
ممنونم -
@Syner امرو 16ام عه؟ تولد صدراس مگه؟
اره فک کنم تولدشه
-
فاطمه ـ بوشهر فاطمه خودت تونستی به افکارت غلبه کنی؟ اوضات روبراهه؟
-
@Syner امرو 16ام عه؟ تولد صدراس مگه؟
اره فک کنم تولدشه
-
فاطمه ـ بوشهر فاطمه خودت تونستی به افکارت غلبه کنی؟ اوضات روبراهه؟
@زمستان رو بعضی قسمتاش ک مربوط به دوستام بودن به معنای واقی برام حل شده...وتونستم کنترل کنم
اون قضیه های شخصی رو هم میدونم زمان میبره تا حل بشن برام سعی میکنم کم کم مدیریتشو داشته باشم
از یکی از بچه های اینجام کمک خواستم بهم کمک کرد...واقعا ازش ممنونم
در کل خوبم -
-
@زمستان رو بعضی قسمتاش ک مربوط به دوستام بودن به معنای واقی برام حل شده...وتونستم کنترل کنم
اون قضیه های شخصی رو هم میدونم زمان میبره تا حل بشن برام سعی میکنم کم کم مدیریتشو داشته باشم
از یکی از بچه های اینجام کمک خواستم بهم کمک کرد...واقعا ازش ممنونم
در کل خوبمفاطمه ـ بوشهر خدا رو شکر(:
-
فاطمه ـ بوشهر خدا رو شکر(:
@زمستان اره خداروشکر
-
@زمستان فرفره که نه ولی قرار نیس ما عین فرفره باشیم فقط باید تلاش تا اخرین لحه رو یاد بگیریم اینکه نباید موقع چرخیدن یهو وایسیم
اگه بگم نباید به احتمال افتادن فکر کنیم یه چیز غیر ممکنه مهم اینکه با احتمال افتادن خودمونو نندازیم -
فاطمه ـ بوشهر خدا رو شکر(:
@زمستان زمستون اگه زمانی ک ایلقار داره اینجا چت میکنهما بریم بخونیم ازش میزنیم جلو
ایلقار به ماهم به عنوان رقیب فک کن -
@زمستان زمستون اگه زمانی ک ایلقار داره اینجا چت میکنهما بریم بخونیم ازش میزنیم جلو
ایلقار به ماهم به عنوان رقیب فک کنفاطمه ـ بوشهر البته من ۱۴۰۰کنکور میدم
-
@زمستان فرفره که نه ولی قرار نیس ما عین فرفره باشیم فقط باید تلاش تا اخرین لحه رو یاد بگیریم اینکه نباید موقع چرخیدن یهو وایسیم
اگه بگم نباید به احتمال افتادن فکر کنیم یه چیز غیر ممکنه مهم اینکه با احتمال افتادن خودمونو نندازیم@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه بگم نباید به احتمال افتادن فکر کنیم یه چیز غیر ممکنه مهم اینکه با احتمال افتادن خودمونو نندازیمیه چیزی رو نمیگم
خیلی خوب بود