هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner امرو 16ام عه؟ تولد صدراس مگه؟
اره فک کنم تولدشه
-
فاطمه ـ بوشهر فاطمه خودت تونستی به افکارت غلبه کنی؟ اوضات روبراهه؟
-
@زمستان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Syner امرو 16ام عه؟ تولد صدراس مگه؟
اره فک کنم تولدشه
-
فاطمه ـ بوشهر فاطمه خودت تونستی به افکارت غلبه کنی؟ اوضات روبراهه؟
@زمستان رو بعضی قسمتاش ک مربوط به دوستام بودن به معنای واقی برام حل شده...وتونستم کنترل کنم
اون قضیه های شخصی رو هم میدونم زمان میبره تا حل بشن برام سعی میکنم کم کم مدیریتشو داشته باشم
از یکی از بچه های اینجام کمک خواستم بهم کمک کرد...واقعا ازش ممنونم
در کل خوبم -
-
@زمستان رو بعضی قسمتاش ک مربوط به دوستام بودن به معنای واقی برام حل شده...وتونستم کنترل کنم
اون قضیه های شخصی رو هم میدونم زمان میبره تا حل بشن برام سعی میکنم کم کم مدیریتشو داشته باشم
از یکی از بچه های اینجام کمک خواستم بهم کمک کرد...واقعا ازش ممنونم
در کل خوبمفاطمه ـ بوشهر خدا رو شکر(:
-
فاطمه ـ بوشهر خدا رو شکر(:
@زمستان اره خداروشکر
-
@زمستان فرفره که نه ولی قرار نیس ما عین فرفره باشیم فقط باید تلاش تا اخرین لحه رو یاد بگیریم اینکه نباید موقع چرخیدن یهو وایسیم
اگه بگم نباید به احتمال افتادن فکر کنیم یه چیز غیر ممکنه مهم اینکه با احتمال افتادن خودمونو نندازیم -
فاطمه ـ بوشهر خدا رو شکر(:
@زمستان زمستون اگه زمانی ک ایلقار داره اینجا چت میکنهما بریم بخونیم ازش میزنیم جلو
ایلقار به ماهم به عنوان رقیب فک کن -
@زمستان زمستون اگه زمانی ک ایلقار داره اینجا چت میکنهما بریم بخونیم ازش میزنیم جلو
ایلقار به ماهم به عنوان رقیب فک کنفاطمه ـ بوشهر البته من ۱۴۰۰کنکور میدم
-
@زمستان فرفره که نه ولی قرار نیس ما عین فرفره باشیم فقط باید تلاش تا اخرین لحه رو یاد بگیریم اینکه نباید موقع چرخیدن یهو وایسیم
اگه بگم نباید به احتمال افتادن فکر کنیم یه چیز غیر ممکنه مهم اینکه با احتمال افتادن خودمونو نندازیم@Syner در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اگه بگم نباید به احتمال افتادن فکر کنیم یه چیز غیر ممکنه مهم اینکه با احتمال افتادن خودمونو نندازیمیه چیزی رو نمیگم
خیلی خوب بود -
فاطمه ـ بوشهر البته من ۱۴۰۰کنکور میدم
@Syner جدا؟
پس شانس اوردی
-
@Syner جدا؟
پس شانس اوردی
فاطمه ـ بوشهر شانسو یه بیچاره ای تو خونواده ی ما آورد که با این خرخون کنکور میده
-
فاطمه ـ بوشهر شانسو یه بیچاره ای تو خونواده ی ما آورد که با این خرخون کنکور میده
@زمستان با خودتی؟
-
@زمستان با خودتی؟
فاطمه ـ بوشهر بعید نیست
-