هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ازمون فردا
-
SenatOr در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Amir-Bernousi حوزه ها خب فرق میکنن.بیشتر سوالا و بودجه و ایناش مهمه :| نه؟
والا سوالای زیستش خوب بود با عمومیاش ولی ریاضیش که :| شیمیشم قوی بود
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi اوهوم.ممنون
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امسال سوالای سالای قبل از هرسال دیگه ای مهم تره، چون نمیان برای نظام قدیما هزینه های قبلی رو مثل سالای قبل انجام بدن، خیلی به سوالای سالای قبل توجه کنید، بیش از حد!
:| به من پیر گوش فردا دهید ای جوانان :|
-
امسال سوالای سالای قبل از هرسال دیگه ای مهم تره، چون نمیان برای نظام قدیما هزینه های قبلی رو مثل سالای قبل انجام بدن، خیلی به سوالای سالای قبل توجه کنید، بیش از حد!
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
دیره الان ولی برای بعد چشمکلی مرور عمومی مونده
فعلا -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
با همدیگه مهربون باشیم لطفا : )
امضاتون خیلی قشنگه -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
با همدیگه مهربون باشیم لطفا : )
امضاتون خیلی قشنگهچون خیلی کم شده همچین چیزی، واقعا عذاب اوره که بقیه مثل قبل نیستن
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگه حالم از بحثای سهمیه ای به هم میخوره...
همشم اعلان میاد:/ -
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
SenatOr همش من بودم ...(:
-
SenatOr همش من بودم ...(:
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m__sadra__b منظورم شما نبود،کلی عرض کردم :|
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
بچه ها
مامانم گیر داده ک باید ازمون سنجش ثبت نام کنی:/ مخصوصا ک تو کانالا زدن فرصت ثبت نام ازمون 5بهمنش تا شنبه هست:/
به نظرتون شرکت کنم؟ :| تا حالا شرکت نکردم نمیدونم چه جوریه
@zedtwo آسمان ِ آبی شما بیشتر شرایط منو میدونید،چیکار کنم؟ :|- هر وقت تو پروفایلم خدافظی می نویسم به یه روز نکشیده یه سوالی چیزی باعث میشه بیام :| به روم نیارید
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۷:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSenatOr سلام. 5 بهمن قلمچی هم هست که.
بعد یه چیزدیگه هم هس که آزمونای سنجش یه مقدار آسونه(من درصدای کنکورم از سنجش پایین تر بود بعضی درسا) ولی حقیقت اینه که اگه خوب بخونی زیاد مهم نیس کدوم آزمون بری. حتی ممکنه باعث شه روحیه آدم بهترشه. خصوصا عمومیاشو ک آدم شرو میکنه حال میکنه اصن
اگه قلمچی ادامه شو نمیخوای بری سنجش برو. فقط برنامه ش یه خورده درهم و برهمه(به جز جمع بندیای پایه و کلی واینا)
اون جزوه ای که برات فرستادم برا این روزا خیلی خوبه. بخونش حتما.
در کل به نظرم قلمچی بهتره ولی اگه خوشت نمیاد ازش برو سنجش پاسوزش نشو - هر وقت تو پروفایلم خدافظی می نویسم به یه روز نکشیده یه سوالی چیزی باعث میشه بیام :| به روم نیارید
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
- پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید.نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهچه عجب خلوته...
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
@دانش-آموزان-آلاء
@ادمین
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دلسخن بزرگان : از ویژگی های هممون اینه ک به بی ارزش ترین موضوعات بیشترین بهارو میدیم ...
این سومین تاپیک از سری تاپیک های تودلی هست ، امیدوارم که اوقات خوشی رو در این تاپیک سپری کنید.نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده - پ ن : تاپیک قبلی سنگین شده بود بر همین اومدیم اینجا
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
https://forum.alaatv.com/topic/10311/pdfجزوه-ی-ادبیات-دوم-دبیرستان
میشه خواهش کنم واردشی؟
-
نوشتهشده در ۲۰ دی ۱۳۹۷، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-