Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
مفهوم سرعت متوسط و شتاب متوسط رو براساس توضیح زیر متوجه نشدم . کسی میتونه بگه دقیقا ینی چی؟
*
متحرکی با سرعت ثابت از نقطه ی A به سمت نقطه ی B حرکت میکند و پس از گذشت دلتا تی ثاتیه به نقطه ی B میرسد. میخواهیم ببینیم این متحرک با چه سرعت ثابتی از نقطه ی A تا نقطه ی B حرکت کند، تا مجددا در همان دلتا تی از A به B برسد. این پارامتر سرعت متوسط نام دارد.
*
متحرکی با سرعت V1 و با شتاب متغیر از نقطه ی A به سمت نقطه ی B حرکت کرده و پس از گذشت زمان دلتا تی ، سرعتش از V1 به V2 رسیده است. میخواهیم ببینیم اتومبیل با چه شتاب ثابتی حرکت کند تا مجددا پس از زمان دلتا تی سرعتش از V1 به V2 برسد . این شتاب ، شتاب متوسط حرکت اتومبیل نام دارد. -
سرعت متوسط یه مفهوم کلیه
میتونه سرعت متوسط کل حرکت باشه
یا سرعت متوسط بخشی از حرکتدر هر صورت جابجابی رو باید بر دلتا تی تقسیم کنی
ضمنا ممکنه سرعت های لحظه در طول حرکت بیشتر یا کمتر یا مساوی سرعت متوسط بشنمثال : فرض کن از شهر a بریم به شهر b
فرض کن فاصله شون 600 کیلومتر هستاز زمان شروع حرکت به سمت شهر b تایمر بذاریم
وسط راه هر وقت جاده خوب بود 120 بریم ! ممکنه نگه داریم بنزین بزنیم ( سرعت صفر شد ) و... ( سرعت ها در طول حرکت هی بالا پایین بشن )
اما وقتی رسیدیم به شهر a ببینیم در عرض 6 ساعت اومدیماینجا سرعت متوسط میشه دلتا ایکس ( 600 کیلومتر ) بر دلتا تی ( 6 ساعت ) >>> 100 کیلومتر بر ساعت
یعنی بعد از اون همه 120 رفتن و یکی دوبار توقف و... به طور متوسط 100 تا رفتیم در هر ساعت -
M.an سلام ممنونم از شما و استاد کازرانیان بابت این ویدیو... جواب ما و آقای نجف زاده گزینه 4 بود ولی استاد کازرانیان گزینه 1 به دست آوردن....فکر کنم چون به دلتا X بیشینه توجه نکردن.... چون اگه دلتا ایکس هم زیاد بشه مشخصا سرعت هم زیاد میشه( هم باید زمان کمترین باشه هم مکان بیشترین که در اون صورت گزینه 4 سرعت متوسط بیشتری خواهد داشت) ولی استاد فقط به زمان نگاه کردن و تستو حل کردن.... کسی میدونه چرا و چیشد ؟؟؟
Brilliant yasamanbanu @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا Shame -
Heroes_Hunter ببخشیدمیشخ سؤالاش روبگین چی بودش.. من نمیدونم سؤالش چیه تاراهنمایی کنم
-
@Mahed
-
Heroes_Hunter ببخشیددقیقاشما کجاش رومشکل دارین؟؟
-
@Mahed
Heroes_Hunter در غول فیزیک باش گفته است:
M.an سلام ممنونم از شما و استاد کازرانیان بابت این ویدیو... جواب ما و آقای نجف زاده گزینه 4 بود ولی استاد کازرانیان گزینه 1 به دست آوردن....فکر کنم چون به دلتا X بیشینه توجه نکردن.... چون اگه دلتا ایکس هم زیاد بشه مشخصا سرعت هم زیاد میشه( هم باید زمان کمترین باشه هم مکان بیشترین که در اون صورت گزینه 4 سرعت متوسط بیشتری خواهد داشت) ولی استاد فقط به زمان نگاه کردن و تستو حل کردن.... کسی میدونه چرا و چیشد ؟؟؟
Brilliant yasamanbanu @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا Shameگزینه ی درست سوال
-
Heroes_Hunter خب دارین مبگین که آقای کازرانیان گفتن گ یک دیگه،؟؟!!
-
@Mahed ممنونم از شما
-
Heroes_Hunter فهمیدین چه طورشد؟؟
-
@Mahed بله توضیحاتتون خیلی کامل بود... حالا ان شاالله دوستان هم میان نظر میدن...
-
Heroes_Hunter من که توضیحی ندادم
-
Heroes_Hunter
من جواب ایشونو ندیدم ،سوالو الان دیدم،شاید عکس زیر کمکت کنه