هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
mostafa_j :neutral_face: پایه و مبنا باید بزرگ تر از صفر باشه تو لگاریتم پایه هم مخالف یک اون بسته که گذاشته بود اشتباه بود باید باز میزاشت
باز من خدافظی کردم اومدم:face_with_tears_of_joy: به روم نیارید:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: -
ایهام اراده رو ؟!
خدای ارادم من 😂😂-__-
شب بخیر(:@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام اراده رو ؟!
خدای ارادم من 😂😂-__-
شب بخیر(:نه بابا منظورم داداش بزرگتر بود😑
اکالیپتوس شرمنده عزیزم من متوجه نشدم که اومدی دیشب..
موفق باشی عزیزدلم😍
فااطمه انشالله که بخوبی تموم میشن😉 -
@m__sadra__b در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام اراده رو ؟!
خدای ارادم من 😂😂-__-
شب بخیر(:نه بابا منظورم داداش بزرگتر بود😑
اکالیپتوس شرمنده عزیزم من متوجه نشدم که اومدی دیشب..
موفق باشی عزیزدلم😍
فااطمه انشالله که بخوبی تموم میشن😉 -
@sara-66 شما لایک کردی درسته؟
میشه نظرتو بگی؟
قبل خواب باید بدونم برنامه م چیه که بدونم کی قراره بیدار شم و چه کار دقیقا قراره بکنمصوفی سلام به نظر من باید خوابت تنظیم باشه و هشت ساعت رو بخوابی چون (به نظر من البته)اگه خوابت کم باشه یادگیریت کم میشه تو میتونی برنامتو یکم فشرده کنی و اگه یه روز نتونستی بخونی کم کم تو برنامت جایگزینش کنی و جبران کنی
-
سلام بچه ها :/
-
_Mohammad_reza_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
به به سلام محمد رضا خوبی خوشی ؟😁
-
بچه هاخواهش میکنم ی راهنمایی به من بکنید.من تازه باآلا آشناشدم و واقعا به کلیپاش نیاز دارم.دبیرادر کلیپاشون عرض میکنن که سوالاتون راازما بپرسید ولی هرکاری ک کردم نمیدونم چطوریه.
چطوری میتونم سوالامو از دبیرابپرسم؟ -
@parisa54 میتونی سوالاتو تو انجمن تاپیک بزنی بپرسی همیار درسا و دانش اموزا و رتبه برترا بیان جواب بدن
-
@parisa54 نمی دونم تو انجمن که دبیرا ندیدم بیان جواب بدن ولی شنیدم مثلا میگن سوالتونو تو انجمن مطرح کنید
اینهمه تحصیل کرده و کنکوری اینجاست :face_with_tears_of_joy: نگران نباش سوالتو تاپیک بزنی بپرسی جوابتو میگیری :slightly_smiling_face: -
@parisa54 نمی دونم تو انجمن که دبیرا ندیدم بیان جواب بدن ولی شنیدم مثلا میگن سوالتونو تو انجمن مطرح کنید
اینهمه تحصیل کرده و کنکوری اینجاست :face_with_tears_of_joy: نگران نباش سوالتو تاپیک بزنی بپرسی جوابتو میگیری :slightly_smiling_face: -
فاطمه از امتحان برگشته 😎😎😎
خسته نباشی قهرمان
خدا قوت دلاور 😂😂😂😂😜😜😜
خب این دوتا امتحان یکیشو ک استادو دیدم گفت نگران نباش تصحیح نکرده 20 میدم دمش گرم 😊😄
یکیشم ک خوب دادم 😶😶
اولیو هم ک یکم خوب نبود یه سوال ننوشتم ولی چون کنفرانس دادم 3نمره کمکی دارم 😶😶😶
خب خدایا مخلصتم دمت گرم ممنونم ازت 😍😍❤❤❤❤
از شما هم ممنونم دوستان ممنون بابت دعاهاتون همیشه موفق باشبن 😇❤❤ -
فاطمه از امتحان برگشته 😎😎😎
خسته نباشی قهرمان
خدا قوت دلاور 😂😂😂😂😜😜😜
خب این دوتا امتحان یکیشو ک استادو دیدم گفت نگران نباش تصحیح نکرده 20 میدم دمش گرم 😊😄
یکیشم ک خوب دادم 😶😶
اولیو هم ک یکم خوب نبود یه سوال ننوشتم ولی چون کنفرانس دادم 3نمره کمکی دارم 😶😶😶
خب خدایا مخلصتم دمت گرم ممنونم ازت 😍😍❤❤❤❤
از شما هم ممنونم دوستان ممنون بابت دعاهاتون همیشه موفق باشبن 😇❤❤