هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
marzyeh78 خب مشکل داره مگه.. خب حتما سؤالات زیست بهم ربطی ندارن مجبوره اون طرف تاپیک جدابزنه... به نظرم هرکسی بایدسرش توکارخودش باشه... حالا نه که شما خیلی هم سؤال درسی میپرسین فقط بازهم بایدبگم ممنوم بابت فرستادن سؤالات قلمچی جمعه هیچ موقع من زحمت شمارولزیادنمیبرم
@Mahed اولا این ک میگی هرکس سرش تو کار خودش باشه رو بهتره خودت رعایت کنی چون سوالای من درسی باشه یا نباشه نه تنها ب شما بلکه به هیچکس مربوط نیست
دوما جواب واسه شما زیاده ولی وقتی حاضر نیستی به قوانین انجمن پایبند باشی یا حداقل یبار مطالعش کنی ترجیح میدم سکوت کنم... -
@Mahed اولا این ک میگی هرکس سرش تو کار خودش باشه رو بهتره خودت رعایت کنی چون سوالای من درسی باشه یا نباشه نه تنها ب شما بلکه به هیچکس مربوط نیست
دوما جواب واسه شما زیاده ولی وقتی حاضر نیستی به قوانین انجمن پایبند باشی یا حداقل یبار مطالعش کنی ترجیح میدم سکوت کنم... -
واسه یه سوال زیست طرف میاد 6تا تاپیک پشت سرهم میزنه!واسه یه صبخیر یه تاپیک جدا میزنه!!بد نیس ناظرا ی تذکر بدن
جستجوی انجمنم ک خرابه فک کن ادم دنبال یه جزوه زیست تو تاپیکای موضوع زیست باشه!! -
marzyeh78 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
جستجوی انجمنم ک خرابه فک کن ادم دنبال یه جزوه زیست تو تاپیکای موضوع زیست باشه!!
الان درسته !
-
@Mahed
سلام
مطالعه کنید این تاپیک رو@M-an سلام.. خانم مدیرمن دوتامشکل دارم یکی اینکه بعضی ازآگاه سازی ها واسه من بالانمیادیه صفحه ای بازمیشه میگه به نظرمی رسدشما به صفحه ای برخوردیدکه دسترسی به آن ندارید مشکل چیه؟! ودومین مشکل مثلا من میخام ۴سوال ازدرس فیزیک میخام بپرسن که اصلا به هم ربطی ندارن به نظزتون تویه تاپیک بگم یا تو۴تاپیک
. ممنون -
@M-an سلام.. خانم مدیرمن دوتامشکل دارم یکی اینکه بعضی ازآگاه سازی ها واسه من بالانمیادیه صفحه ای بازمیشه میگه به نظرمی رسدشما به صفحه ای برخوردیدکه دسترسی به آن ندارید مشکل چیه؟! ودومین مشکل مثلا من میخام ۴سوال ازدرس فیزیک میخام بپرسن که اصلا به هم ربطی ندارن به نظزتون تویه تاپیک بگم یا تو۴تاپیک
. ممنون -
@M-an ببخشیدخانم مدیرمیشه مراجعه کنیدبه درس زیست شناسی من سؤال پرسیدم عنوانش هسته زیست پیش نظام قدیم.. ببینین درست مطرح کردم ورعایت کردم قوانین انجمن رو
-
@M-an ببخشیدخانم مدیرمیشه مراجعه کنیدبه درس زیست شناسی من سؤال پرسیدم عنوانش هسته زیست پیش نظام قدیم.. ببینین درست مطرح کردم ورعایت کردم قوانین انجمن رو
-
@Mahed
نه رعایت نکردین برای همین گفتم لینک رو مطالعه کنید
زیست پیش نظام قدیم با کلی ایموجی کنارشیه اسم بسیار کلی هست همچنین اون حجم از ایموجی تو عنوان زیاد جالب به نظر نمیرسه
بخونید متوجه میشین چطوری عنوان گذاری کنید@M-an ببخشیدابموجی چیه؟!! من اون لینک هاروخوندم. ولی متوجه منظورتون نشدم .ممنون
-
@Mahed
ایموجی = شکلک
از این واضح تر؟ :
اگه سوال درسی دارین
به عنوان مثال از درس ریاضی تو مبحث مشتق سوال دارین
تو دسته ریاضی
یه تاپیک جدید ایجاد کنید و برا اسمش از این فرمت استفاده کنید: ریاضی /مشتق@M-an خوب .. ممنون .. حالا مثلا ممنکنه من دررس ریاضی هم ازمشتق ، هم ازتابع سؤال دارم بایددوتا تاپیک جداگانه بنویسم
-
@Mahed
ایموجی = شکلک
از این واضح تر؟ :
اگه سوال درسی دارین
به عنوان مثال از درس ریاضی تو مبحث مشتق سوال دارین
تو دسته ریاضی
یه تاپیک جدید ایجاد کنید و برا اسمش از این فرمت استفاده کنید: ریاضی /مشتق@M-an
-
@M-an خوب .. ممنون .. حالا مثلا ممنکنه من دررس ریاضی هم ازمشتق ، هم ازتابع سؤال دارم بایددوتا تاپیک جداگانه بنویسم
-
@M-an یعنی اگه آدمین روتک کنم اون تاپبک واسه همیشه قفل میشه؟!! سؤال درسی که نمیخام قفل شه.