سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید
-
@دانش-آموزان-آلاء برای دوستای گلم ارزوی یه سال پر از موفقیت و شادی دارم عیدتون مبارک امیدوارم امسال به هدفتون برسید.
سال اینده تو این لحظه من این تصور رو دارم: با خانوادم هستم و خوشحال هستم که تلاشم رو کردم و جلوی خانواده ام و خودم و خدا رو سفیدم که با وجود موانع زیاد و خوشی های زود گذر تونستم تلاش کنم و به هدفم برسم و این که خوشحالم از این که رفیقای با معرفتی دارم که میتونم بهشون اتکا کنم.خوش باشید
-
ان شا الله که سال ظهور اقا امام زمان باشه و سال دیگه این موقع ظهور کرده باشه و من هم جز یارانش باشم
-
کی به کیه ارزو که بر جوانان عیب نیست سال دیگه این موقع صنعتی شریف ،یا دارم ریاضی محض که عاشقشمو میخونم یا نرم افزار و صنایع .
-
سال دیگه این موقع ها در همین شرایطی که الان گیر کردم باشم:|
همینطور پرمشغله-درحال درس خوندن و موفق:) -
این سال جدید ایشالا با ظهور امام زمان باشه
ایشالا سال بعد این موقع پزشکی قبول شدم و همه کسانی که دوستشون دارم لحظه سال تحویل کنارم باشن و اون موقع بگم یادته پارسال چه سختی هایی کشیدی و تو انجمن گفتی دوست دارم چه اتفاقی برای سال بعد بی افته امسال بهشون رسیدی -
خاتون
روزای آخره و دانشگاه رو پیچوندم،و با ی تور ماهیگیری و دوچرخه از شهر خارج شدم و دارم غروب افتاب رو نگاه میکنم ،و این ثانیه های ک الان مینویسم رو بیاد میارم...با یه نسیم خنک،ی لیوان چایی توی دستم ی لبخند میزنم و به هزارن برنامه ام واسه اینده فک میکنم
(انشالله)alisoltany در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
روزای آخره و دانشگاه رو پیچوندم،و با ی تور ماهیگیری و دوچرخه از شهر خارج شدم و دارم غروب افتاب رو نگاه میکنم ،و این ثانیه های ک الان مینویسم رو بیاد میارم...با یه نسیم خنک،ی لیوان چایی توی دستم ی لبخند میزنم و به هزارن برنامه ام واسه اینده فک میکنم
(انشالله)هه!
-
alisoltany در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
(انشالله)هه!
-
alisoltany در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
(انشالله)هه!
revival در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
(انشالله)هه!
یکی از حربه های شیطان برای رسیدن به هدفش برگردوندن ادم به گذشتشه!
-
سال دیگه این موقع شاید زیر خاکم
اگه زنده باشم که ان شالله به هدفم رسیدم:))
بقیشم شصخی ست
#ان شالله سال دیگه این موقع همتون سالم و سلامت باشین:)
#به اهدافتون رسیده باشین:)
#و...هر چی که خودتون میخواین:)@Dr-Saraaa در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
سال دیگه این موقع شاید زیر خاکم
اگه زنده باشم که ان شالله به هدفم رسیدم:))
بقیشم شصخی ست
#ان شالله سال دیگه این موقع همتون سالم و سلامت باشین:)
#به اهدافتون رسیده باشین:)
#و...هر چی که خودتون میخواین:)نه زیر خاکی نه به هدفت رسیدی :|
تاپیکای قدیمی رو خوبه میارین بالا -
سال دیگه اگر خدا بخواد اگررر خدابخواد :
من این موقع کنار اونی ام که این همه مدت ازش دور بودم..با همون رشته و دانشگاه مورد علاقه..
خدایا کمک کن سال بعد با اشک شوق این تایپیک رو ببینم
-
من انشالله سال دیگه این موقع رسیدم به اون عشقی که این چند سال مُشَوِق من بود و آرزوی رسیدن به هم رو داشتیم ...
باهم قدم زنان در کوچه پس کوچه های گیلان ...
️
️
.
.
.
قرار من با حضرتِ عشق : دانشکده پزشکی(پزشکی و دندون پزشکی) یا دانشکده پیراپزشکی(مامایی) گیلان
️
.
.
.
انشالله سال دیگع همین موقع بیام توی این تاپیک بگم که موفق شدیم
️
️
.
۱۳۹۸/۱۰/۲۴ ... ساعت : ۱۱:۱۱
.
ممنون از آلاء ...