سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید
-
سال دیگه این موقع...
نمیدونم
حدسی ندارم براش
فقط شاید یه کم شادتر از امروز باشم.نمیدونم! -
خدای من
من فقط میخوام همون خود قبلیم باشم خود دو سال پیش. همونقد یا حتی بیشتر از اون قوی و نترس و جدی یا حتی جدی تر و.......
مهربانترینم
خودت میدونی دلم پیش کدوم رشته و دانشگاه گیر کرده که یه سال به خاطرش پشت کنکور موندم اما بازم هر چی تو بخوای....
امیدوارم اگه عمری باقی بود به همه برنامه هایی که امسال دارم برسم ان شاء الله -
ان شالله دانشگاه
-
@دانش-آموزان-آلاء برای دوستای گلم ارزوی یه سال پر از موفقیت و شادی دارم عیدتون مبارک امیدوارم امسال به هدفتون برسید.
سال اینده تو این لحظه من این تصور رو دارم: با خانوادم هستم و خوشحال هستم که تلاشم رو کردم و جلوی خانواده ام و خودم و خدا رو سفیدم که با وجود موانع زیاد و خوشی های زود گذر تونستم تلاش کنم و به هدفم برسم و این که خوشحالم از این که رفیقای با معرفتی دارم که میتونم بهشون اتکا کنم.خوش باشید
-
ان شا الله که سال ظهور اقا امام زمان باشه و سال دیگه این موقع ظهور کرده باشه و من هم جز یارانش باشم
-
کی به کیه ارزو که بر جوانان عیب نیست سال دیگه این موقع صنعتی شریف ،یا دارم ریاضی محض که عاشقشمو میخونم یا نرم افزار و صنایع .
-
سال دیگه این موقع ها در همین شرایطی که الان گیر کردم باشم:|
همینطور پرمشغله-درحال درس خوندن و موفق:) -
این سال جدید ایشالا با ظهور امام زمان باشه
ایشالا سال بعد این موقع پزشکی قبول شدم و همه کسانی که دوستشون دارم لحظه سال تحویل کنارم باشن و اون موقع بگم یادته پارسال چه سختی هایی کشیدی و تو انجمن گفتی دوست دارم چه اتفاقی برای سال بعد بی افته امسال بهشون رسیدی -
خاتون
روزای آخره و دانشگاه رو پیچوندم،و با ی تور ماهیگیری و دوچرخه از شهر خارج شدم و دارم غروب افتاب رو نگاه میکنم ،و این ثانیه های ک الان مینویسم رو بیاد میارم...با یه نسیم خنک،ی لیوان چایی توی دستم ی لبخند میزنم و به هزارن برنامه ام واسه اینده فک میکنم
(انشالله)alisoltany در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
روزای آخره و دانشگاه رو پیچوندم،و با ی تور ماهیگیری و دوچرخه از شهر خارج شدم و دارم غروب افتاب رو نگاه میکنم ،و این ثانیه های ک الان مینویسم رو بیاد میارم...با یه نسیم خنک،ی لیوان چایی توی دستم ی لبخند میزنم و به هزارن برنامه ام واسه اینده فک میکنم
(انشالله)هه!
-
alisoltany در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
(انشالله)هه!
-
alisoltany در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
(انشالله)هه!
revival در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
خاتون
(انشالله)هه!
یکی از حربه های شیطان برای رسیدن به هدفش برگردوندن ادم به گذشتشه!
-
سال دیگه این موقع شاید زیر خاکم
اگه زنده باشم که ان شالله به هدفم رسیدم:))
بقیشم شصخی ست
#ان شالله سال دیگه این موقع همتون سالم و سلامت باشین:)
#به اهدافتون رسیده باشین:)
#و...هر چی که خودتون میخواین:)@Dr-Saraaa در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
سال دیگه این موقع شاید زیر خاکم
اگه زنده باشم که ان شالله به هدفم رسیدم:))
بقیشم شصخی ست
#ان شالله سال دیگه این موقع همتون سالم و سلامت باشین:)
#به اهدافتون رسیده باشین:)
#و...هر چی که خودتون میخواین:)نه زیر خاکی نه به هدفت رسیدی :|
تاپیکای قدیمی رو خوبه میارین بالا