سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید
-
سلام
من سال دیگه داروسازی ام
این موقع اومدم استراحت از گیلان شهر خودمون
در حال سفره هفت سین چیدن و خوشم برا خودم نه اینکه سرم تو کتاب باشه به این فکر کنم کی میشه منم لذت زندگی رو بچشم
بچه ها کنکور خیلی حسای نابو ازمون گرفت امیدوارم سال دیگه دوباره این حسای ناب رو بچشیمعید واقعی از آن، کسی است که پایان سالش را جشن بگیرد،
نه آغاز سالی که از آن
بی خبر است."آخر سالتون قشنگ"...!!!
امیدوارم سالی خوش باشه برا هممون
داداش گلم ثبهان سال نو تو هم مبارک
@dr-sobhan
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
من سال دیگه داروسازی ام
در حال سفره هفت سین چیدن و خوشم برا خودم نه اینکه سرم تو کتاب باشه به این فکر کنم کی میشه منم لذت زندگی رو بچشم
بچه ها کنکور خیلی حسای نابو ازمون گرفت امیدوارم سال دیگه دوباره این حسای ناب رو بچشیمعید واقعی از آن، کسی است که پایان سالش را جشن بگیرد،
نه آغاز سالی که از آن
@dr-sobhan
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
سلام
من سال دیگه داروسازی ام
نه آغاز سالی که از آن
@dr-sobhan
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاءخاتون
روزای آخره و دانشگاه رو پیچوندم،و با ی تور ماهیگیری و دوچرخه از شهر خارج شدم و دارم غروب افتاب رو نگاه میکنم ،و این ثانیه های ک الان مینویسم رو بیاد میارم...با یه نسیم خنک،ی لیوان چایی توی دستم ی لبخند میزنم و به هزارن برنامه ام واسه اینده فک میکنم
(انشالله) -
سلام
من سال دیگه داروسازی ام
نه آغاز سالی که از آن
@dr-sobhan
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@فارغ-التحصیلان-آلاء -
gollnar در سال جدید بیاید از آرزوهاتون بگید و اینکه سال دیگه این موقع کجایید گفته است:
..........
چیه این رایِ مثبت داشت؟
یه چیزی میخواستم به تاپیک اضافه شه..ینی یه پیشنهاد ولی خب بعد به این نتیجه رسیدم که به من چه؟ :))
لابد اینجوری دوس داشته،،، بنابراین پاکش کردم.ولی الآن میگمش
میخواستم پیشنهاد کنم چن تا از اهدافمون رو برای سالِ جدید بگیم..در کنارِ آرزوهایی که مینویسیم
که اینجا ثبت شه و بعد براشون تلاش کنیم :)) -
سال دیگه این موقع...
نمیدونم
حدسی ندارم براش
فقط شاید یه کم شادتر از امروز باشم.نمیدونم! -
خدای من
من فقط میخوام همون خود قبلیم باشم خود دو سال پیش. همونقد یا حتی بیشتر از اون قوی و نترس و جدی یا حتی جدی تر و.......
مهربانترینم
خودت میدونی دلم پیش کدوم رشته و دانشگاه گیر کرده که یه سال به خاطرش پشت کنکور موندم اما بازم هر چی تو بخوای....
امیدوارم اگه عمری باقی بود به همه برنامه هایی که امسال دارم برسم ان شاء الله -
ان شالله دانشگاه
-
@دانش-آموزان-آلاء برای دوستای گلم ارزوی یه سال پر از موفقیت و شادی دارم عیدتون مبارک امیدوارم امسال به هدفتون برسید.
سال اینده تو این لحظه من این تصور رو دارم: با خانوادم هستم و خوشحال هستم که تلاشم رو کردم و جلوی خانواده ام و خودم و خدا رو سفیدم که با وجود موانع زیاد و خوشی های زود گذر تونستم تلاش کنم و به هدفم برسم و این که خوشحالم از این که رفیقای با معرفتی دارم که میتونم بهشون اتکا کنم.خوش باشید
-
ان شا الله که سال ظهور اقا امام زمان باشه و سال دیگه این موقع ظهور کرده باشه و من هم جز یارانش باشم