گزارش ساعات حضور در فضای مجازی(:
-
خب سلام
دوباره من ، دوباره یه تاپیک جسورانه
الان که این تاپیک رو میزنم ساعت 4 صبحه و من از ساعت سه و ربع که کامپیوتر رو خاموش کردم دارم با خودم کلنجار میرم که بخوابم یا بخونم.
الان مجدا توی موقعیتی هستم که نه میتونم بخونم نه میتونم بخوابم. رفقای یکم مقیدتر در جریانن که مسئله ی قضا شدن نماز صبح ماجرا رو پیچیده تر میکنه. عین ساعات و احوالاتم رو گفتم تا اونایی که درد مشترک دارن بدونن که تنها نیستن. منتها اگه قراره فقط بدونین تنها نیستین ، بعدش خیالتون راحت شه ،باز به رفتارتون ادامه بدین که کلا نشنیده بگیرین حرفای منو ، پرونده م رو از اینی که هست سیاه تر نکنید
مخلص کلوم اینکه : ما که همه چیزمونو داریم میریزیم وسط ، اینم روش
بیاید مدیریت نت رو هم تمرین کنیم. الان واقعا تاثیر تاپیک گزارش مطالعه و گزارش خوابه که باعث شد به فکر بیفتم حضورم در انجمن رو مدیریت کنم.
این مورد هم مثل دو مورد قبلی یک شبه حاصل نمیشه اما خودم میدونم که بالاخره روزی از هر سه ی اینها راضی خواهم بود
البته اینطور که پیش میرم گزارش ساعات نهار و شامم هم در آینده یه تاپیک مستقل میشهفعلا همین سه تا رو داشته باشین تا باز ببینیم در چه مواردی لازمه آدم شیم
خودمو گفتم به کسی جسارت نشه
خب کافیه
هر کی پایه س بسم الله -
اولیشم خودم بگم(:
من از 12 تا 3 و ربع اینجا بودم:/
حس کردم یه نفر به کمکم احتیاج داره و حال دو نفر دیگه هم به واسطه ی حضورم خوب میشه
همین اتفاق هم افتاد ولی انصافا زیاد بود:/
فقط نیم ساعت چهل دیقه ای بینش فیلم درسی دیدم
دلم میخواد این گزارش گزارش کل روزم باشه
و شب فقط حدود یک ساعت یا کمتر بیام اینجا و به محض تموم شدن یه ساعت مودمو خاموش کنم
اینو الان میگم که کسی شاکی نشه
از این به بعد هرجای بحث بودیم یهویی میرم لطفا اگه با هم رفیقیم به دل نگیرین(:
پس کل امروزم قراره چیزی حدود 4 ساعت، 4و نیم ساعت باشه
اگه بین روز اومدم از همون یه ساعت کمش میکنم(:
این از اولین روز -
اولیشم خودم بگم(:
من از 12 تا 3 و ربع اینجا بودم:/
حس کردم یه نفر به کمکم احتیاج داره و حال دو نفر دیگه هم به واسطه ی حضورم خوب میشه
همین اتفاق هم افتاد ولی انصافا زیاد بود:/
فقط نیم ساعت چهل دیقه ای بینش فیلم درسی دیدم
دلم میخواد این گزارش گزارش کل روزم باشه
و شب فقط حدود یک ساعت یا کمتر بیام اینجا و به محض تموم شدن یه ساعت مودمو خاموش کنم
اینو الان میگم که کسی شاکی نشه
از این به بعد هرجای بحث بودیم یهویی میرم لطفا اگه با هم رفیقیم به دل نگیرین(:
پس کل امروزم قراره چیزی حدود 4 ساعت، 4و نیم ساعت باشه
اگه بین روز اومدم از همون یه ساعت کمش میکنم(:
این از اولین روز -
یه پادکست صوتی از یکی از سایتایه ایرانی راجب همین قضیه هست به اسم مدیریت زمان مجازی...اتفاقا ترفند های جالبی هم گفته بود..اگه بتونم پیداش کنم حتما به اشتراک میذارم.
و در ضمن میتونید از اپ های مختلفی برای ثبت ساعت استفادتون از اپ های مختلف استفاده کنید. -
سلام به همه. نرم افزار برای مدیریت زمان زیاده
من خودم از Quality time استفاده میکنم. استفاده کل از گوشی تعداد روشن خاموش شدن صفحه تعداد کلیک روی برنامه ها میزان استفاده از نرم افزارا(۵تای اول) میزان و نوع اپ استفاده شده در دقیقه دقیقه روز امکان قفل شدن گوشی و عدم استفاده که یسری اپ رو تعیین میکنید مثلا واتس اپ تو این مدتی که نرم افزار روی حالت تایم بریک فعاله فقط میتونید تماس بگیرید یا از واتس اپ استفاده کنید و ....... -
من خودم از Quality time استفاده میکنم. استفاده کل از گوشی تعداد روشن خاموش شدن صفحه تعداد کلیک روی برنامه ها میزان استفاده از نرم افزارا(۵تای اول) میزان و نوع اپ استفاده شده در دقیقه دقیقه روز امکان قفل شدن گوشی و عدم استفاده که یسری اپ رو تعیین میکنید مثلا واتس اپ تو این مدتی که نرم افزار روی حالت تایم بریک فعاله فقط میتونید تماس بگیرید یا از واتس اپ استفاده کنید و ....... -
من خودم از Quality time استفاده میکنم. استفاده کل از گوشی تعداد روشن خاموش شدن صفحه تعداد کلیک روی برنامه ها میزان استفاده از نرم افزارا(۵تای اول) میزان و نوع اپ استفاده شده در دقیقه دقیقه روز امکان قفل شدن گوشی و عدم استفاده که یسری اپ رو تعیین میکنید مثلا واتس اپ تو این مدتی که نرم افزار روی حالت تایم بریک فعاله فقط میتونید تماس بگیرید یا از واتس اپ استفاده کنید و .......Mahdi2001
Help me focus و offtime هم هست البته اولی توی بازار نیست ولی گوگل پلی هستش
من خودم از help me focus استفاده میکنم چون یه مدت برنامه ای ک شما میگین داشتم ولی با اون علامث ضربدری ک داشت ازش خارج میشدم و میرفتم سر برنامه هام -
Mahdi2001
Help me focus و offtime هم هست البته اولی توی بازار نیست ولی گوگل پلی هستش
من خودم از help me focus استفاده میکنم چون یه مدت برنامه ای ک شما میگین داشتم ولی با اون علامث ضربدری ک داشت ازش خارج میشدم و میرفتم سر برنامه هام -
Mahdi2001 خواهش میکنم موقعی ک پروفایل برنامه رو درست میکنید خوده برنامه رو هم بزارید توی لیست تا نتونید توی اون تایم مورد نظر واردش بشید.