Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
غول فیزیک باش
-
yasamanbanu
ممنونم(:
ولمن اون توضیحاتی که دادمو متوجه نشدم نه خود سرعت متوسط و شتاب متوسطو
من تو فهم اون چند پاراگراف یکم مشکل دارم:/ -
revival ممنونم...گزینه 4:
سرعت متوسط در این حالت بیشتره... -
Heroes_Hunter
سوال ایهام داره،هردو گزینه میتونه درست باشه...یعنی میشع دوطور خواند
اینی ک میگی؛از فلان سرعت تا لحظه ای از بعدش ک متحرک برای بار اول تغییر جهت بده(بنا بر اینکه در کدام ربع سرعتو نصف ماکس بگیریی تغییر جهت میتونه در پی دوم،یا،س پی دوم باشه)
حالت دوم اینکه؛از فلان سرعت تا جاییکه متحرک اولین بار تغییر جهت داده(یعنی حتما فقط پی دوم!یعنی بار اول بعد حرکت کجا تغییر جهت داده اونجا!هرجا ک سرعتو نصف ماکس بگیری،تغییر جهت اول ملاکه یعنی)
امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم -
revival آره متوجه حرفتون هستم ولی شما اگر با محاسبات ریاضی گزینه 1 و 4 رو مقایسه کنید 4 بیشتره , فکر کنم گزینه 4 میشد 4.4 ولی گزینه یک کمتر...و اینطوری قطع به یقین گزینه 4 درسته
-
به نظر منم هم 4درسته هم 1
-
Heroes_Hunter
اره..
سوال تالیفیه اره؟ :|پارامتراش تو گزینه شبیه سراسری 84 بود.
اگ تالیفیه ارزش بیشتر از این وقت گذاشتن نداره،رهاش کنید. -
revival آره سوال تالیفیه...موافقم با شما ولی جواب گزینه 4 گفتن میشه آقای نجف زاده...ولی استاد کازرانیان گفتن 1 و فکر کنم اشتباه کرده باشن یا ما اشتباه کردیم...در هر صورت ممنونم از کمکت عزیز موفق باشی
Shame در غول فیزیک باش گفته است:
((همین سوالی هم که مطرح شد تالیفی بنده نیست ویکی از همین ازمون های ازمایشی معتبر طرحش کرده!)) -
Heroes_Hunter
سلام خواهش می کنم
در چند روز آینده در این باره اطلاع میدم -
dan-l در غول فیزیک باش گفته است:
سلام به دوستای گل...
من یه سوال فیزیک مشکل دارم میخواستم بدونم میتونید کمک کنید؟ البته انتظار زیادیه میدونم چون سوال سختی هست . اقای طلوعی 12 دقیقه طول کشید تا این سوال رو توضیح بدن و بدون توضیح هم یه 5 دقیقه ای فکر کنم زمان ببره.
ببینین میتونین یه جورایی ساده تر این سوال رو برام حلش کنید؟ ممنون میشم
و سوالی هم که داشتم اینه که اگه اینطور سوالا تو کنکور بدن که میدن تکلیف چیه؟ باید ردشون کرد یا باید سعی کرد که حلشون کرد؟
@همیار @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء @نجف-زادههر وقت بحث فیزیک میشه یعنی هر بار که کلا درس فیزیک به ذهنم میاد بی اراده این سوال حل نشده به ذهنم میاد که یه جایی تو فضای ذهنم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: معلقه و هنوز نمیدونم باهاش چیکار کنم؟ یعنی این سوال پین شده به فیزیک توی ذهنم
دوستان یه راه حل ساده تر برای این سوال دارین؟ یه راه حل ساده تر که بشه بدون این همه نوشتن که اقای طلوعی انجام دادن به جواب رسید. من که اصلا متوجه نشدم اقای طلوعی چطور سوال رو حل کردن از بس که طولانی بود. سوالای مشابهش هم اشکال دارم و نمیدونم چیکار کنم برای همین برام مهمه اگه راه حل راحت تری دارید لطفا بگید
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @
-
اینطوری میشه؟
ساده بودا ؟
-
سلام دوستان حالتون خوبه ؟
عذر میخوام اینجا مزاحمتون شدم . میگم این جزوات جمع بندی های آقای فدایی فرد رو از کجا میتونم پیدا کنم ؟ مسلن مال این فیلم رو https://sanatisharif.ir/c/1322 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ -
@Amir-Bernousi در غول فیزیک باش گفته است:
اینطوری میشه؟
ساده بودا ؟
والا من خودم دقیقا مثل همینی که شما حل کردی حل کردم ولی نمیدونم این راه حل منطقیه یا نه. اقای طلوعی جوابشون یه طوماری بود که اواخر زدم ایستوپ و ادامه ندادم از بس طولانی بود
-
اینطوری میشه؟
ساده بودا ؟
والا من خودم دقیقا مثل همینی که شما حل کردی حل کردم ولی نمیدونم این راه حل منطقیه یا نه. اقای طلوعی جوابشون یه طوماری بود که اواخر زدم ایستوپ و ادامه ندادم از بس طولانی بود
جور دیگه ای فکر نمیکنم حل بشه! جرماشونو که نداده! تازه اگه هم میداد بازم تاثیری تو روند حل نداش، هر دوتا نیرو باهم برابرن و یه جا گذاریه فقط.
-
اینطوری میشه؟
ساده بودا ؟
جور دیگه ای فکر نمیکنم حل بشه! جرماشونو که نداده! تازه اگه هم میداد بازم تاثیری تو روند حل نداش، هر دوتا نیرو باهم برابرن و یه جا گذاریه فقط.
مرسی دکتر .. توضیحاتی که اقای طلوعی گفتن کامل بود ولی وقتی به تخته نگاه میکنم به راه حل و توضیحات فشار میافته این بهتره مرسی
-
مثلا تو همین سوال میتونن بیان 4 تا گزینه بدن و بگن که جرم دو گلوله چیا هست :| یا اینکه زاویه هاشو ندن و یه زاویه بدن :| سوال نیروی ساکن فقط سوال ریاضی 88 :|
-
سلام این سوال من محاسباتش موندم چطوریه...
اگر مقاومت 4 اهمی را به دو سر یک باتری که مقاومت درونی ان 1 اهم است ببندیم توان مفید باتری چند درصد از توان کل باتری میشود؟@Amir-Bernousi Brilliant @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء
-
سلام این سوال من محاسباتش موندم چطوریه...
اگر مقاومت 4 اهمی را به دو سر یک باتری که مقاومت درونی ان 1 اهم است ببندیم توان مفید باتری چند درصد از توان کل باتری میشود؟@Amir-Bernousi Brilliant @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-آلاء
نمیدونم چرا اینطوریه تا میام سوال رو اینجا طرح میکنم میرم توی paint برای خودم حل میکنم به جواب میرسم ولی روی کاغذ نه! خیلی خوب میشد این paint رو میتونستم ببرم سر جلسه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: (تفکرات ساعت 2 شب ) به هر حال نوشتمش اگه کسی لازم داشت اینجاست جواب 80%
اخر فقط ضرب در 100 کنید تا بشه 80.
-
مگه تو مدار بالا ولت سنج ولتاژ دو سر مولد رو نشون نمیده؟
بالاتر از شاخه ای که مولد رو کشیدم یعنی سمت چپ و راستش که شاخه کشیده شده هم مقاومت و اینا هست و جریان ازشون میگذره ولی من فکر کردم نباید تاثیری داشته باشه چون ولت سنج اینجا باید ولتاژ دو سر مولد رو نشون بده؟؟؟!
لطفا راهنمایی کنین ممنون
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا