کلاس های درسی-یک سوال
-
سلام.من یک سوال ذهنمو مشغول کرده.ویدیو های آلا رو که در دروس مختلف می بینم،سر تمام کلاس ها حاج اقا شامی زاده نشستن اون هم کل زمان کلاس! این موضوع واسم سواله که علتش چیه؟ ممنون
-
کجا خیلیا اینجورین. سر کلاسای دین و زندگی ادبیات عربی تمام نشستن.هر درسی حدود 60 جلسه. اگر فیلمارو ببینی متوجه عجیبی موضوع میشی
-
@나스-린 اره خودش هندسه تحلیلی الا رو دیدم درس میده
-
ساقی خودش هندسه تحلیلی الا رو درس میده.ولی سر همه کلاسا حتی دروس عمومی نشستن. مثلا شیمی که حدود 110 جلسه هس. سر صد و ده تا کلاس هستن
-
ساقی در کلاس های درسی-یک سوال گفته است:
شامی زاده کیه
اولا شامیزاده نه آقای شامیزاده. دوما آقای شامیزاده بنیان گذار اصلی همین مجموعه آلا هستن که خیلی از دانش آموزا مثل من و شما مدیون محبت ها و زحمات این مرد ایم.
-
شامی زاده کیه
اولا شامیزاده نه آقای شامیزاده. دوما آقای شامیزاده بنیان گذار اصلی همین مجموعه آلا هستن که خیلی از دانش آموزا مثل من و شما مدیون محبت ها و زحمات این مرد ایم.
-
شامی زاده کیه
Amin-Mehraji خیلی خوب خبر نداشتم حالا چرا منو میزنی؟
-
سلام.من یک سوال ذهنمو مشغول کرده.ویدیو های آلا رو که در دروس مختلف می بینم،سر تمام کلاس ها حاج اقا شامی زاده نشستن اون هم کل زمان کلاس! این موضوع واسم سواله که علتش چیه؟ ممنون
mozhde3714
این نشون دهنده یه بخش کوچیکی از زحمتای بی دریغ و گسترده ایشون برای مجموعه آلاست ... -
کجا خیلیا اینجورین. سر کلاسای دین و زندگی ادبیات عربی تمام نشستن.هر درسی حدود 60 جلسه. اگر فیلمارو ببینی متوجه عجیبی موضوع میشی
mozhde3714 موسسه حرف اخرم که داشتم اینجوری بود