هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@IAmAnonymous 
 می دونم
 ولی سختی های کنکور فقط همین چن ماه فرصت هست بعدش راحتتر میشه مسایلو تجزیه تحلیل کرد حداقل یکی از دغدغه های مهم کم میشه , فقط برد با اونه همین چن وقتو مقاومت کنه حتی شده پشت سنگر سکوت و تمرکز فقط روی درس
- 
romisa دقیقا توی این دوره زمانی در بند سری افکاری هستیم که ممکنه یک ماه دیگه نه یادمون بیاد نه چیزی انگار فقط هستن که روزا رو بگیرن ازمون 
- 
@IAmAnonymous 
 ومهمترین چیز زمانه
 ماهای سرنوشت سازیه
 و مهمترین کار هم عمل به برنامه ریزی و اجراش به صورت پیوسته هستش
- 
romisa بیشتر به خودم میگم این احوال باقی نمیمونه چیزی که برای همیشه یادت میمونه رفتن این روزاست اما... 
- 
romisa درسته،نمیدونم انگار به بهانه اینکه توی سپرده زمانیم روز های زیادی دارم...خیلی دارم ولخرجی میکنم 
- 
- 
سلام دوستان!! 
- 
سلام دوستان!! فاطمه بوشهر سلام خویبی 
- 
سلام دوستان!! فاطمه بوشهر 
 سلام :)
- 
خوبم فاطمه جان خداروشکر 
 شماها خوبین؟
 رومیسا
 فاطمه23
 واونیکی دوستمون ک نمیشناسمش!!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
فاطمه بوشهر 
 سلام :)
- 
خوبم فاطمه جان خداروشکر 
 شماها خوبین؟
 رومیسا
 فاطمه23
 واونیکی دوستمون ک نمیشناسمش!!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:فاطمه بوشهر خوبم مرسی 
- 
فاطمه بوشهر خوبم مرسی 
- 
romisa 
 غم داریم تا غم
 غمی هست توش ناامیدی هست
 غمی داریم توش حزن هست روشنی هست امید هستفرقش غم آگاهانه و ناآگاهانه هست خوب باشه حال دلت:) @M-an    
- 
فاطمه بوشهر مرسی توهم همیشه خوب باشی لبخند رو لبت باشه 
- 
خوبم فاطمه جان خداروشکر 
 شماها خوبین؟
 رومیسا
 فاطمه23
 واونیکی دوستمون ک نمیشناسمش!!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
- 
@IAmAnonymous 
 من معمولا یعنی چن وقته شبا زود میخوابم چون سحرخیزی واقعا یه لذت دیگه داره و حس خوبی به ادم میده امید و نشاط می بخشه و میشه به همه کارها و برنامه ها رسید
 اما انجمن ممکنه در طول روز یا بعداز ظهر یا حتی شبا کلا میام سر می زنم ۸ ۹ گاهی هستم
 اگه تگم کنید و ببینم حتما جواب میدم :)

ردپا
ردپا

️
️ ️
️