هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
romisa خودم با خودم درگیرم با ماجراهای دیگه درگیر و دقیقا شرایط آروم اونطرف این داستانا آروم نشسته داره تماشام میکنه

-
@IAmAnonymous
می دونم
ولی سختی های کنکور فقط همین چن ماه فرصت هست بعدش راحتتر میشه مسایلو تجزیه تحلیل کرد حداقل یکی از دغدغه های مهم کم میشه , فقط برد با اونه همین چن وقتو مقاومت کنه حتی شده پشت سنگر سکوت و تمرکز فقط روی درس -
@IAmAnonymous
می دونم
ولی سختی های کنکور فقط همین چن ماه فرصت هست بعدش راحتتر میشه مسایلو تجزیه تحلیل کرد حداقل یکی از دغدغه های مهم کم میشه , فقط برد با اونه همین چن وقتو مقاومت کنه حتی شده پشت سنگر سکوت و تمرکز فقط روی درس -
romisa دقیقا توی این دوره زمانی در بند سری افکاری هستیم که ممکنه یک ماه دیگه نه یادمون بیاد نه چیزی انگار فقط هستن که روزا رو بگیرن ازمون
-
@IAmAnonymous
ومهمترین چیز زمانه
ماهای سرنوشت سازیه
و مهمترین کار هم عمل به برنامه ریزی و اجراش به صورت پیوسته هستش -
romisa بیشتر به خودم میگم این احوال باقی نمیمونه چیزی که برای همیشه یادت میمونه رفتن این روزاست اما...
-
romisa درسته،نمیدونم انگار به بهانه اینکه توی سپرده زمانیم روز های زیادی دارم...خیلی دارم ولخرجی میکنم
-
-
سلام دوستان!!
-
سلام دوستان!!
فاطمه بوشهر سلام خویبی
-
سلام دوستان!!
فاطمه بوشهر
سلام :) -
خوبم فاطمه جان خداروشکر
شماها خوبین؟
رومیسا
فاطمه23
واونیکی دوستمون ک نمیشناسمش!!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: -
فاطمه بوشهر
سلام :) -
خوبم فاطمه جان خداروشکر
شماها خوبین؟
رومیسا
فاطمه23
واونیکی دوستمون ک نمیشناسمش!!:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:فاطمه بوشهر خوبم مرسی
-
فاطمه بوشهر خوبم مرسی
-
romisa
غم داریم تا غم
غمی هست توش ناامیدی هست
غمی داریم توش حزن هست روشنی هست امید هستفرقش غم آگاهانه و ناآگاهانه هست
خوب باشه حال دلت:)
@M-an

ردپا

️
️