راهنمایی کنید
-
دوستان عزیز سلام
اول میخواستم کلاس تست دیف قلم چی برم ک با الا اشنا شدم
واقعا عالیه شک توش نیست فقط
پولش به کنار ،برای روش های تست زنی و درصد خوب اقای ثابتی بهتر میتونن کمک کنند یا اقای طاهری مدرس دیفرانسیل اصفهان قلم چی
دنبال روش های تستی ام نه یاد گرفتن خود درس -
سلام
من آقای طاهری رو نمیشناسم و نظری نمیتونم بدم
فقط میخواستم بگم کنکور هر سال داره مفهومی تر میشه
شما که دنبال روش تستی هستید اگه یکم سوالو بپیچونن و اینور اونورش کنن بازم میتونید خود سوالو درک کنید که بخواید با روش تستی جوابشو بدید؟
لطفا انقد دنبال روش تستی و اینا نباشید
سعی کنید درسو بفهمید.
موفق باشید -
دوستان عزیز سلام
اول میخواستم کلاس تست دیف قلم چی برم ک با الا اشنا شدم
واقعا عالیه شک توش نیست فقط
پولش به کنار ،برای روش های تست زنی و درصد خوب اقای ثابتی بهتر میتونن کمک کنند یا اقای طاهری مدرس دیفرانسیل اصفهان قلم چی
دنبال روش های تستی ام نه یاد گرفتن خود درسhossein0913 سلام
شما به هر روشی حساب کنی...میبینی استاد شهریان از همه بهتره -
hossein0913 سلام
شما به هر روشی حساب کنی...میبینی استاد شهریان از همه بهتره -
mohamad.s شما حساب کن..استاد شهریان..کتاب نشرالگو رو میگیره به دست !
مثال هاشو حل میکنه ! اونم همشو !
کاری که تو کلاس کنکور کمتر دبیری انجام میده ...
اصلن کمتر دبیری پیدا میشه که این همه سواد بیان داشته باشه...
یه معلم دیف داشتیم...فقط میتونست سوالات رو جواب بده...نمی تونست توضیح بده ! -
mohamad.s شما حساب کن..استاد شهریان..کتاب نشرالگو رو میگیره به دست !
مثال هاشو حل میکنه ! اونم همشو !
کاری که تو کلاس کنکور کمتر دبیری انجام میده ...
اصلن کمتر دبیری پیدا میشه که این همه سواد بیان داشته باشه...
یه معلم دیف داشتیم...فقط میتونست سوالات رو جواب بده...نمی تونست توضیح بده !@Phenomenon من که کلاس کنکور نرفتم ولی نشستم جلسه اول همه مدرسارو دیدم ولی واقعا استاد شهریان حرف نداره.از همون اول که درباره نحوه تست زنی و بقیه توضیحاتی که دادن خیلی ازش خوشم اومد.واقعا الا و معلماش ارزش غیر حضوری گرفتنو داره.من این کارو کردم پشیمونم نیستم.
-
@Phenomenon من که کلاس کنکور نرفتم ولی نشستم جلسه اول همه مدرسارو دیدم ولی واقعا استاد شهریان حرف نداره.از همون اول که درباره نحوه تست زنی و بقیه توضیحاتی که دادن خیلی ازش خوشم اومد.واقعا الا و معلماش ارزش غیر حضوری گرفتنو داره.من این کارو کردم پشیمونم نیستم.
-
محمد99 30 جلسه مفاهیم پایه داره...واسه دیف...به نظرم واسه تجربی ها هم خوبه..خاستی یه نگاهی بهش بنداز
-
محمد99 30 جلسه مفاهیم پایه داره...واسه دیف...به نظرم واسه تجربی ها هم خوبه..خاستی یه نگاهی بهش بنداز
@Phenomenon من ریاضیم از پایه ضعیفه وتجربی هستم به نظرت کدوم استاد بهتره؟
-
محمد99 بهترین فیلمی که از نظر من میتونه واسه پیشرفتت خوبه باشه همون فیلمی هستش که بهت گفتم...
-
محمد99 بهترین فیلمی که از نظر من میتونه واسه پیشرفتت خوبه باشه همون فیلمی هستش که بهت گفتم...
@Phenomenon سی جلسه زیاد ووقت گیر نیست؟
-
من کتاب ریاضی تجربی رو ندیدم یه نگاهی هم به ریاضی تجربی بنداز ببین مدرساش کیا هستن من از وحید کبریایی مدرس هندسه فوق العاده خوشم میاد تدریش حرف نداره.محمدرضا محسنی فردم کارش درسته ببین کدومشون ریاضی تجربیو تدریس کردن...برا پایه شما باید مثلثات و معادلات و نام معادلاتو مسلط بشید
-
محمد99 سه جلسه یه وقت گیر ولی تضمین کننده !
-
ممنون دوست عزیز
-
محمد99
به نظر من یکی دو جلسه از استاد شهریان ببینید اگه عمیقا متوجه شدید ادامه بدید
چون من هم فیلمای استاد شهریان رو میدیدم اما عمییق نمیتونستم درک کنم در حالی که پایه ام خوب بود. اما میبینید که خیلییی از دوستان تدریس ایشونو میفهمن.(نه این که استاد مشکلی داشتناااا دیگه اینو همه میدونن که استاد شهریان چقد باسواد و باتجربه و صد البته دلسوز هستن)
من مشکلم با استاد شامیزاده حل شد مثلا.
شما هم زیاد تحت تاثیر این قرار نگیرید که بچه ها از کی بیشتر راضی هستن. چک کنید ببینید خودتون تدریس کدوم استاد رو درک میکنید.با کدوم راحت ترید و...
موفق باشید