هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
nsrin79 به به چانیولا و لیدری مون فرشته ان پسرام ...الان دهنم اینجوری بازه :smiling_face_with_open_mouth: :smiling_face_with_open_mouth: عاغا ایراد نمیگیرن درباره اینا اینجا بحرفی ؟؟ ...اونکه صدالبته من عد از عشق دردبیرستان با اینفینیت اشناییدم
-
dlrm نه اون ک برای امروز بود کلا یه سوال برای ریاضی داشتم مجبور شدم عضو شم وگرنه دیگه نمیخوام بیام یعنی از اولم قصدم همین بود :)) خدایی کمکاری تا الان بسه باید همین 5ماه رو خووووب چسبید :))
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهkosarr_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm نه اون ک برای امروز بود کلا یه سوال برای ریاضی داشتم مجبور شدم عضو شم وگرنه دیگه نمیخوام بیام یعنی از اولم قصدم همین بود :)) خدایی کمکاری تا الان بسه باید همین 5ماه رو خووووب چسبید :))
اینطوری پیش بری قشنگ به انجمنم معتاد میشی مثل من
-
kosarr_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati وای عاره
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati
-
@miss-besharati دوتامون طرفدار گروه های کیپاپیم یه دفعه ای ذئق کردیم تو همچین محفلی هم اسم کیپاپ زندست ... به موسیقی پاپ کره ی جنوبی میگن کی پاپ
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miss-besharati وای عاره
یه روزه اومدی ولی دیگه تموم شد
موندنی شدی -
kosarr_ من فیلم دختر دوست داشتنی من که ال و هویا بودن بعدش هم عشق در دبیرستان با اون دوتا اشنا شدم
-
@miss-besharati وای عاره
یه روزه اومدی ولی دیگه تموم شد
موندنی شدینوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati خدایا خودت ترکم بده ولی نه الانا میرم دیگه
-
nsrin79 من دختر دوست داشتنی رو ندیدم ولی فک کنم پسرتون ال تو ماسک پادشاه یا همچین چیزی بازی میکرد اونو دیدم
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
:| من چقدر درس میخونم
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miss-besharati خدایا خودت ترکم بده ولی نه الانا میرم دیگه
انشالله -
@miss-besharati خدایا خودت ترکم بده ولی نه الانا میرم دیگه
انشاللهنوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati اصلا خیلی بده معتاد شدن به هرچیزی :|
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nsrin79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
kosarr_ منم دیگه فیلم نخواهم دید :|
من من سه چهار ماهه ترک کردم
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
nsrin79 من بدترم خدایی ....خیلی بده یعنی هر چی در حال پخشه درو کردم ولی زیاد با شین هه ابم تو یه جوب نمیره برا همین خاطرات الحمرا رو فعلا ندیدم ولی تیکههای چان رو کااااامل دیدم ...نصف سریالم از طریق نقد فهمیدم چیه :))
-
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@miss-besharati اصلا خیلی بده معتاد شدن به هرچیزی :|
ببخشید
-
@miss-besharati اصلا خیلی بده معتاد شدن به هرچیزی :|
ببخشید
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati اینترنت/سریال/اهنگ/فروم و....