هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
kosarr_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati وای عاره
یه روزه اومدی ولی دیگه تموم شد
موندنی شدی -
nsrin79 من دختر دوست داشتنی رو ندیدم ولی فک کنم پسرتون ال تو ماسک پادشاه یا همچین چیزی بازی میکرد اونو دیدم
-
kosarr_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati خدایا خودت ترکم بده ولی نه الانا میرم دیگه
انشالله -
nsrin79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@miss-besharati اصلا خیلی بده معتاد شدن به هرچیزی :|
ببخشید
-
nsrin79 من بدترم خدایی ....خیلی بده یعنی هر چی در حال پخشه درو کردم ولی زیاد با شین هه ابم تو یه جوب نمیره برا همین خاطرات الحمرا رو فعلا ندیدم ولی تیکههای چان رو کااااامل دیدم ...نصف سریالم از طریق نقد فهمیدم چیه :))
-
nsrin79 من اعتیاد اصلیم اینستا و یوتیوب و کی پاپ بود اینستامو حذف کردم یوتیوبم فعلا قول دادم به خودم نرم ک نرفتم و برای اکسو ام هر جمعه ها اخبارو دنبال میکنم اخه همین جمعههام انجام ندم نفس نمیتونم بکشم فک کن از 13 سالگیت اکسوال باشی یه دفعه ای تو 19 سالگیت نمیتونی قطعش کنی ک پس همه چیمتعادل پیش میرم
-
nsrin79 من اعتیاد اصلیم اینستا و یوتیوب و کی پاپ بود اینستامو حذف کردم یوتیوبم فعلا قول دادم به خودم نرم ک نرفتم و برای اکسو ام هر جمعه ها اخبارو دنبال میکنم اخه همین جمعههام انجام ندم نفس نمیتونم بکشم فک کن از 13 سالگیت اکسوال باشی یه دفعه ای تو 19 سالگیت نمیتونی قطعش کنی ک پس همه چیمتعادل پیش میرم
-
kosarr_ من یوتیوپ کلا نمیرم اینستامو هم پاک میکنم هربار نصب میکنم که زیاد نرم توش
من دو ساله فقط