شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدختره اومده بود تو میوه فروشی به میوه فروشه میگه آقا این پرتقال سامسونگاتون خونیه؟
.
.
.
میگن میوه فروشه رفته لای انگورا بیرون نمیاد میگه از اون ال جیا ببر اونا خونیه -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گوشیه مخاطب خاصم گرفتم رفتم تو مخاطبینش گفتم رضا کیه گفت دوست اجتماعی
گفتم جواد کیه گفت همکلاسی کلاس زبانم، گفتم علی کیه گفت حکم داداشمو داره
گفتم سعید کیه گفت آدم یه همکلاسی که نداره
گفتم آرزو کیه؟
گفت: تویی گذاشتم مادرم شک نکنه -
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک معمای خیلی جالب
سه تا بچه تو خونه بودن
اولی عشق نام داشت
دومی محبت نام داشت
و سومی دوستت دارم بود
یک روز پدرشان عشق و محبت را به بازار برد
حالا بگو کی خونه مونده؟
نشنیدم بازم بگو؟
واقعاً؟! -
تو توالت خونمون یه خوشبو کننده با رایحه قهوه گذاشتیم
ادم احساس میکنه داره وسط کافی شاپ میرینه!!نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@tajrobi-nil عاغااا عاغااااااااااااااا
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دختری با ظاهری ساده از خیابان گذشت که پسری در پیاده رو به او گفت:
چطوری سیبیلو؟
دختر خونسرد ، تبسمی کرد و جواب داد:
وقتی تو ابرو بر میداری و مو رنگ میکنی و گوشواره میندازی
من سیبیل میزارم تا جامعه احساس کمبود مرد نداشته باشه ! -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۴۷ آخرین ویرایش توسط aida79 انجام شده
ولنتاین چیه همش به من پیام میدین این مسخره بازیارو جمع کنین اگه خواستین به من پیام بدین برای دهه فجری روز امامی بیست ودو بهمنی چیزی والا
-
نوشتهشده در ۱۰ بهمن ۱۳۹۷، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پدربزرگم میفرمود
اگه میخوای زنت آشپزیش خوب باشه از شمال زن بگیر
اگه میخوای زیبایی خدادادی داشته باشه از ترکا بگیر
اگه میخوای مث شیر پا به پات بیاد از کردا بگیر و اگه میخوای طایفه زنت پشتت باشن از لرا بگیر
ولی اگه میخوای زندگی راحت و بی دردسری داشته باشی کلا زن نگیر
نور به قبرت بباره مرد -
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه وسیله تو دستشویی هست ، ﺍﺳﻤﺶ ﺩﻣﭙﺎﯾﯿﻪ ﺍﻣﺎ
.
ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺩﻡ ﭘﺎ ﻧﯿﺴﺖ !!!
.
.
.
ﺩﻭﺭﺗﺮﯾﻦ ﻧﻘﻄﻪ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﭘﺎﺭﮎ ﺷﺪﻩ
ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﻧﻔﺮ ﻗﺒﻠﯽ باﻝ ﺑﺎﻝ ﺯﺩﻩ ﺗﺎ ﺩﻡ ﺩﺭ؟؟؟؟
-
یادتونه سر کلاس تخته پاک کن رو خیس می کردیم می کشیدیم رو تخته فکر می کردیم خیلی تمیز شد بعد که تخته خشک می شد می دیدم چه گندی زدیم…! الان همین حس رو نسبت به زندگی دارم
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۲۷ آخرین ویرایش توسط Ghaffari انجام شده@tajrobi-nil در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
یادتونه سر کلاس تخته پاک کن رو خیس می کردیم می کشیدیم رو تخته فکر می کردیم خیلی تمیز شد بعد که تخته خشک می شد می دیدم چه گندی زدیم…! الان همین حس رو نسبت به زندگی دارم
من هنوز این کارو با تخته انجام میدم اما یه فوت کوزه گری داره. وقتی تخته خشک میشه با یه تخته پاک کن خشک و تمیز بیفتید به جون تخته.تخته میشه مثل روز اولش
-
@tajrobi-nil در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
من هنوز این کارو با تخته انجام میدم اما یه فوت کوزه گری داره. وقتی تخته خشک میشه با یه تخته پاک کن خشک و تمیز بیفتید به جون تخته.تخته میشه مثل روز اولش
نوشتهشده در ۱۲ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGhaffari در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
مگه شما هنوزم تخته سیاه استفاده میکنین؟؟ -
اسم وفامیل بازی کردن ایرانی ها:
+شهر حلیمه اباد نداریم
-چرا داریم ما یبار رفتیم.10امتیاز
+غذا حلزون پلو نداریم
-چرا داریم ما یبار خوردیم.10 امتیاز:smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
مورد داشتیم اقاهه به خانومش اس ام اس داده:
30مین صبرکن الان میام.
هیچی دیگه ...الان سه ماهه خانمش گیر داده
بهش که سیمین کیه؟ -
Ghaffari در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
مگه شما هنوزم تخته سیاه استفاده میکنین؟؟نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۶:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Saahaar در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
Ghaffari در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:
مگه شما هنوزم تخته سیاه استفاده میکنین؟؟@Saahaar بله عزیزم دوازده ساله دارم گچ می خورم
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان دختر دبیرستانیا خوب شدن , من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم باهاش رفتم بیرون , همه تو خیابون به من میگفتن داداشِت اذیت نمیشه با مَقنَعه؟ :|
-
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یه سگداشتیم بابام گذاشتش تو گونی
بردش بیابون که ولش کنه!عصرشد بابام نیومد مامانم زنگ زده میگه:
کجایی سگه دوباره برگشته!بابامم میگه:
بپرس از کجا اومده من گم شدم -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گوشت شده کیلویی ۱۰۰ تومن
ولی هنوز این آشپزخونه سر کوچه چلوکباب رو میده ۵ تومن
د لامصب یه تکونی به قیمت بده حداقل مامور بهداشت شک نکنن. -
نوشتهشده در ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
غضنفر و حیف نون رو بردن جهنم فرداش با لباس سیاه و کثیف بر گشتن، پرسیدن چرا این جور شدین؟ گفتن خدا وکیلى کار دو نفر نبود ولى خاموشش کردیم !!