هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه دارم هواتووووو
پشتت به من گرم باشه اصن:face_with_tears_of_joy:پشتم گرمه 😂😂😂
-
فااطمه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm

درس روان سنجی 😡
خیلی خوندم تازه اگ نمره خودمم میداد فعالیت کلاسی و حضور در کلاسم حساب نمیکرد19 میشدم ولی ازم کم کرد 😡😕:|
برو خجالت بکش خواهر من
برو خجالت بکش:face_with_tears_of_joy: چرا همچی بیسته؟ :face_with_tears_of_joy:
سبحان الله -
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
میدونم با ریتم آبگرم کن گفتی:face_with_tears_of_joy:ارررره 😂😂😂😂
-
dlrm

درس روان سنجی 😡
خیلی خوندم تازه اگ نمره خودمم میداد فعالیت کلاسی و حضور در کلاسم حساب نمیکرد19 میشدم ولی ازم کم کرد 😡😕 -
dlrm

درس روان سنجی 😡
خیلی خوندم تازه اگ نمره خودمم میداد فعالیت کلاسی و حضور در کلاسم حساب نمیکرد19 میشدم ولی ازم کم کرد 😡😕من اخرین باری ک نمره هام اینجوری بوده پنجم ابتدایی بودم😂😂😂
@Zohraam در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
dlrm

درس روان سنجی 😡
خیلی خوندم تازه اگ نمره خودمم میداد فعالیت کلاسی و حضور در کلاسم حساب نمیکرد19 میشدم ولی ازم کم کرد 😡😕من اخرین باری ک نمره هام اینجوری بوده پنجم ابتدایی بودم😂😂😂
😂😂😂سعی کن دانشگاه اینجوری باشه خودبه خود میشی یه حریف غدر برای خودت با خودت رقابت میکنی 😶
-
dlrm

درس روان سنجی 😡
-
@Zohraam منم سوم راهنمایی فک کنم :joy: مثل فاطمه معلم بی انصافی کرده بود معدلم شده بودم 19/99:neutral_face:
فاطمه فک نمی کردم دانشگاهم بیست بگیرن:joy:ایولا:)اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam منم سوم راهنمایی فک کنم :joy: مثل فاطمه معلم بی انصافی کرده بود شده بودم 19/99:neutral_face:
حس خیلی بدیه واقعا نمره واقعیتو میخورن 😑 خب گرسنته برو غذا بخور نمره منو چیکار داری مادر 😐
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@Zohraam منم سوم راهنمایی فک کنم :joy: مثل فاطمه معلم بی انصافی کرده بود شده بودم 19/99:neutral_face:
حس خیلی بدیه واقعا نمره واقعیتو میخورن 😑 خب گرسنته برو غذا بخور نمره منو چیکار داری مادر 😐
-
dlrm

درس روان سنجی 😡
😂😂😂سعی کن دانشگاه اینجوری باشه خودبه خود میشی یه حریف غدر برای خودت با خودت رقابت میکنی 😶
dlrm

درس روان سنجی 😡
چیزیست بسی محال پاس شه فقد😂
-
یه چیزی بچه ها
این همایش نظام جدید عربیا رو ببینید خیلی خوبه هم نظام جدید هم نظام قدیم از الان تا عید عربیتون حداقل 20 درصد رشد میکنه
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
یه چیزی بچه ها
این همایش نظام جدید عربیا رو ببینید خیلی خوبه هم نظام جدید هم نظام قدیم از الان تا عید عربیتون حداقل 20 درصد رشد میکنه
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاداداش دوست من سال پیششو دید ۸۰ زد ۲۰ درصد چیه🤣🤣🤣🤣
-
سلام
چه خبرااا
خوش میگذره؟؟