b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام
از افراد تنظیم کننده سایت و به خصوص آقای آجقاجانی یه دلخوری دارم این که توی قسمت صفر تاصد شیمی3 جلسه26 ینی همان کلویید و سوسپانسیون رو گفتید میزاریم ولی نزاشتین.لطفا قرارش بدینو
خواهشا" کوتاهی نکنید.
از زحماتتون ممنونم. -
سلام استاد پس کی بقیه سال دومو میزارید منتظریم؟؟به خاطر بقیه هم واقعا ممنون من که اگه توضیحات شما نبود شاید اصلا جدول تناوبیو به خوبی یاد نمیگرفتم
-
من فیلم جلسه اول با جلسه های آخر مقایسه میکنم واقعا کیفیت صدای میکروفن قدیمیتون(یه میکروفن تک) خیلی بهتر و قوی بوده.
-
سلام . میدونم درخواست نا بجایی هست و دوستان الایی دارن برای تهیه فیلم ها سخت تلاش میکنن ولی اگر میشه کمی سرعت تدریس رو بالا ببرید و فیلم ها رو زودتر روی سایت بزارید . بازم تشکر میکنم از دوستان که برای ما دارن سخت تلاش میکنن
-
banoo در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
جلسه ی 30
سلام
توضیحات شما به سایت اضافه شد
ممنونیم از شما و اجرتون با فاطمه زهرا (س) -
سلام خسته نباشید
جلسه ی 17 سیننتیک شیمیایی (قسمت پنجم ) تست تجربی 93خارج
درحل این تست اقای آقا جانی در قسمت دوم تستکه حل کردند گفتند که یه جور دیگه هم میشه حل کرد یا از نگاه یه دانش اموز دیگه حل کرد
حالا 0.002=0.03/زمان=150
و حال این سوال پیش میاد که 0.03 از کجا امده
اقای اقاجانی 0.3 رو روی تخته نشون می ده و میگه که 0.3تقسیم بر زمان
و این0.03 یک صفر زیاد دارد و اشتباه نوشتاری است -
amirkhan11 نه قبول ندارم، الان صدا شفاف تر و واضح تره فقط صدا کمتره که اونم با افزایش صدای بلندگو مشکلش حل میشه
دلیل این موضوع هم اینه که حساسیت میکروفون ها رو کاهش دادیم که صدای بیرون رو ضبط نکنند. ( صدای موتور و ماشین توی خیابون یا صدای آدم های بیرون )
-
سلام ممنون از زحمات شبانه روزی شما
خسته نباشید
اقای آقاجانی هر سه تا کتاب رو به روش کتابخوانی کار میکنه؟ -
zeynab-sadat پایه یا پیش؟؟؟چطوری واقعا؟؟؟
-
کتاب خوانی به روش محمد رضا اقا جانی محشره بخدا مررررررررررسی.
-
استاد اگ میشه لطف کنین همین روزا فصل 1 رو تموم بکنین.
-
جلسه 31
زمان:00:25:28
• متن خوانی حالت گذار(صفحه17 و 18 و19 کتاب درسی).
-تاکید بر این جمله که «نظریه حالت گذار افزون بر واکنش در حالت گازی، برای فاز محلول نیز قابل استفاده است.»
-درحالت گذار یا پیچیده فعال هم زمان پیوند اولیه درحال شکستن و پیوند جدید درحال تشکیل است.
-پیچیده فعال گونه بسیار ناپایداری(کلمه کلیدی) است، به طوری که نمی توان(کلمه کلیدی) آن را حین واکنش ها جداسازی و شناسایی کرد.
-حاشیه صفحه17:حالت گذار طول عمربسیارکوتاهی دارد(حدود فمتوثانیه)
-برسی نمودار انرژی-پیشرفت واکنش Cl با H2 در فاز گازی.
-برسی خود را بیازمایید صفحه 18 و 19
• برسی چند نکته روی تخته
-یادآوری و تکمیل نکات راه های بدست آوردن آنتالپی واکنش
• متن خوانی قانون سرعت (صفحه 12 و 13 کتاب درسی)
-واکنش تجزیه ی دی نیتروژن پنتوکسید مرتبه ی یک است.
-در واکنش هموگلوبین با کربن مونواکسید، مرتبه واکنش نسبت به هر کدام از واکنش دهنده ها برابر یک است.( واکنش از مرتبه 2 است). -
فصل 1 پیش ک تموم نشده چرا یونش اومد وسط؟
-
تدریس یونش شروع شد،چه خوب