هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@avaw قربونت  dlrm dlrm 
 @MOHAMMAD.666 من جای شما بودم ناراحت نمی شدم ولی ناراحت بشید شوخی میکننا:) شوخی میکننا:)اکالیپتوس شووووخی؟:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: 
- 
- 
@avaw قربونت  dlrm dlrm 
 @MOHAMMAD.666 من جای شما بودم ناراحت نمی شدم ولی ناراحت بشید شوخی میکننا:) شوخی میکننا:)
- 
dlrm در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: اکالیپتوس بیا این هندونه 
 اون پفکو بده من @miss-besharati چوطوریایی؟:) 
 @avaw مرسی
 nsrin79 سلام:)الان پیامتو دیدم:)
 خوبی؟قهر چرا؟:) 
- 
nsrin79 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm هیچی اخه دیدم جواب ندادی فکر کردم قهری  نااا:) 
 دختروک 
- 
- 
- 
@shining-way  شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا  بخونیمش یا مثل  اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا  بخونیمش یا مثل  اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره 
 @MOHAMMAD.666 روز شمام خوش ولی اینجا شبه اگرم اونجا شب نیس چون عرض جغرافیایی من با شماها فرق داره خاصه 
- 
@shining-way  شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا  بخونیمش یا مثل  اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا  بخونیمش یا مثل  اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره 
 @MOHAMMAD.666 روز شمام خوش ولی اینجا شبه اگرم اونجا شب نیس چون عرض جغرافیایی من با شماها فرق داره خاصه 
- 
 @MOHAMMAD.666 روز شمام خوش ولی اینجا شبه اگرم اونجا شب نیس چون عرض جغرافیایی من با شماها فرق داره خاصه اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @shining-way  شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا  بخونیمش یا مثل  اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا  بخونیمش یا مثل  اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره به سبک همون آقا پلیسه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: 

ردپا
ردپا

️
️