هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
روز خوش
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۳۷ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
@shining-way
شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا بخونیمش یا مثل اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره
@MOHAMMAD.666 روز شمام خوش ولی اینجا شبه اگرم اونجا شب نیس چون عرض جغرافیایی من با شماها فرق داره خاصه -
@shining-way
شعر تو خودنویس رو به سبک رَپِرا بخونیمش یا مثل اون شعره که میگه شبا که ما می خوابیم اقا پلیسه بیداره
@MOHAMMAD.666 روز شمام خوش ولی اینجا شبه اگرم اونجا شب نیس چون عرض جغرافیایی من با شماها فرق داره خاصه -
@shining-way
@shining-way
@MOHAMMAD.666 روز شمام خوش ولی اینجا شبه اگرم اونجا شب نیس چون عرض جغرافیایی من با شماها فرق داره خاصهنوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@shining-way
به سبک همون آقا پلیسه :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat: :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شده
@mohammad-666 نمی دونم
صدای اذان میاد ینی شب شده
@shining-way قشنگه:) -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها دعا کنین این هفته زیستو بالای 70 بزنم اگه نزنم کشته میشم
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
انشالله 100 میزنی
-
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
انشالله 100 میزنی
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@miss-besharati صد ک نمیشه ولی اگه جونمو دوست داشته باشم باید بالای 70 بزنم
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط اکالیپتوس انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@avaw امین:) چته خوبه چوب و چماقتو نیاوردی
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حداقل عرض جغرافیایی تو بگو -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برگ درختان سبز پیش خداوند هوش
هر ورقش دفتری است معرفت کردگار -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
حداقل عرض جغرافیایی تو بگونوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammad-666 داره میگه ک اردبیل