هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ایهام در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:

dlrm عاخی:face_with_tears_of_joy: :heart_suit::face_with_tears_of_joy:
-
عدد هفت عددی است که شاید مثل همه ی عدد های دیگر در نظر ما عادی جلوه کند اما نگرش ما وقتی متبلور می شود که خواص عدد هفت را بدانیم و ببینیم چه «هفت» هایی در زندگی ما وجود دارند و ما در گیر و دار زندگی ماشینی و با بی تفاوتی از کنار آن ها رد می شویم مثلا شاید جالب باشد که بدانیم، رنگین کمان دارای هفت رنگ است .
عجایب جهان، هفت تا هستند.(که به عجایب هفت گانه معروفند ) یا در یونان باستان، اسطوره ای با نام هفت خدای، در ذهن مردم نقش بسته است، ویا شهر عشق، که دراشعار عطار آمده است، هفت شهر می باشد، سوره ی مبارکه حمد، که اوّلین سوره ی قرآن کریم است، هفت آیه دارد. آسمان دارای هفت طبقه است. بهشت وجهنم هر کدام دارای هفت طبقه و درجه هستند و طواف خانه خدا هفت دور است، موسیقی ایران و یونان هفت دستگاه داد، هفت نوع ساز بادی وجود دارد و علاوه بر این هفت نت موسیقی وجود دارد(دو، ر، می، فا، سل، لا، سی) و…
.
.
.
.- واسم جالب بود فقط نمیدونستم کوجا بزارم مجبور شدم اینجا بزارم😬
-
سلام بچه ها من الان واسه کنکور ثبت نام کردم کد سوابق تحصیلی پیشم گرفتم ولی معدل کل پیشمو نمیدونستم همینحوری یه معدل زدم😐
بعدا میشه اصلاحش کرد؟؟اگه اصلاح نکنم دردسر ساز میشه؟؟
دانش-آموزان-آلاء -
سلام بچه ها من الان واسه کنکور ثبت نام کردم کد سوابق تحصیلی پیشم گرفتم ولی معدل کل پیشمو نمیدونستم همینحوری یه معدل زدم😐
دانش-آموزان-آلاء -
دانش-آموزان-آلاء -
هوووففف بد زمونه ای شده😂بدبخت شدم رفت😂بیاید یارانه هاتون رو قرض بدید به من هر ماه یکیتون رو پس میدم😂خدا هیشکیو تو این شرایط نزاره😂اصلا ویندوز عوض میکنم، خونه تکونی میکنم، شیشه میشورم، آشپزی میکنم، یخچال تعمیر میکنم😂آی ملت کلیه دارم درجه یک قرنیه دارم ممممماه😂بقول استاد : یکی بدادم برسه یکی بدادم برسه واویلا😂
-
هوووففف بد زمونه ای شده😂بدبخت شدم رفت😂بیاید یارانه هاتون رو قرض بدید به من هر ماه یکیتون رو پس میدم😂خدا هیشکیو تو این شرایط نزاره😂اصلا ویندوز عوض میکنم، خونه تکونی میکنم، شیشه میشورم، آشپزی میکنم، یخچال تعمیر میکنم😂آی ملت کلیه دارم درجه یک قرنیه دارم ممممماه😂بقول استاد : یکی بدادم برسه یکی بدادم برسه واویلا😂
-
-
@نوشابه
احساس میکنم دیر واسه ولنتاین دست بکار شدین😂😂 -
نمیدونم این سوالم جاش اینجاست یا نه،به هر حال پوزش😐
ایا الا مشاوره فردی هم داره؟اگه اره لطف میکنید درمورد شرایط و هزینش بگید؟
یا اگه مشاور خوبی رو میشناسید بهم معرفی کنید
ممنونlnz من از مشاوره الا خبر ندارم
اما مشاوره خودم رتبه 48کنکور94
ماهانه 480 -
عاقا ی سوال
عاشق بشید ب طرف میگید عاشقش شدید؟؟؟😫 -
عاقا ی سوال
عاشق بشید ب طرف میگید عاشقش شدید؟؟؟😫 -
dlrm یعنی نگم ای خدا ادم عاشق مشاوره ش میشه😂
-
dlrm یعنی نگم ای خدا ادم عاشق مشاوره ش میشه😂

چ شده