IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دونی
-
@Amir-Bernousi در زیست خوانی!! گفته است:
dan-l
جمله ی جالبی نیستجالب نیست مسخره اس خب برای همین گفتم خیلیا رد میشن ازش
-
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
dan-l
غیراختصاصی
غیراختصاصی از طریق فاگوسیتوز و تولید پروتئین مکملتوی مبارزه با سرطان هم فاگوسیتوز انجام میدن
اختصاصی فکر نکنم باشه
اها سوالم دقیقا در مورد ایمنی سلولی بود. توی ایمنی سلولی ما میتونیم عملکرد نوتروفیل و اییزونوفیل و ماکروفاژ ها رو داشته باشیم؟
فک نکنم
راستش اینم یه عبارت بود توی یکی از ازمون ها... گفته بود ذره خواری مواد خارجی که توی ایمنی سلولی از بین میرن (حالا به هر نحوی) توسط چه عواملی انجام میشه.
خب ذره خواری توسط فاگوسیتا انجام میشه
اما ماکروفاژا وظیفه ی پاکسازی بدنو دارن، فک کنم همین ماکروفاژا باشن -
dan-l
غیراختصاصی
غیراختصاصی از طریق فاگوسیتوز و تولید پروتئین مکملتوی مبارزه با سرطان هم فاگوسیتوز انجام میدن
اختصاصی فکر نکنم باشه
اها سوالم دقیقا در مورد ایمنی سلولی بود. توی ایمنی سلولی ما میتونیم عملکرد نوتروفیل و اییزونوفیل و ماکروفاژ ها رو داشته باشیم؟
فک نکنم
راستش اینم یه عبارت بود توی یکی از ازمون ها... گفته بود ذره خواری مواد خارجی که توی ایمنی سلولی از بین میرن (حالا به هر نحوی) توسط چه عواملی انجام میشه.
اما ماکروفاژا وظیفه ی پاکسازی بدنو دارن، فک کنم همین ماکروفاژا باشنعذر میخوام وقتت رو گرفتم داداش
من تو این دو جمله که گفتی مشکل دارم. :
خب %(#f22929)[ذره خواری] توسط %(#f22929)[فاگوسیتا] انجام میشه%(#ff0000)[اما] ماکروفاژا وظیفه ی %(#ff0000)[پاکسازی] بدنو دارن، فک کنم همین ماکروفاژا باشن
یعنی ماکروفاژ ها فاگوسیتوز انجام نمیدن؟؟ منظور از پاکسازی چی هست که توی نوتروفیل و اییزونوفیله نیست؟
-
dan-l
غیراختصاصی
اختصاصی فکر نکنم باشه
فک نکنم
اما ماکروفاژا وظیفه ی پاکسازی بدنو دارن، فک کنم همین ماکروفاژا باشنعذر میخوام وقتت رو گرفتم داداش
من تو این دو جمله که گفتی مشکل دارم. :
خب %(#f22929)[ذره خواری] توسط %(#f22929)[فاگوسیتا] انجام میشه%(#ff0000)[اما] ماکروفاژا وظیفه ی %(#ff0000)[پاکسازی] بدنو دارن، فک کنم همین ماکروفاژا باشن
یعنی ماکروفاژ ها فاگوسیتوز انجام نمیدن؟؟ منظور از پاکسازی چی هست که توی نوتروفیل و اییزونوفیله نیست؟
پاکسازی با فاگوسیتوز فرق داره
فاگوسیتوز توی مبارزه انجام میشه ولی پاکسازی بعد از مبارزس
-
@Amir-Bernousi
و سوال اخر :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:نوتروفیل و اییزونوفیل هم پاکسازی دارن یا فقط مختص ماکروفاژه؟
این سوالای پایینی رو من میپرسم هر وقت که وقت ازاد داشتی و تونستی ممنون میشم جواب بدی :
دیاپدز رو کدوم سلول های خونی ندارن؟
فاگوسیتوز رو کدوما ندارن؟
تاکتیک شیمیایی رو کدوما دارن؟ -
dan-l
کتاب درمورد ماکروفاژا حرف زده که پاکسازی میکنن، منطقی هم هست چون همه جا هستنتقریبا همه ی سلولای خونی دیاپدز دارن به جز گلبول قرمز
فاگوسیتوز هم فک کنم همشون داشته باشن، کتاب کامل نگفته ولی بازوفیل انگار نداره در سطح کتاب
تاکتیک شیمیایی هم اونایی که فاگوسیتوز دارن فک کنم -
dan-l
کتاب درمورد ماکروفاژا حرف زده که پاکسازی میکنن، منطقی هم هست چون همه جا هستنتقریبا همه ی سلولای خونی دیاپدز دارن به جز گلبول قرمز
فاگوسیتوز هم فک کنم همشون داشته باشن، کتاب کامل نگفته ولی بازوفیل انگار نداره در سطح کتاب
تاکتیک شیمیایی هم اونایی که فاگوسیتوز دارن فک کنمممنون داداش بابت کمکت
-
-
-
@Amir-Bernousi مبارزه با سرطان جز دفاع اختصاصی بود خب
-
@Amir-Bernousi میشه سوال ۲۹۰۰ج بدید
http://s8.picofile.com/file/8352959234/IMG_۲۰۱۹۰۲۲۱_۱۵۱۵۴۹.jpg
گزینه ۳و۴میخوام -
@Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء
این جمله درسته؟؟
انواع اسپرم هایی ک در بدن یک مرد بالغ مشاهده میشود شامل اسپرماتوسیت ثانویه اسپرماتوسیت و اسپرم است؟؟؟ -
در لوله های اسپرم ساز و اپی دیدیم سلول های هاپلویید و دیپلویید وجود دارد ؟؟میشه توضیح بدید -
مجرای اسپرم بر تا کجاس و میزراه از کجا شروع میشه؟؟ -
Dr.Lila
این بخشو یادم نیست ببخشید -
@Amir-Bernousi منم هنوز نخوندمش
-
@Amir-Bernousi
http://s8.picofile.com/file/8353105050/1550896520339907602473.jpgاقعا تحلیل کردن آزمونای قلمچی حوصله میخواد.(بسکه مزخرفه)
۱)سوال یک رو نگاه کنید!
چرا گزینه ی ۴ غلطه؟ در فرایند تخمیر لاکتیکی لاکتیک اسید تولید میشه که مواد اسیدی سلول زیاد میشه. در طی تخمیر الکلی همco2تولید میشه که بر اثر انیدراز کربنیک تولید بی کربنات و یون هیدروژن میشه و محصولات اسیدی زیاد میشه.سوال ۲!
گزینه ی دو جوابه
پاسخنامه در مورد گزینه ی ۳ گفته وقتی ویتامین ب ۱ نباشه کوآنزیم Aتولید نمیشه. حالا میمونه ۲ATP و۲تاNADHتولید شده در گلیکولیز که جمعا 8تا ATPمیده. فکر میکنم وقتی کربس نداریم دیگه NADH وارد زنجیره ی انتقال الکترون نمیشه که تولید ATP کنه و جمعا ۲ تا ATpداریم!یه سوال دیگم که برای خودم پیش اومده ربطی ب ازمون نداره اینه که ما باید تعداد خالص تولید ATPگلیکولیز را در نظر بگیریم یا ۴تا را؟
بعضی تستا با اون جواب میده