IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست دونی
-
در مورد سوال دوم گزینه 3 :
2 nadh
=6 atpand
2 atp=2 atp
6+2=8 atp
یعنی وقتی ویتامین ب1 نداریم از تنفس سلولی فقط گلیکولیز رو داریم که توی مرحله ی 3 و4 اش تولید nadh و atp رو داریم که هر کدوم به 2 تا تولید میشن که میدونیم توی زنجیره انتقال الکترونی nadh مساوی 3 و fadh2 مساوی 2 atp هستش و خود atp هم که برای هر تک دونه اش حساب میکنیم
-
dan-l در زیست خوانی!! گفته است:
Dr.Lila در زیست خوانی!! گفته است:
در گیاهان %(#ff0000)[دانه دار] و سرخس اسپورفیت جوان از گامتوفیت نسل قبل تغذیه میکند.
سلام نه همه دانه دارها فقط بازدانگان
-
Ali 1 در زیست خوانی!! گفته است:
http://s9.picofile.com/file/8353179176/Screenshot_۲۰۱۹_۰۲_۲۳_۲۰_۳۷_۱۸_1.png
بلهمرسی
-
@Saahaar
به کپسول بومن وارد میشه -
@Amir-Bernousi پس چرا معلممون میگف؟؟
خیلی باهاش بحث کردم ولی میگف ن هم ب نفرون و هم ب کلیه وارد میشه -
@Amir-Bernousi توی تقسیم میتوز جدا شدن الل نداریم؟؟
-
@Amir-Bernousi تقسیم میوز برای دیپلوئید ها هست و هاپلوئید تقسیم میوز ندارد قارچ نوروسپوراکراسا هم هاپلوئید پس چجوری بعد جهش میوز میکنه؟؟
-
@Amir-Bernousi @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @رتبه-های-انجمن-آلاء
تار عنکبوت از چندین پروتیین با مواد دیگر ساخته شده یا یک پروتیین؟؟ای کیو چندین میگ.ولی کتاب یکی گفته البته برداشت من
لیپید ها درشت ملکول اند یا نه؟؟ ای کیو میگ آره کتاب چیزی نگفته و ت ی کتاب دیگ خوندم ک اونم گفته لیپید درشت ملکول نیس -
چرا کتاب میگه هر گرده نارس دوبار میتوز انجام میده برای تبدیل به رسیده
هر چی حساب میکنم 3 بار میتوز میشه که
@Amir-Bernousi
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
آسمان ِ آبی در زیست خوانی!! گفته است:
چرا کتاب میگه هر گرده نارس دوبار میتوز انجام میده برای تبدیل به رسیده
هر چی حساب میکنم 3 بار میتوز میشه که
@Amir-Bernousi
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلانه اصل قضیه اینه که %(#07ed7e)[دو نسل] میتوز کرده نه دو بار ! اگه دو نسل حساب کنین درست درمیاد.