هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l بهترین راه نخونش  اونوقت میشم فاطمه 23 و این لذت بخش نیست  
- 
dan-l منم کل درسا رو تو روز میذارم ولی تا ۹ هیچی عمومی نمیخونم جز دینی:/ 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l بهترین راه نخونش  اونوقت میشم فاطمه 23 و این لذت بخش نیست  
- 
سلام ...دوستان من یه مشکل داشتم در مورد برنامه ریزی ... 
 من هر کاری میکنم بازدهیم بعد از ظهر خیلی کم میشه... مخصوصا اینکه ریاضی فیزیک میافته شب و اخر شب زیست و شیمی : از صبح تا ظهر حدود 2 
 عمومی ها از حدود ساعت 4 یا 5 تا 7-8 و بعدش ریاضی فیزیک از 9 به بعد ... ولی فیزیک وریاضی از وضعیت الان راضی نیستم. چه تغییراتی انجام بدم 
- 
dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه مثلا ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/ آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/ اینان الان: 
 زیست حواس (فعلا اسونه )-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه )-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/ اینان الان: 
 زیست حواس (فعلا اسونه )-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه )-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه 
- 
آسمان ِ آبی در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l چرا دیگه خیلی فرق میکنه ساعت ۹ لغت ادبیات بخونین یا تست سنگین فیزیک:/ اینان الان: 
 زیست حواس (فعلا اسونه )-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه )-شیمی مسایل شیمی-دینی پیش اخراش که سنگینه-زبان فارسی-مدار ها .... سنگینه dan-l خب هر کس گیراییش فرق داره باید بگرده روشی که روی خودش جواب میده رو پیدا کنه مثلا من خودم ۱۰ به بعد دیگه هنگ در هنگم  اصلا کشش اختصاصی تو این تایمو ندارم ولی برعکس خیلیام هستن به شب خوندن عادت دارن ... اصلا کشش اختصاصی تو این تایمو ندارم ولی برعکس خیلیام هستن به شب خوندن عادت دارن ...
- 
dan-l خب چن ساعت باهم میزاری برا ریاضی و فیزیک مثلا 4 ساعت این 4 ساعتو نصفف کنید و ی درسو بخونید 
 منظورم ی روز در میون تایم دو روز اون درسو ی روز بخون .بعد نهارم باشه خوبه .gooli77 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dan-l خب چن ساعت باهم میزاری برا ریاضی و فیزیک مثلا 4 ساعت این 4 ساعتو نصفف کنید و ی درسو بخونید 
 منظورم ی روز در میون تایم دو روز اون درسو ی روز بخون .بعد نهارم باشه خوبه .صب از قبلش ی عمومی 7بعد تا 11 مثلن زیست بعد ی ساعت و ربع عمومی یکیش بعد بعد از ظهر میشه و ریاضی یا فیزیک بخون مبحث دو روز بعد ی درس عمومیه دیه بعد شیمی بعدش اون یکی عمومی. اینطوری . 
- 
@فاطمه23 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: dlrm دلارام بیرون نرفتم گزنه بخرم خابم میاد شدیدددد درسم مونده هووز راه حلش یه پارچ آبه  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️