هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
سلام :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone:
-
@پیکاسو در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@پیکاسو در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@nogteh مثل لیلی توی پاییز
مثل مجنون زیر بارون..
😂الان اکالیپتویس میگه چون اول لیلی رو گفتی،دختری😂
الان داری گمراه می کنی:face_with_tears_of_joy: یکی هعی تو گوشم میگه به تو چه کیه:face_with_tears_of_joy: فک کنم اهت گرفت منو نتم قطع میشه:face_with_tears_of_joy: بوگو کی هستی فیک ژان ؟ به اون کلمه کاراگاهتم مشکوکم تو پست قبلی:face_with_tears_of_joy: -
سلام :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone: :raising_hands_light_skin_tone:
فاطمه ـ بوشهر سلام به وقت نصف شب.
اگه صدرا بود میگفت صبح -
فاطمه ـ بوشهر سلام به وقت نصف شب.
اگه صدرا بود میگفت صبح@nogteh احوال شما
-
فاطمه ـ بوشهر سلام :face_with_tears_of_joy: این بود تحریماتتون:face_with_tears_of_joy: خجالت بکش برو بخواب:face_with_tears_of_joy:
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food: -
فاطمه ـ بوشهر سلام :face_with_tears_of_joy: این بود تحریماتتون:face_with_tears_of_joy: خجالت بکش برو بخواب:face_with_tears_of_joy:
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food:اکالیپتوس
کیه ؟ -
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food:اکالیپتوس یادش رفت داداشم:neutral_face: رفت خوابگاه نبرد کابل وای فایو
تازه بیدار شدم:neutral_face: :neutral_face:
-
@nogteh توهم فعلا با صدرا مشغول باش😂
اکالیپتوس najafiali78
شب بخیر@پیکاسو لایکامو حلالت نمی کنم نگی بری:face_with_tears_of_joy: شب بخیر
najafiali78 الکی یه چیز گفتم :neutral_face: ترسید رفت:face_with_tears_of_joy: -
@پیکاسو :face_with_tears_of_joy: شناختمت:face_savouring_delicious_food: -
@پیکاسو لایکامو حلالت نمی کنم نگی بری:face_with_tears_of_joy: شب بخیر
najafiali78 الکی یه چیز گفتم :neutral_face: ترسید رفت:face_with_tears_of_joy: -
اکالیپتوس
کیه ؟ -
@nogteh احوال شما
فاطمه ـ بوشهر ممنون
-
@پیکاسو ببین من الگوت باشم تو این فروم:face_with_tears_of_joy: حالا بوگو کی هستی :face_with_tears_of_joy:یکی هستی اما بروز نمی دی:neutral_face:
-
@nogteh توهم فعلا با صدرا مشغول باش😂
اکالیپتوس najafiali78
شب بخیر -
اکالیپتوس
کیه ؟najafiali78 کنجکاو