هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@ASMA-MORADI
خدا رحمتشون کنه شما هم قوی باشید جای غصه خوردن کاری کنید که روحش آرامش بیشتری داشته باشه@نوشابه در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@ASMA-MORADI
خدا رحمتشون کنه شما هم قوی باشید جای غصه خوردن کاری کنید که روحش آرامش بیشتری داشته باشهممنونم....سعی خودمو میکنم ....
-
مردم ولی کسی دفنم نکرد ....مردم اما کسی برا فاتحه نخوند ....شدم مرده متحرک ....خون گریه کردم برات ....مرگ ی بار شیون ی بار ........دلی ک مرد، مرد ......
از همه دوستای گل ممنون بابت تسلیتاتون ....انشالله ک هیچ کی غم از دس دادن کسیو نداشته باشه ......
همه اتفاقات ادمو میسازه .... یکی تو جونی میمیره و یکی 80 سالگیش .....
دنیای بی رحمیه و ادمای بیرحمیم وجوددارن ..... -
مردم ولی کسی دفنم نکرد ....مردم اما کسی برا فاتحه نخوند ....شدم مرده متحرک ....خون گریه کردم برات ....مرگ ی بار شیون ی بار ........دلی ک مرد، مرد ......
از همه دوستای گل ممنون بابت تسلیتاتون ....انشالله ک هیچ کی غم از دس دادن کسیو نداشته باشه ......
همه اتفاقات ادمو میسازه .... یکی تو جونی میمیره و یکی 80 سالگیش .....
دنیای بی رحمیه و ادمای بیرحمیم وجوددارن ..... -
-
-
یکی از عزیزامو از دست دادم
برام دعا کنید خدا بهم صبر بده ....کسی بود ک نفسمام ب نفساش بند بود ....اما رفت ....منم مردم .....خیلی سخته ....برام دعا کنین فقط ....دیگ تحملشو ندارم .....نمیتونم ......میخام قوی باشم اما نمیشه ..
..مردم تموم شدم
@ASMA-MORADI
خدا بهتون صبر بده -
@ASMA-MORADI
خدا بهتون صبر بده -
@Saahaar ممنون عزیزکم ...شما انشالله غم نبینی ....ی چیزه فرا تر از درده ک قرار حاالا حالاها زجر بده ......
-
@Saahaar ممنون عزیزکم ...شما انشالله غم نبینی ....ی چیزه فرا تر از درده ک قرار حاالا حالاها زجر بده ......
-
@ASMA-MORADI آره قبول دارم حرفتو
ولی خب این قانون طبیعته
کسی ک اصن فکر از دس دادنشو نمیکردی،یهو میره و تو رو با کوله باری از خاطره هاش بجا میزاره
ولی خب باید ب خودتون مسلط باشینچون ناراحتی و گریه و ناامیدی دردی رو دوا نمیکنه
-
@ASMA-MORADI تا بوده همین بوده..
قران بخون که هم خودت اروم بشی هم اون خدابیامرز
.
شادی مکن از زادن و شیون مکن از مرگ
زین گونه بسی آمد و زین گونه بسی رفت -
@پیکاسو حتمن ...هنوزم ادمای اصلیه زندگیم کنارمن ....بازم خدا رو شکررررر.......ممنون از شما دوست عزیز ایشالا ک غم نبینی .....
@ASMA-MORADI خدا بهتون صبر بده
-
@پیکاسو حتمن ...هنوزم ادمای اصلیه زندگیم کنارمن ....بازم خدا رو شکررررر.......ممنون از شما دوست عزیز ایشالا ک غم نبینی .....
-
Vezra
ترمی واحدیو باید انتخاب کنین -
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Vezra
ترمی واحدیو باید انتخاب کنینعه چرا؟؟؟مطمئنین؟؟؟
و مرسیی