Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. سوال مشاوره ای
  4. مشکل خواب
😔 “راهی از صفر تا صد شیمی دهم و...
2
سلام علیکم امیدوارم حال شما خوب باشد ببخشید که مزاحمتان می‌شوم، من واقعاً به کمک شما نیاز دارم و می‌خواهم چند سوال درباره روش مطالعه شیمی از شما بپرسم. من امسال پایه دهم تجربی را به پایان رساندم، اما به دلیل مشکلاتی که داشتم، نتوانستم به خوبی دروس خود را مطالعه کنم و اکنون احساس می‌کنم در نقطه صفر هستم. در طول سال دهم متوجه شدم که به اهل سنت کوردستان ظلم می‌شود و ما اجازه ورود به دانشگاه را با لباس کوردی نداریم. این موضوع باعث شد انگیزه‌ام برای درس خواندن کاهش یابد و نتوانم به خوبی مطالعه کنم. حالا می‌خواهم شروع به درس خواندن کنم و امیدوارم روزی شرایط تغییر کند. برای تابستان قصد دارم درس شیمی را مطالعه کنم. برخی از دوستان به من گفتند که استاد محسن هادی عالی هستند و پیشنهاد کردند ابتدا فیلم‌هایشان را ببینم و سپس به سراغ مبتکران بروم. اما برخی دیگر می‌گویند که باید خودم کتاب درسی را کامل بخوانم. همچنین، توصیه‌هایی مانند دیدن فیلم و حل کتاب از خیلی سبز نیز به گوشم رسیده است. حالا بنده چیکار کنم برای روش مطالعه؟ و ضمناً در خصوص دروسی که فقط تدریسشان به صورت جزوه است، راهنمایی بفرمایید که برای حل کتاب باید چه کار کنم؟ اکنون من نمی‌دانم کدام روش را انتخاب کنم. اگر شما بسته‌ای را در آلا می‌شناسید لطفاً معرفی کنید تا تهیه کنم؛ چه پولی باشد یا نباشد، فقط خوب و عالی باشد و روش مطالعه اش را هم بهم بگید. ️ اگر بخواهم طبق برنامه زیر پیش بروم، آیا این کار مناسب است؟ ابتدا فیلم‌های خط به خط کتاب درسی که استاد محسن هادی در آپارات به‌صورت رایگان گذاشته‌اند را مشاهده کنم و کتاب را حل کنم. سپس فیلم‌های کنکوری رایگان استاد هادی در آپارات دهم تجربی را طبق خط به خط ببینم و نکات مهم، فرمول‌ها و تست‌های مهم را در دفترم خلاصه‌برداری کنم. اگر وقت اضافی داشتم، کتاب تست بزنم. (کدام کتاب تست را پیشنهاد می‌کنید؟) آیا این روش‌ها برای من که در حال حاضر در سطح صفر هستم، مناسب هستند؟ آیا می‌توانم این کارها را انجام دهم و آیا این روند طولانی نیست؟ کمی نگران هستم و نمی‌دانم باید چه کار کنم. خیلی‌ها می‌گویند که با مبتکران 100 زدند، آیا واقعاً باید این کتاب را بخوانم با اینکه حجمش طولانی است؟ همچنین آیا واقعاً لازم است در روش شماره 2 که گفتم، خلاصه‌برداری کنم برای کنکور؟ چون ممکن است در پایه دوازدهم در دوره‌های جمع‌بندی شرکت کنم و جدا از آن درس بخوانم. از توجه و راهنمایی شما بسیار سپاسگزارم. با احترام.
سوال مشاوره ای
من یه آدم بی تربیتم
هویجججه
بچه ها من خیلی پرخاشگرم زود عصبی میشم بعدش مجبور میشم معذرت خواهی کنم ‍️ اگه کسی چیزی رو نفهمه و خنگ باشه واقعا میره رو مخم و واکنش نشون میدم ( آدم صبوری نیستم ) اگه حس کنم یکی داره زور میگه یا چرت و پرت میگه شروع میکنم بحث باهاش بحث به اصطلاح یکی به دو میکنم اینا واقعا دارم آزارم میدن Any idea?
سوال مشاوره ای
خستگی بدن
هویجججه
سلام دوستان من متوجه شدم چندساله تقریبا 3 الی 4 ساله که به شدتتتتتتتت خسته میشم خیلی زیاد میخوابم خیلیییییی زیاد مثلا ولم کنن 12 ساعت میخوابم میرم دانشگاه خسته میشم قبلا مدرسه میرفتم خسته میشدم حتی باشگاه که میرفتم خسته میشدم کلا اگه از خونه برم بیرون مثلا خرید یا حتی کافه رفتن بازم خسته میشم جوری که باید بخوابم اونم حداقل 3 ساعت واقعا داره اذیتم میکنه بنظرتون مشکل از چیه ؟ پارسال آزمایش خون میدم گفتن مشکلی نداری... از این همه خسته شدن خسته شدم
سوال مشاوره ای
فیلم های آموزشی
D
سلام وقتتون بخیر جسارت نباشه فیلم های آموزشی برای چه سالی هستن؟ با کتاب های 1403 مطابقت دارن؟!
سوال مشاوره ای
برای امتحان فردا سلامت و بهداشت
A
بچه ها یکم استرس دارم همه چی تو ذهنم قاطی پاتی شده شما از معلماتون چیزی شندید ک مثلا توی امتحان باید جمله ها عین خود کتاب باشه؟ ب زبون یکم خودمونی تر و یا متن عین کتاب نباشه اما دقیقا همون منظور باشه کافیه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سوال مشاوره ای
سلامت ایسکمی قلبی
Hg L 0H
سلام راستش گروه دیگه ای رو جز اینجا برای سوالات سلامتم نتونستم پیدا کنم میتونین بگین اگه تعریف ایسکمی رو بخوان از کجا تا کجا باید بنویسیم؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا
سوال مشاوره ای
هایپ و انرژی زا
Hg L 0H
سلام قهوه روی من جواب نمیده و بخوام بگم چطوری؟ اینطوری که امروز یه فنجون خوردم و بعدش خوابیدم اصلا انگار نه انگار"نیم ساعت گذشته بود و باید قهوه اثر میکرد اما نکرد" قرص کافئین خیلی خطریه تپش قلبم زیاد میشه نفس تنگی میگیرم اما هایپ و انرژی زا تا حالا امتحان نکردم چطوری بوده؟ کسی خورده؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
وای پی تی
Hg L 0H
سلام مشکلم شده این اپ چند پارت که باهاش میخونم با وجود پاز زدن مطالعه تو برنامه های انتخاب نشده که میرم منو میندازه بیرون:/ هیچ کاریم نمیتونم براش بکنم مجبور میشم گوشی رو ریستارت کنم راه حلی دارین؟ @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
سوال مشاوره ای
ذخیره سوابق تحصیلی
N
یه سوال داشتم اینکه آیا سوابق تحصیلی سال ۱۴۰۴ برای کنکور سال ۱۴۰۵ ذخیره میشوند؟ اگر بله چجوری میشه تراز دهی ؟یعنی ممکنه تراز کمتری نسبت به سال قبل بده؟ @تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @کنکوری @مشاوره-تحصیلی
سوال مشاوره ای
کارت ورود به جلسه نهایی
wanderingW
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
زیست
E
سلام. از اونجایی که در امتحانات نهایی برای زیست نوشتن جزئی و کلمه به کلمه کتاب و به یاد آوردن دقیق مطالب اهمیت زیادی داره، حتما باید برای نهایی یک دور کتاب به صورت کامل خونده بشه و بعد بریم سراغ حل نمونه سوال یا میشه از همون اول فقط نمونه سوال حل کرد؟ @یازدهم @دوازدهم @تجربیا
سوال مشاوره ای
مامان حق با تو بود گوشی زندگی رو از من گرفت
هویجججه
Topic thumbnail image
سوال مشاوره ای
جزوه های الایی
0
چرا نمیتونم جزوه های الا رو دانلود و باز کنم!؟؟؟؟؟
سوال مشاوره ای
خستگی
msoq sharifM
دوستان من واقعا خسته شدم اونجوری که میخئام نبودم به نطرتون تا کنکور تیر که 59 روز مونذه میتونم قبول بشم ؟من در طول روز مدام فیلم درسی میبینم کلا عادتکردم نمیدونم چیکتر کنم حس یاد گرفتن بهم میده اما بعدش باید مرور کنم و وقتی برای تست زدن ندارم برای کنکور اردیبهشت هم همین شد چیکار کنم واقعااااا؟
سوال مشاوره ای
برنامه مطالعاتی
ا
سلام بچه ها کسی اینجا برنامه مطالعاتی شروع از تابستونو داره؟ من شروع از آبانم بعد الان نمیخوام کنکور بدم به دلایلی برا سال بعد میخوام بخونم ولی هر کار میکنم برنامه به شروع از تابستان برنمیگرده اگه کسی داره برنامه رو میشه برام بفرسته ممنون میشم
سوال مشاوره ای
مشاوره با متخصصان آلایی
Saki SakiS
سلام خدمت اساتید محترم من می‌خواهم برای سال ۱۴۰۵ بخونم و یک راهنمایی میخواهم که هم برای کنکور بخونم هم ترمیم معدل لطفا راهنمایی کنید چطوری میتونم هردو رو باهم خوب پیش ببرم؟
سوال مشاوره ای
مشاوره
BasilB
سلام ریحانه هستم دیپلم فنی حرفه ای دارم. هدفم اینه کنکور ریاضی شرکت کنم و واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم آیا میتونم با فیلم دیدن یاد بگیرم یا اینکه باید برم کلاس؟
سوال مشاوره ای
ترمیم چجوریاست؟
wanderingW
سلام دوستان از شما کسی هست که سال های گذشته ترمیم کرده باشه؟ مراحلش چجوریه و اینکه از کدوم سایت میریم ثبت نام میکنیم؟ یا کلا از مدرسه است؟ چه برای ترمیم چه برای دیدن نتایج نهایی مای مدیو لازمه؟؟ فارغ‌التحصیلا چجوری وارد مای مدیو میشن؟ من با شماره پدرم رفتم وارد حسابشم شدم ولی وقتی رو اسم خودم تو قسمت فرزندان میزدم میگفت باید از درگاه دولت وارد شم! برای اینکار باید شماره به اسم خودم باشه؟ شما چجوری وارد شدین؟ ممنون میشم اگه میدونید راهنمایی کنید🩵 @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سوال مشاوره ای
کارنامه ترم 2
هویجججه
این تایپک جهت گذاشتن کارنامه ترم دوم هست و سوزاندن حسودان
سوال مشاوره ای
عنوان
مهدی سخاویم
سلام جزوه حسابان ۲ تدریس استاد ثابتی رو نمیتونیم دانلود کنیم؟
سوال مشاوره ای

مشکل خواب

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده سوال مشاوره ای
26 دیدگاه‌ها 16 کاربران 882 بازدیدها 15 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • SOLINAS آفلاین
    SOLINAS آفلاین
    SOLINA
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

من هر موقع کسلم ادامس میجوم خیلی کمکم میکنه
    مخصوصا ادامس اکشن که یکمی هم کافئین داره

1 پاسخ آخرین پاسخ
    6
    • Dr.LilaD Dr.Lila

رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء همیار
      سلام می‌دونم شاید ی موضوع تکراری باش ولی واقعا دیگه خشته شدم خواب آلودگی کلافم کرده من هر کاری میکنم زودتر بیدار شم البته به زور ۸بیدار میشم دو ساعت دیگ تمرکزم میاد پایین و خواب میاد سراغم مجبور میشم ی ساعتی بخوابم تا بتونم دوباره بخونم بعد از ظهرم به زور بیدار میمونم همین شده ک ساعت مطالعم پایین باش ،دکتر رفتم ،ازمایش دادم و... کلا سالمم و هیچ مشکلی ندارم حتی ب پیشنهاد خیلیا رفتم آمپول و قرص ویتامین گرفتم از وقتی اونارو مصرف کردم بهتر ک نشدم هیچ شاید به جرات میتونم بگم بدترم شدم ....حالا با این حال کسی هست ک قبلا مشکل منو داشته و راه حلی برای پیدا کرده باش یا اینک اونایی ک ساعت مطالعه بالای۹_۱۰ساعت دارن چیکار میکنم با قضیه خواب چجوری ساعت ۵بیدار میشن و تا شب درس میخونم لطفاً اگ کسی تونست راهنمایی من ک دیگ راه حلی براش ندارم

S آفلاین
      S آفلاین
      sahar69

@Dr-Lila
      هر کسی یه ساعت بدن داره.
      آدما یا سحر خیزن یا شب زنده دار.
      من تیپ دومم.یعنی راحتتر میتونم شب بیدار بمونم تا اینکه صبح زود پاشم ولی متاسفانه برکت وقت و انرژی و...همه برای اول صبحه و اگه شب دیر بخوابی هم‌روز کسل کننده ای خواهی داشت.ضمن اینکه عادت به بازیابی اطلاعات برای صبح بهتره چون‌کنکور صبحه.
      میتونی تا ماه بعد ازعید شبا تا ۲ بیدار بمونی و صبحا تا ۹ بخوابی.
      ولی میتونیم هم باهم قرار بذاریم صبحها سر یه ساعتی حاضری بزنیم.

1 پاسخ آخرین پاسخ
      4
      • S آفلاین
        S آفلاین
        sara7077

سلام
        قهوه بخور معجزه اس....

1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • Mr_trueM Mr_true

سلام:)
          یه موضوعیو یبار تاپیک کردم به اسم نخوابنوش
          شما بیایین یه کاری کنین!
          قبل رفتن به سر درستون...نصف قاشق چایی خوری پودر زنجفیل رو با عسل و یکم آبجوش قاطی کنین، روش آبلیمو بریزین و بخورین.
          زنجفیل انرژی دهندس...
          محل درس خوندنتون رو عوض کنین...لباس گرم کمتر بپوشین تا خیلی خوابتون نگیره.
          به چه درسی علاقه دارین؟مثلا من قرابت خیلی دوست دارم
          خوابم که میگیره قرابت میزنم چند تا...
          خوابتون که میگیره با آب یخ وضو بگیرید
          مورد برق از سرتون میپره:))
          موفق باشید
          (گوينده : dlrm )

Dr.LilaD آفلاین
          Dr.LilaD آفلاین
          Dr.Lila

Mr_true از زنجفیل و قهوه بدم میاد ولی نسکافه گاهی میخورم ک خیلی کار ساز نیس

این دیوانگیست …
          که همه شانس ها را لگدمال کنیم بخاطر اینکه
          در یکی از تلاشهایمان ناکام مانده ایم . .

1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • najafiali78N آفلاین
            najafiali78N آفلاین
            najafiali78

دوغ بخور 😐😐😐

ما همواره زندانی هویتمان هستیم ...

pariaaaP 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • najafiali78N najafiali78

دوغ بخور 😐😐😐

pariaaaP آفلاین
              pariaaaP آفلاین
              pariaaa

najafiali78 😂😂

najafiali78N 1 پاسخ آخرین پاسخ
              2
              • pariaaaP pariaaa

najafiali78 😂😂

najafiali78N آفلاین
                najafiali78N آفلاین
                najafiali78

pariaaa
                جدی گفتم ،واسه خنده نمیگم
                یکی شوخی گرفت دوغو با نسکافه میکس زد
                الان وارد فاز خواب و بیداری شده 😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                1
                • najafiali78N آفلاین
                  najafiali78N آفلاین
                  najafiali78

اگه مشکلتون اینه که شبا خابتون نمیبره
                  سعی کنید چند ساعت قبل خواب از نور ابی دور بمانید
                  گوشی و تلویزیون و اهنگای تریبال و انگیزشی تعطیل

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • S آفلاین
                    S آفلاین
                    sh.kh

وای خدا منم نمیدونم چیکار کنم تمام این راه ها رو ک گفته شده امتحان کردم کارساز نیست.نسکافه و دوغ برام خواب اوره.قهوه بم نمیسازه.ادامس فایده نداره.زنجفیل دوست ندارم.صبا بیدارشمم خودمو سرحال کنم بازم حس درس خوندنو ندارم.ظهرا نخوابمم یا کم بخوابمم کسلم 😭😭😭

najafiali78N 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    3
                    • S sh.kh

وای خدا منم نمیدونم چیکار کنم تمام این راه ها رو ک گفته شده امتحان کردم کارساز نیست.نسکافه و دوغ برام خواب اوره.قهوه بم نمیسازه.ادامس فایده نداره.زنجفیل دوست ندارم.صبا بیدارشمم خودمو سرحال کنم بازم حس درس خوندنو ندارم.ظهرا نخوابمم یا کم بخوابمم کسلم 😭😭😭

najafiali78N آفلاین
                      najafiali78N آفلاین
                      najafiali78

@sh-kh
                      تا میتونی بخواب
                      وسط خوابیدنات یکی دوساعتم پاشو درس بخون
                      راز موفقیتت همینه وسلام

pariaaaP 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      1
                      • Mr_trueM آفلاین
                        Mr_trueM آفلاین
                        Mr_true

سلام
                        ١- تنها راهش اينه كه از قرص كافئين (500mg)استفاده كني كه بدنساز ها استفاده ميكنن البته اول بپرس كه بد نيست بعد بگير ديگه كلا خوابت ميپره

Mr_trueM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • najafiali78N najafiali78

@sh-kh
                          تا میتونی بخواب
                          وسط خوابیدنات یکی دوساعتم پاشو درس بخون
                          راز موفقیتت همینه وسلام

pariaaaP آفلاین
                          pariaaaP آفلاین
                          pariaaa

najafiali78 😂😂

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • Dr.LilaD Dr.Lila

رتبه-های-انجمن-آلاء دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا فارغ-التحصیلان-آلاء همیار
                            سلام می‌دونم شاید ی موضوع تکراری باش ولی واقعا دیگه خشته شدم خواب آلودگی کلافم کرده من هر کاری میکنم زودتر بیدار شم البته به زور ۸بیدار میشم دو ساعت دیگ تمرکزم میاد پایین و خواب میاد سراغم مجبور میشم ی ساعتی بخوابم تا بتونم دوباره بخونم بعد از ظهرم به زور بیدار میمونم همین شده ک ساعت مطالعم پایین باش ،دکتر رفتم ،ازمایش دادم و... کلا سالمم و هیچ مشکلی ندارم حتی ب پیشنهاد خیلیا رفتم آمپول و قرص ویتامین گرفتم از وقتی اونارو مصرف کردم بهتر ک نشدم هیچ شاید به جرات میتونم بگم بدترم شدم ....حالا با این حال کسی هست ک قبلا مشکل منو داشته و راه حلی برای پیدا کرده باش یا اینک اونایی ک ساعت مطالعه بالای۹_۱۰ساعت دارن چیکار میکنم با قضیه خواب چجوری ساعت ۵بیدار میشن و تا شب درس میخونم لطفاً اگ کسی تونست راهنمایی من ک دیگ راه حلی براش ندارم

R آفلاین
                            R آفلاین
                            rezanikoo

@Dr-Lila سلام.فکر کنم برا اکثر افراد پیش میاد یک ساعت قبل از اذان ظهر و حتما قبل نهار بخواب درست میشه.

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            4
                            • Mr_trueM Mr_true

سلام
                              ١- تنها راهش اينه كه از قرص كافئين (500mg)استفاده كني كه بدنساز ها استفاده ميكنن البته اول بپرس كه بد نيست بعد بگير ديگه كلا خوابت ميپره

Mr_trueM آفلاین
                              Mr_trueM آفلاین
                              Mr_true

najafiali78

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • Mr_trueM Mr_true

سلام

Mr_trueM آفلاین
                                Mr_trueM آفلاین
                                Mr_true

https://www.hidoctor.ir/312650_همه-چیز-درباره-قرص-های-کافئین.html/
                                اينجا هم مطالبي درباره كافئين هست

اکالیپتوسا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • Mr_trueM Mr_true

https://www.hidoctor.ir/312650_همه-چیز-درباره-قرص-های-کافئین.html/
                                  اينجا هم مطالبي درباره كافئين هست

اکالیپتوسا آفلاین
                                  اکالیپتوسا آفلاین
                                  اکالیپتوس

Mr_true باباژااان چه کاریه قرص بندازه😐 عوارضش که بیشتره😂
                                  sh.kh دوغ واسه همه خواب اوره خب😂
                                  این نظراتی که دوستان گفتنو انجام بدید یه مدت بعد درست میشه و اینکه قهوه و نسکافه تو روز زیاد مصرف کنید تاثیر بر عکس میزارهs2757.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  1
                                  • _ آفلاین
                                    _ آفلاین
                                    __chakisaldva__
                                    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط __chakisaldva__ انجام شده

به شخصه برنامم اینجوریه
                                    شبا معمولا تا 2 بیدارم (به دلایلی)...( :
                                    صبح ساعت 7 بیدار میشم (در واقع بیدارم میکنم😂 )
                                    تا 8 که برسم مدرسه . صبحگاه و این مسخره بازیا :smiling_face_with_open_mouth_cold_sweat:
                                    ساعت 8 تا 9 میخونم
                                    9 تا 9:30 میخوابم 😅
                                    9:30 تا 9:45 ام که زنگ تفریحه ☺
                                    دو زنگ بعدی رو تو مدرسه کامل میخونم
                                    مدرسه که تموم میشه و تا برسم خونه و ... میشه 2 و تا الان 4 ساعت خوندم
                                    2 ناهار میخورم و تا 3:45 میخوابم (در واقع باید تا اینموقه بخوابم ولی شب بیدارم نمیشه ولی اون دلیله نباشیه شب زودترم میشه خوابید (: )
                                    از 4 تا 11 هم 4 تا پارت 1:30 دقیقه ای
                                    11 تا 2 هم استراحت مطلق ( :
                                    جموعا 10 ساعت
                                    من تا 1 ماه پیش شبا 5 میخوابیدم ...
                                    3-4 شب یک ساعت قبل زمانی که میخواین بخوابین دراز بکشین خوابتون میگیره ( :

صفربیشتر ازهیچیه.
                                    صفربیشتر ازهیچیه..
                                    صفربیشتر ازهیچیه...

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    3
                                    • dan-lD آفلاین
                                      dan-lD آفلاین
                                      dan-l
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط dan-l انجام شده

چون من قبلا این مشکل رو داشتم و کم کم رفع شد منم نظرمو میگم امیدوارم برای دوستانی که این مشکل رو دارن کمک کنه.

من حدود 6-7 ماه عادت کرده بودم هر روز فقط 3 ساعت-4 ساعت میخوابیدم. شبا ساعت 9 میخوابیدم و 10 بیدار میشدم و تا نزدیکای ظهر روز بعد میخوندم و دوباره یکم میخوابیدم و تا شب بازم میخوندم و عوارضش رو کم کم دیدم تا اینکه کم کم این برنامه هارو عوض کردم و سعی کردم ساعت 2-3 شب بخوابم.

بعدا دوغ-نسکافه-قهوه-ماست-پنیر-هر چی که فکرشو بکنین استفاده کردم ولی کمتر مفید بودن.

%(#29967b)[کلا قهوه و نسکافه و اینارو سعی کنین کم مصرف کنین اونا محرک ان و تو طولانی مدت باعث تحریک سیستم عصبی میشن و باعث کم خوابی میشن. من باشگاه که میرفتم کافیین و اینا خیلی میخوردم. کم کم به کافیین هم بدنم عادت کرد و بی خوابی شدید شد تا جایی که خوابم میومد ولی نمیتونستم بخوابم.]

%(#29967b)[الان مدتی میشه به کمک یه دوست خیلی خوبی تونستم ساعت خواب وبیداری و استراحت رو منظم کنم و خواب راحت تر باشه. این دوستمون پیشنهادشون این بود که از اسطوخودوس استفاده کنین. هر روز در حد دو فنجان کافیه. یکی صبح و یکی شب 1-2 ساعت قبل از وقت خواب.]

%(#0e963d)[در ضمن ویتامین ب1 و یا ویتامین ب کمپلکس هر روز استفاده کنین و ماست و پنیر هم زیاد استفاده کنین. برای یه کنکوری و کسی که فعالیت مغزی زیادی داره چند برابر یه فرد دیگه به ویتامین ب 1 نیاز هست. ویتامین ب1 کلا ساختار مغز و دستگاه عصبی رو ترمیم میکنه و خواب رو تنظیم میکنه.]

%(#0c9c3f)[شب ها به موقع بخوابین . تنظیم خواب شبانه و تنظیم ساعت فیزیولوژیک بدن رو ملاتونین انجام میده که ترشح اون تو شبا اتفاق میافته و اگه خواب نباشه این جریان به هم میریزه و مطمعن باشین روز بعدش قطعا روز خوبی نمیشه.(حتما متوجه شدین بعضی روزا احساس میکنین مغزتون اماده هست و سرحال هستین و خیلی راحت تر مسایل درسی رو حل میکنین؟ این به خاطر خواب با کیفیت و هماهنگی که بوجود اومده هست همون ملاتونین)]

%(#0f8a2c)[توی ناهار و شام از ماست استفاده کنین ماست ترش. اگه که احساس میکنین ضربان قلب یا فشار خونتون تنظیم نیست و برای خواب مناسب نیست هر روز 2 تا پروپانولول مصرف کنین یکی صبح یکی عصر هر دو بعده غذا.]

%(#0c9c3f)[برای هر روز برنامه ریزی داشته باشین تا مجبور نشین تا دیروفت بیدار بمونین . اگه کار عادی دارین سعی کنین حداکثر تا 11 و اینا بخوابین و صبح زودتر پاشین و وقتی پا شدین یه 5 دقیقه توی حیاط باشین و نفس عمیق بکشین و صبح زمانی که فکر میکنین خواب الود هستین 2 ساعت قبلش صبحانه بخورین و بعدش یه فنجان اسطوخودوس کم کم عادت میکنین بیدار بمونین.]]

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      6
                                      • dan-lD آفلاین
                                        dan-lD آفلاین
                                        dan-l

دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا پست بالایی👆 👆 👆

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        2
                                        • M.S.P.HM آفلاین
                                          M.S.P.HM آفلاین
                                          M.S.P.H
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط M.S.P.H انجام شده

سلام
                                          دردت دقیقن درد من بوده
                                          من میفهمم چی میگی....
                                          ولی ی اشتباهیی ک همه میگن انجام بده اینه ک ماست ودوغ وپنیر بخور
                                          تو میدونی علت اینکه خوابت نمیبره وازاونور دلت میخواد بخوابی بخاطر سردی مغزته؟؟؟
                                          من پی اشو گرفتم
                                          انقد طبع بدنم سرد شد ک به جاهای دیگه بدنم اسیب زد
                                          مثه معده
                                          شما باید غذاهایی ک طبعش سرده رو نخوری...عوضش چیزای گرم مصرف کنی ک واسه حافظه اتم معجزه میکنه
                                          مثل مویز
                                          کشمش
                                          شیره انگور
                                          اصلن پنیر واسه صبحونه برای ما مثه سمه....انقد ک بده
                                          بعد سعی کن گوجه خیار ماست ودوغ وترشی نخوری...
                                          کافئین چیز بدی نیست
                                          مثلن ی فنجان قهوه کوچیک واسه اینکه بعدازظهر نخوابی عالیه!
                                          شام کمتر بخور
                                          و واسه اینکه خواب راحت داشته باشی وصبح هم سرحال باشی قبل خوابت ی لیوان گل گاو زبون ونبات بخور!
                                          همین
                                          لازم نیست کارخاصی کنی!

همه چیز مرتبه...
                                          ولی چیزی ازم نپرس

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          4
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه