سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
مشکل خواب
-
@رتبه-های-انجمن-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @همیار
سلام میدونم شاید ی موضوع تکراری باش ولی واقعا دیگه خشته شدم خواب آلودگی کلافم کرده من هر کاری میکنم زودتر بیدار شم البته به زور ۸بیدار میشم دو ساعت دیگ تمرکزم میاد پایین و خواب میاد سراغم مجبور میشم ی ساعتی بخوابم تا بتونم دوباره بخونم بعد از ظهرم به زور بیدار میمونم همین شده ک ساعت مطالعم پایین باش ،دکتر رفتم ،ازمایش دادم و... کلا سالمم و هیچ مشکلی ندارم حتی ب پیشنهاد خیلیا رفتم آمپول و قرص ویتامین گرفتم از وقتی اونارو مصرف کردم بهتر ک نشدم هیچ شاید به جرات میتونم بگم بدترم شدم ....حالا با این حال کسی هست ک قبلا مشکل منو داشته و راه حلی برای پیدا کرده باش یا اینک اونایی ک ساعت مطالعه بالای۹_۱۰ساعت دارن چیکار میکنم با قضیه خواب چجوری ساعت ۵بیدار میشن و تا شب درس میخونم لطفاً اگ کسی تونست راهنمایی من ک دیگ راه حلی براش ندارم -
سلام اتفاقا منم با خواب مشکل دارم و میخواستم تاپیک بزنم راهنماییم کنن
من شب هر ساعتی ام بخوابم فرداش تا9و10خوابم میاد..مثلا دیروز 6بیدار شدم تا 7صبحونه و اهنگ و اینا ک سرحال شم ولی همین ک اومدم تو اتاق سر درس خوابم گرفت و تا10ونیم خوابیدم:/
ساعت خوابیدن شبمم تغییر دادم اما فایده ای نداش -
سلام
با شکم پر نخوابید
بین ۱۰تا۱۱ سعی کنید بخوابید شب ها
خواب نیم روزی بیشتر از ۴۵ دقیقه نداشته باشید
قبل از خوابم ب مدت طولانی از گوشی استفاده نکنید
قلیلوله بزنید -
Dr.Lila سلام چن تا کاری که خودم میکنم تا نخوابم
اول این که صبح که بیدار شدی تشک و پتو و بالشت همو رو جمع کن ببیچ که نتونی بری بخوابی
دوم من خودم صبح ک بیدار میشم نیم ساعت اول گیجم با اب سرد صورتتو بشور
چایی بخور با بقیه حرف بزن یا با موبایلت کار کن که خواب از سرت بپره میتونی نرمشم کنی
بعدش که شروع کردی به خوندن ب نظرم اول یه مروری به مباحث روز قبل کن چون واسه صبح زود یهو بری سر یه مبحث جدید یکم سخت و خسته کننده س
شب زود شام بخور مثلا ساعت 8 و چیزای سبک بخور هر چی بیشتر غذا بخوری سنگین ترمیشی و سریع خوابت میگیره ،صبح هم ک بیدار میشی حس خوبی نداری
و از همه مهم تر اینه ک دقیقا همون لحظه ای ک خوابت میگیره مقاومت کن اصلا نخواب شاید یه هفته طول بکشه ولی بلاخره عادت میکنی اصلا اون لحظه ای که خوابت گرفت نخواب
-
سلام:)
یه موضوعیو یبار تاپیک کردم به اسم نخوابنوش
شما بیایین یه کاری کنین!
قبل رفتن به سر درستون...نصف قاشق چایی خوری پودر زنجفیل رو با عسل و یکم آبجوش قاطی کنین، روش آبلیمو بریزین و بخورین.
زنجفیل انرژی دهندس...
محل درس خوندنتون رو عوض کنین...لباس گرم کمتر بپوشین تا خیلی خوابتون نگیره.
به چه درسی علاقه دارین؟مثلا من قرابت خیلی دوست دارم
خوابم که میگیره قرابت میزنم چند تا...
خوابتون که میگیره با آب یخ وضو بگیرید
مورد برق از سرتون میپره:))
موفق باشید
(گوينده : dlrm ) -
Dr.Lila
هر کسی یه ساعت بدن داره.
آدما یا سحر خیزن یا شب زنده دار.
من تیپ دومم.یعنی راحتتر میتونم شب بیدار بمونم تا اینکه صبح زود پاشم ولی متاسفانه برکت وقت و انرژی و...همه برای اول صبحه و اگه شب دیر بخوابی همروز کسل کننده ای خواهی داشت.ضمن اینکه عادت به بازیابی اطلاعات برای صبح بهتره چونکنکور صبحه.
میتونی تا ماه بعد ازعید شبا تا ۲ بیدار بمونی و صبحا تا ۹ بخوابی.
ولی میتونیم هم باهم قرار بذاریم صبحها سر یه ساعتی حاضری بزنیم. -
دوغ بخور
-
-
اگه مشکلتون اینه که شبا خابتون نمیبره
سعی کنید چند ساعت قبل خواب از نور ابی دور بمانید
گوشی و تلویزیون و اهنگای تریبال و انگیزشی تعطیل -
وای خدا منم نمیدونم چیکار کنم تمام این راه ها رو ک گفته شده امتحان کردم کارساز نیست.نسکافه و دوغ برام خواب اوره.قهوه بم نمیسازه.ادامس فایده نداره.زنجفیل دوست ندارم.صبا بیدارشمم خودمو سرحال کنم بازم حس درس خوندنو ندارم.ظهرا نخوابمم یا کم بخوابمم کسلم
-