هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 خوبه از صندلی افتاده فک کردم از طبقه دوم انداختیش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من اینجور مواقع میخندم حتی اگه سیاه و کبودم بشم گاهی هم حواسم نیس مثلا طرف باید بگه ببخشید من اول میگم یبار مدیر با ماشین اومد زد به من منم از کناره میرفتما:// بعدش پیاده شد ببینه چیزیم شده یا نه هول شدم من گفتم ببخشید:face_with_tears_of_joy:
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@فاطمه23 خوبه از صندلی افتاده فک کردم از طبقه دوم انداختیش:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: من اینجور مواقع میخندم حتی اگه سیاه و کبودم بشم گاهی هم حواسم نیس مثلا طرف باید بگه ببخشید من اول میگم یبار مدیر با ماشین اومد زد به من منم از کناره میرفتما:// بعدش پیاده شد ببینه چیزیم شده یا نه هول شدم من گفتم ببخشید:face_with_tears_of_joy:
بذااار عاشقت شم :joy:
-
-
اکالیپتوس
بخدا من اولش هرهر خندیدم اخه باورش سخته بخدا چطوری با ی افتادن ساده دست ادم ضرب میبینه کلش میشکنه؟؟؟؟واقعا با عقل جور در میاد مگه اینک طرف استخونش اصلا کلسیم اینا نداشته باشه و نی قلیون باشه -
بابا یبار :joy:
پارسال بود فکر کنم :joy:ما مدرسمون چادر اجباری بود من میومدم بیرون میپیچیدم توی کوچه چادرمو در میاوردم :|
ن تنها من :| همه :|
ینی خیلیا از دم در چادر نمیپوشیدن -_-
یاد مدرسه خرمون افتادم اصا :joy:
بعد داشتم میرفتم کوچه صعب العبور اصا :joy: ناظم و مدیر سوار پراید اومد گفتن دستت درد نکنه دلارام خانوم دستت درد نکنه منم ترررسیده بودم گفتم خواهش میکنم :joy:
بعد گازو گرفتن رفتن :joy: -
بابا یبار :joy:
پارسال بود فکر کنم :joy:ما مدرسمون چادر اجباری بود من میومدم بیرون میپیچیدم توی کوچه چادرمو در میاوردم :|
ن تنها من :| همه :|
ینی خیلیا از دم در چادر نمیپوشیدن -_-
یاد مدرسه خرمون افتادم اصا :joy:
بعد داشتم میرفتم کوچه صعب العبور اصا :joy: ناظم و مدیر سوار پراید اومد گفتن دستت درد نکنه دلارام خانوم دستت درد نکنه منم ترررسیده بودم گفتم خواهش میکنم :joy:
بعد گازو گرفتن رفتن :joy: -
dlrm
با این دختره هر سال دعوا داریم فقط شاننس اوردم توی دفتر مدیرو و معاون طرف منو گرفتن هنوز معلم ادبیاتم امد ازم طرفداری کنه همین ک خبر دار شد 28نفر با این دخرته لج کردن از بچه ها نبودی ببینی چطور گریشو در اوردن
-
@milad91
یعنی من پوستم کلفته اون همه کتک میخورم تو باشسگاه اوف نمیگفتم طرف زد تو دماغم زد ب نخام هیچیم نشد کلی بلای دیه توی پارک ایما سرم امده با ی افتادن دستت بشکنه پات بشکنه باید توی گینس ثبتش کنن -
@milad91
هوف یعنی این از سرم باز شه مگ من شوخی خرکی میکنم دیه فقط میخام تموم شه این قضیه تموم شه راحت شم انقد افتضاحهه اوضاعم -
@فاطمه23 من دوتا دوسم باهم شوخی میکردن یکیشون زد انگشت کوچیکی اون دیرو شکست....بعد اومده بودگچ گرفته بود بازمیگفت نگا کنین دوستم نشونم کرده 😁😁
-
@فاطمه23 من دوتا دوسم باهم شوخی میکردن یکیشون زد انگشت کوچیکی اون دیرو شکست....بعد اومده بودگچ گرفته بود بازمیگفت نگا کنین دوستم نشونم کرده 😁😁
@m-18 در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
ما با پفک حلقه ای این کارو میکردیم :joy: -
@فاطمه23
درهرصورت مقصری 🙄
ان شاالله که بخیر میگذره ولی درس بگیر 😏
حالا مگه شکسته دست و پاش واقعا؟😑😂 -
@milad91 پاش نه دستشو بسته بود میگفت ترک برداشته مامان باباشم میگفتن شکسته بعدش مدیرمون میگفت چطوری شکسته ک داره حرکتش میده ن باد کرده ن کبود شده .میگفت کلم هم شکسته من ک چیزی ندیدم از منم سالم تر اون بود

ی لحظه کرمم گرفت