هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@فاطمه23 فاطی الان وقت فیلم نیس اما بازم ممنون عزیزکم ....ایشالا ک هرگز تجربه اش نکنی......
-
MOHAMMAD80 خو پسر خوب گفتم جای من باشی نگفتم ک حتمن این شرایطو تجربه کردی ....معضله چطور باهاش کنار بیام؟
@ASMA-MORADI
اها بزا چن دیقه فک کنم
-
-
@فاطمه23
چرا اینجوری نگا میکنین
-
MOHAMMAD80
حق با شماست... -
@ASMA-MORADI
چرا سهمش نیستم؟
کمم براش؟
خودمو میکشم بالا:)))
صلاحیت ندارم؟؟؟؟ با صلاحیت میشم :|
دیگر معشوق هر سازی زند عاشق را می رقصاند :|
دیگه اگه نه اون نه باشه پس واسش ارزو میکنم خوشبخت باشه و از هرجایی که فکر کنم منو یادش میندازه میام بیرون و همه جا بلاکش میکنم
که اقلا وقتی به کسی رسید که دوسش داره این عذابش نده که اره یکی هست که من دوسش نداشتم اما اون همچنان منو دوس داره:)) -
@ASMA-MORADI
چرا سهمش نیستم؟
کمم براش؟
خودمو میکشم بالا:)))
صلاحیت ندارم؟؟؟؟ با صلاحیت میشم :|
دیگر معشوق هر سازی زند عاشق را می رقصاند :|
دیگه اگه نه اون نه باشه پس واسش ارزو میکنم خوشبخت باشه و از هرجایی که فکر کنم منو یادش میندازه میام بیرون و همه جا بلاکش میکنم
که اقلا وقتی به کسی رسید که دوسش داره این عذابش نده که اره یکی هست که من دوسش نداشتم اما اون همچنان منو دوس داره:))dlrm این دل ارام خانوم عجیب عاشقه ها ببینید کی گفتم
-
dlrm
عاشق ابجیمو داداشمم قضیه امروز گفتم بهشون میگن فردا برو تف کن تو صورت دختره یدونم بخابون تو گوششون
-
-
@فاطمه23
چرا اینجوری نگا میکنین
MOHAMMAD80 چند سالته؟؟
-
MOHAMMAD80 چند سالته؟؟
@فاطمه23
امروز چندمه؟
-
@فاطمه23
امروز چندمه؟
MOHAMMAD80 تتو بگو امروز چند شنبس
-
@m-18 منم هر روز یکیو میبینم موهاش فر میکنه شلوار قد نود میپوشه پالتوشم از روی باسنشه پوستشم ک یدونه مو نداره لنتی زیادی دخترونه میزنه از این عینک گردا هم میزنه
-
MOHAMMAD80 تتو بگو امروز چند شنبس
@فاطمه23
دوشنبه :|
یه ده بیست روز دیگه میشه 18سالم -
این پست پاک شده!
-
@فاطمه23
دوشنبه :|
یه ده بیست روز دیگه میشه 18سالمMOHAMMAD80
خب بچه ای دیه دوست داشتن چی کشک چی بشین تفریح کن
-
خب اینایی ک شماها میگین ینی قبول کنم امانمیتونم شرایطو قبول کنم نمیتونم باهاش کنار بیام ....مگ ادم چن تا رو میتونه دوس داشته باشه .....
@ASMA-MORADI پدر و مادرشو