هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
داشتم رو یه سوال ریاضی فکر میکردم وسط فکر کردن حوصلم سر رفتپشت جزوه اینو کشیدم الانم دوباره دارم فکر میکنم
-
به نظرم نباید واسه ی سری چیزایی که حقت نیست خیلی تلاش کنی ... چون وقتی بهش نرسی خیلی خسته میشی خیلی !
اما من نگران هیچ چیز نیستم .. اب ریخته شده روی زمین جمع نه ولی خشک میشود .. قلب شکسته مثل روز اولش نه ولی ترمیم میشود .. و هنوز میتوان در گلدان شکسته گل کاشت
@fatemeh_banoo عالی
-
به نظرم نباید واسه ی سری چیزایی که حقت نیست خیلی تلاش کنی ... چون وقتی بهش نرسی خیلی خسته میشی خیلی !
اما من نگران هیچ چیز نیستم .. اب ریخته شده روی زمین جمع نه ولی خشک میشود .. قلب شکسته مثل روز اولش نه ولی ترمیم میشود .. و هنوز میتوان در گلدان شکسته گل کاشت
@fatemeh_banoo برم بخوابم..
. بای
-
ی وقتایی هرکاری میکنی درست نمیشه !
نذر میکنی .. استرس میکشی .. هرچی اما نمیشه که نمیشه !
نه خواب داری نه خوراک ..
گاهی وقتا واقعا نمیشه .. هرچه قدر تلاش کنی بهتر که نه اما بدتر چرا ..
اما شکر که از این بدتر نشد .. شکر که هنوز کنار همیم ..
خیلی سخته ک مجبور باشی بخندی و بگی نگران نباشید من خوبم .. بگی نه من خودم از پسش برمیام شما به کارتون برسیدسخته ! اما فکر کنم همین موقع هاس که قوی بودن و صبر کردن معنا میگیره ..
نمیدونم چرا تصمیم گرفتم بنویسم .. اما میدونم همین که جرات کردم با واقعیت کنار بیام و شکر گزار باشم همین کمکم میکنه دستم رو بزارم روی زانوهام و بلند شم .!!هنوز نتونستم بلند شم .. اما امروز ی نفر بهم زنگ زد و گفت نگران نباش پایان شب سیه سپید است !
پ.ن : ببخشید اگر دل کسی رو شکستم ..
@fatemeh_banoo جالبه
-
@Mahed در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
اکالیپتوس مرسی فهمیدم چطورفاصله بین دوقله متوالی میشه یک لاتدا. بگم چه طورشد؟، باشکل . آخه شما همتون داشتین درمورد اون جیزی که من نمیخاستم میگفتین. ممنون.
نه بوگو بوگوعاغا الان همونی که ما میگفتیم رو میگید
-
marzyeh78 تجربه ثابت کرده کسی که بعد سه بار خدافظی به زور میره دوباره برمیگرده
سلام چطوری تو؟
@Mobham شبت بخیر محدثهاکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام چطوری تو؟
@Mobham شبت بخیر محدثهببخشید اکالیپتوس جونم...دیشب زود رفتم نتونسم به پستا جواب بدم
خوبی عزیزم؟؟
اصن ملوم بود ب زور رفتم اما هنوز دلم با انجمن بود -
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام چطوری تو؟
@Mobham شبت بخیر محدثهببخشید اکالیپتوس جونم...دیشب زود رفتم نتونسم به پستا جواب بدم
خوبی عزیزم؟؟
اکالیپتوس در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
سلام چطوری تو؟
خوبی عزیزم؟؟
@Mobham در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
marzyeh78 نمیرفتی کمربند دلی رو برات گذاشته بودیم
سلامچرا داری از کیسه ی خلیفه میبخشی
اون کمربند مختص خودتهاز زیرش فرار نکن
.
راستی سلام ب همه