هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@The_end لبتایسلبتباتیسلبایلباتلیبالیتنلایتلایتالتالتالانیبلا
یلتانتالنتایلنتایبلایبنتلانتیبالنتبیالال(شاید باور نکنید من علی رغم اونا سوادم ندارم)لاذبینتالذنتیبادلمنسشتالتیامکنتاتامتانفتانوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Syner
باور کردم داداش وضع تو خیلی بدتره -
mriaw
سیم ایفونو در بیارید بچسبونید گوشه ش کسی نفهمه،گوشی های پدر و مادر هم همشون بزارید رو رد تماس
سوال دیگه؟@The_end در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw
سیم ایفونو در بیارید بچسبونید گوشه ش کسی نفهمه،گوشی های پدر و مادر هم همشون بزارید رو رد تماس
سوال دیگه؟اتفاقا ایفونمون خرابه دروازه بازه خودشون میان بالا
-
@The_end در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
mriaw
سوال دیگه؟اتفاقا ایفونمون خرابه دروازه بازه خودشون میان بالا
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@The_end اره تازه شام هم جور میشه
-
شاید باور نکنید من هم دو دست ندارم،هم دو پام قطعه،دیروزم کور شدم،یساعت پیشم مُردم
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعا@The_end در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
شاید باور نکنید من هم دو دست ندارم،هم دو پام قطعه،دیروزم کور شدم،یساعت پیشم مُردم
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعا -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@avaw در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه ایشالا هرچه زودتر خوب خوب شه! کار خدا معجزه س
ان شاءالله
-
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعانوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهABC در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بالاتر از من هست دستشو بالا کنه،وگرنه نبینم غمگین باشید جمیعااینجور که معلومه هنوز دست و چشمو دارید
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ABC
جدا از تموم شوخیا...
من نمیدونم مشکلتون چقدر بزرگه یا اصلا چیه،ولی ی جمله رو بهش معتقدم...
من چند روز پیش یکی دیدم همسن خودمونه بهش گفتن باید بره کلینیک روشنا تهران سرطان داره،ی دقیقه خودمو گذاشتم جاش چ حال بدی بود!!!
.
.
.
هرکی از مرز موفقیت میخواد بگذره تموم دنیا علیه ش قد میکشن!اگ موفق شد همه جهتا برعکس میشه وگرنه ....زندگیا حرکت روی اسفالتهای کوبیده شده نیست،پستی داره بلندی داره،دره داره،چه بگین مرد این راهین چه بگین بی اراده ام و هیچی نمیتونم بکنم زمان از روتون رد میشه،فرق میشه توی این ک ایا
پرت شدید و نابود واسه همیشه
یا با ی زخم عمیق سرپایید و هنوز حرکت میکنید...
همه چیز ب این بستگی داره چقدر خودتونو قانع کنید ک میتونید،و چقدر مشکلاتتون رو کوچیک کنید و خودتون رو بزرگ،و چقدر واسه حلشون فک کنید... -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner فک کنم خودش اومد منفی داد
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به نظر خودشم قانع شد منفی رو برداشت
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Syner قانع شده بود
کی مخشو زد؟ -
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ABC
جدا از تموم شوخیا...
من نمیدونم مشکلتون چقدر بزرگه یا اصلا چیه،ولی ی جمله رو بهش معتقدم...
من چند روز پیش یکی دیدم همسن خودمونه بهش گفتن باید بره کلینیک روشنا تهران سرطان داره،ی دقیقه خودمو گذاشتم جاش چ حال بدی بود!!!
.
.
.
هرکی از مرز موفقیت میخواد بگذره تموم دنیا علیه ش قد میکشن!اگ موفق شد همه جهتا برعکس میشه وگرنه ....زندگیا حرکت روی اسفالتهای کوبیده شده نیست،پستی داره بلندی داره،دره داره،چه بگین مرد این راهین چه بگین بی اراده ام و هیچی نمیتونم بکنم زمان از روتون رد میشه،فرق میشه توی این ک ایا
پرت شدید و نابود واسه همیشه
یا با ی زخم عمیق سرپایید و هنوز حرکت میکنید...
همه چیز ب این بستگی داره چقدر خودتونو قانع کنید ک میتونید،و چقدر مشکلاتتون رو کوچیک کنید و خودتون رو بزرگ،و چقدر واسه حلشون فک کنید...@The_end اره حرفتون خیلی درسته
ولی خب نمیشه خودمونو قانع کنیم ب اینکه این مشکلات چیزی نیس چون یه نفر دیگه داره درد سرطان رو تحمل میکنه،منظورم اینه هر مشکلی،هر بیماری ای هر چیز دیگه ای ب نوعی ادمو از پا درمیاره...
ولی خب با غصه خوردن من چیزی درست نمیشه...امیدوارم بتونم حداقل حال خودمو خوب کنم...حرفاتون خیلی خوب بود،ممنون
@The_end @Syner فااطمه -
@Syner چشه این؟
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
نوشتهشده در ۲۴ اسفند ۱۳۹۷، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الان چ وقت سرماخوردن بود،دم عیدی