زیست دونی
-
@Mahed در زیست خوانی!! گفته است:
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته این که وقتی دیافراگم پایین میره حجم قفسه سینه زیادمیشه. این درسته؟، واین وضعیت براحالت دمه یا بازدم . ممنون اگه زودتربگی . آخه جمعه امتحان دارم👉👉👉🙋😘😅
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته این که وقتی دیافراگم پایین میره حجم قفسه سینه زیادمیشه. این درسته؟، واین وضعیت براحالت دمه یا بازدم . ممنون اگه زودتربگی . آخه جمعه امتحان دارم👉👉👉🙋😘😅
دوستان پاسخ دادند 🙂
-
Laynad خودم طرح کردم
-
Laynad خودم طرح کردم
-

-

-
درود به دوستان گل آلایی :) امیدوارم بهترین روزای زندگیتون رو پشت سر بذارین :)
میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی :) ؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه😕😑.. درسته یا نه. ممنون . اگه زودجواب بدی . جمعه آزمون دارم. بعد اگه امکانش هست خودتون یه خلاصه ازهورمون Fsh .و LHبگین. ممنون💟
-
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه😕😑.. درسته یا نه. ممنون . اگه زودجواب بدی . جمعه آزمون دارم. بعد اگه امکانش هست خودتون یه خلاصه ازهورمون Fsh .و LHبگین. ممنون💟
@Amir-Bernousi سلام. ببخشید این استدلال من درسته؟؟ تولیدسلول های اسپرم توسط لوله های اسپرم سازهست و تولید خوداسپرم وهورمون های جنسی FSH..LHبرعهده بیضه است. این استدلال منه😕😑.. درسته یا نه. ممنون . اگه زودجواب بدی . جمعه آزمون دارم. بعد اگه امکانش هست خودتون یه خلاصه ازهورمون Fsh .و LHبگین. ممنون💟
romisa اکالیپتوس رتبه-های-انجمن-آلاء @صنم78 ایهام دانش-آموزان-آلاء
-
تولید اسپرم توسط لوله های اسپرم سازی که در بیضه ها هستن انجام میشه تولیدLHوFSHبرعهده ی هیپوفیزه بیضه فقط تستسترون میسازه
که اونم LH روی سلول های لایدیگ تاثیر میذاره وباعث ساختش در بیضه میشه -
سلام.خسته نباشید .میشه فرمول به دست اوردن تعداد ژنوتیپ ها رو توضیح بدید
-

گوسفند دریایی! فتوسنتز میکنه :| جانورم هست -

-
@The_end
اولی و اخری درستن
اولی که سلولای مژکدار گوش با ماده ی ژلاتینی و سلولای مژکدار مجاری تنفسی هم با موکوز
اخری هم همشون فاصله ی کمی دارن با سلولای اطرافشونهم اخری هم دومی دام داشت :|
-
اگه درمورد یه زن میگفت اون موقع سلولای مژکدار لوله ی فالوپ هم باید در نظر گرفته میشد
-
@The_end
اولی و اخری درستن
اولی که سلولای مژکدار گوش با ماده ی ژلاتینی و سلولای مژکدار مجاری تنفسی هم با موکوز
اخری هم همشون فاصله ی کمی دارن با سلولای اطرافشونهم اخری هم دومی دام داشت :|
-
@Amir-Bernousi
اخه ما فقط واسه پوششی میگیم فاصله کم،شکل کتاب اون مژک ها حلزون شنواییه یاذمه یکیش خیلی فاصله داش با بقیه..
نمیدونم.

همشون با سلولای اطرافش فاصله ی کم دارن -

همشون با سلولای اطرافش فاصله ی کم دارن -

-

-